میرنیوز
به گزارش ایسنا، مرکز تحقیقات نیروی انتظامی در سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را آغاز کرد. این مرکز که در ابتدا با دو بخش معاونت مطالعات و معاونت اطلاعات و پشتیبانی شکل گرفت در سالهای بعد با نامهایی همچون مرکز مطالعات و پژوهشها، مرکز تحقیقات و پژوهشها و پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی به فعالیت خود ادامه داد.
در سال ۱۳۷۸ پس از موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی، اساسنامه این پژوهشگاه به تصویب رسید و از سال ۱۳۸۷ پنج حوزه مشخص پژوهشی برای فعالیتهای تحقیقاتی این مرکز تعریف شد.
حوزه هدایت و نظارت ستادی مسئولیت هدایت و نظارت کلی را در ساختار تحقیقات و مطالعات بر عهده دارد و ماموریت خود را از طریق معاونتهای تحقیقات غیرصنعتی، صنعتی، نظارت و ارزیابی و مرکز اطلاعرسانی که در تابعیت پژوهشگاه علوم انتظامی تعریف شدهاند به انجام می رساند.
حوزه پشتیبانی مفهومی، نظری و آینده پژوهی مسئولیت پشتیبانی مفهومی و نظری از تحقیقات ناجا را بر عهده دارد و از طریق سه پژوهشکده امنیتی انتظامی، منابع انسانی و فنی صنعتی و همچنین مرکز اسناد و گنجینه و دفتر امور نخبگان و استعدادهای برتر نیروی انتظامی فعالیتهای خود را پیگیری میکند. اما مسئول اصلی پاسخیابی علمی کاربردی انتظامی در تمامی حوزههای تخصصی ناجا بر عهده حوزه پاسخ یابی علمی، کاربردی- تخصصی است. فعالان این حوزه ماموریت خود را از طریق فعالیتهای تحقیقاتی و مطالعاتی همچون تحقیق، تالیف، ترجمه، گردهمایی علمی، حمایت از پایاننامههای تحصیلی پیگیری میکنند.
از آن جایی که محیط جغرافیایی بر ماموریتهای پلیسی تاثیرگذار است در پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا حوزهای با عنوان پاسخ یابی علمی کاربردی- جغرافیایی وجود دارد که فعالیتهای خود را از طریق فعالیتهای تحقیقاتی و مطالعاتی همچون تحقیق، تالیف، ترجمه، گردهمایی علمی، حمایت از پایان نامههای تحصیلی و ... پیگیری میکند.
بنا بر آن چه در وبسایت پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات ناجا آمده بخشی از فعالیتهای تحقیقاتی این نهاد بر خطشکنی در مرزهای دانشی متمرکز شده است. هدف ایجاد حوزه دانش نو این است که با مطالعات عمیق، دامنه فعالیتهای خود را در ژرفای روشها و تجهیزات مورد استفاده در حوزه عملیات پلیسی متمرکز کند.
این پژوهشگاه مطالعات خود را به دو حوزه تقسیم کرده است. در حوزههای مطالعاتی ویژه پلیسهای تخصصی موضوعاتی همچون آنالیز و شناسایی مواد مخدر و روانگردان، ارزیابی کارایی کارکنان، شیوههای نوین کنترل و مهار اجتماعی اغتشاشات، حقوق شهروندی، پلیس الکترونیک، مرزنشینان، خدمت سربازی، مدیریت انرژی در ساختارهای انتظامی، کاهش تصادفات و خسارات ناشی از آن، سرمایه اجتماعی، کشف علمی جرائم و... در ۲۷ مرکز تحقیقاتی، پژوهشکده و دانشگاه علوم انتظامی بررسی میشود.
علاوه بر حوزههای مطالعاتی ویژه پلیسهای تخصصی، ۳۲ دفتر تحقیقات کاربردی به تفکیک استانها نیز وجود دارند که تحقیقات خود را با توجه به شرایط جغرافیایی مناطق پیگیری میکنند.
پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا پنج معاونت و مرکز نیز دارد که عناوین آنها معاونت پژوهش، مرکز امور نخبگان و رقابتهای علمی، معاونت توسعه و مدیریت امور دانش، مرکز اسناد و ترویج دانش و معاونت طرح و برنامه است. این پژوهشگاه ۹ نشریه علمی-پژوهشی، ۱۵ نشریه علمی-ترویج، ۱۰ نشریه تخصصی ستادی و ۳۲ نشریه تخصصی استانی دارد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند