میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، ۳ شرکت دانشبنیان به حوزه تولید تابلوهای VMS و ترافیکی و سامانههای هوشمند اعلام نام ایستگاهها ورود کردند تا فناوریهای کاربردی آن را بومیسازی کنند.
امروز ترافیک جزئی جداییناپذیر از زندگی شهری است. گرههای کوری که کلافهکننده و ملالآورند و گاهی مسیری کوتاه را برای رانندگان و مسافرانش طولانی و کشدار میکنند. اما بعضاً این ترافیکهای شهری به دلیل برخی ناهماهنگیها و نبود علائم درست راهنمایی و رانندگی بروز میکند. اتفاقی که تنها با استفاده از برخی تابلوها و علائم راهنمایی قابل رفع و رجوع هستند.
مثلاً تابلو پیام متغیر vms که وسیلهای است برای کنترل ترافیک و نمایش پیام، یکی از این ابزارهای کاربردی در این حوزه است. این تابلوها و سامانههای هوشمند اعلام نام ایستگاهها یکی از وسایلی است که با تلاش ۳ شرکت دانشبنیان طراحی و ساخته شده و در اختیار صنایع قرار گرفته است.
این محصولات با حمایت ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به بازار رسیدهاند. ابزاری که برای کنترل ترافیک و تسهیل ترددهای شهری تولید بومی شدهاند.
طراحی سامانه بیسیم اطلاعرسانی
متخصصان شرکت دانش بنیانی با به کارگیری فناوری روز دنیا و ترکیب آن با دانش و توانمندیهای بومی اقدام به تولید سیستمهای نوآورانه نمایشی و سامانههای شبیهسازی در حوزههایی همچون دفاع و امنیت، صنایع تولیدی و توزیعی، حملونقل و ترافیک، کنترل و مانیتورینگ، تبلیغات و بازاریابی، رسانه و رادیو تلویزیون، معماری و هنر دیجیتال، بازی و سرگرمی، آموزش و پژوهش و غیره کردهاند.
سامانه بیسیم infotainment محصول این شرکت دانشبنیان است. این سامانه در بستر Wi-Fi قابلیت پخش فیلم، موسیقی، کانالهای تلویزیون، خبرهای برگزیده و هرگونه محتوای سازمانی را بر روی تلفن همراه، تبلت و بقیه تجهیزات دارای این فناوری را فراهم میکند. این سامانه علاوه بر فراهم کردن محیطی برای سرگرمی و اطلاعرسانی کاربران، بستر تبلیغات متنی و ویدئویی را برای شرکتهای تبلیغاتی مهیا کرده است.
کنترل اتوماسیون ناوگانهای حملونقل جادهای و درونشهری
یک شرکت دیگر از سال ۷۸ تأسیس شد و طراحی و تولید محصولات متنوعی را در زمینه الکترونیک، کامپیوتر در دستور کار خود قرار داد.
ازجمله محصولات تولیدی این شرکت میتوان به، سیستمهای مبتنی بر AVL اشاره کرد. موقعیتیاب اتوماتیک وسیله نقلیه (AVL)، دستگاهی است که از سیستم موقعیت یابی جهانی (GPS) استفاده میکند تا شرکتها یا سازمانها بتوانند از طریق اینترنت، از راه دور مکان وسیله نقلیه مورد نظر خود را ردیابی کنند. این وسایل ترکیبی از فناوری GPS، ارتباطات تلفن همراه، نقشهبرداری خیابان و یک رابط کاربری بصری است.
سیستمهای مرتبط با مکانیابی و کنترل و اتوماسیون ناوگانهای حملونقل جادهای و درونشهری هم محصولات دیگر شرکت است. این مجموعه ابزارهایی هوشمند در حوزه تولید تابلوهای VMS و ترافیکی و سامانههای هوشمند اعلام نام ایستگاهها طراحی و تولید کرده و بازار این حوزه فناورانه را ارتقا داده است.
بازی در زمین فناوریهای هوشمند
شرکت دیگری نیز با اتکا به توان متخصصان داخلی به این حوزه ورود کرده است و نقش تأثیرگذاری در ارتقای فناوریهای حوزه سختافزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک داشته است.
این شرکت هم با تولید محصولاتی در حوزه تابلوهای VMS و ترافیکی و سامانههای هوشمند تولید کرده است. محصولاتی فناورانه که در اختیار نهادها و مراکز متقاضی قرار دارد
منبع : خبرگزاری مهر
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان