میرنیوز

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟! 2021-01-11T10:26:26+03:30

به گزارش ایسنا، با وجود همه‌گیری جهانی بیماری کرونا و لغو بسیاری از رویدادهای فناوری طی سال گذشته، تصمیم بر این شده است که نمایشگاه سالانه الکترونیک مصرفی موسوم به CES در سال ۲۰۲۱ نیز برگزار شود، اما این بار به صورت آنلاین.

هر ساله خبرنگاران، غرفه‌داران و سرمایه‌گذاران معمولاً در نمایشگاه‌های لاس وگاس که مملو از تلویزیون‌های غول پیکر، ماشین‌های هوشمند و ربات‌ها است، به کاوش می‌پردازند، اما نمایشگاه  CES امسال به دلیل شیوع کووید-۱۹ برای اولین بار در تاریخ ۵۴ ساله خود آنلاین برگزار خواهد شد.

نمایشگاه CES ۲۰۲۱ به طور رسمی از دوشنبه ۱۱ ژانویه(فردا) تا پنجشنبه ۱۴ ژانویه برگزار می‌شود، اما امسال بسیار متفاوت به نظر می‌رسد. شرکت‌های حاضر به جای پر کردن یک مرکز همایش عظیم با غرفه‌های بزرگ و رنگارنگ، امسال جدیدترین محصولات خود را به صورت آنلاین و به صورت نمایشگاه‌های مجازی از طریق پخش مستقیم یا فقط انتشار اخبار، رونمایی می‌کنند.

انجمن الکترونیک مصرفی که یک انجمن غیرانتفاعی برگزار کننده این رویداد چهار روزه است، می‌گوید ۱۸۰۰ غرفه‌دار از سراسر جهان امسال در این "رویداد دیجیتالی" شرکت خواهند کرد که این تعداد در مقایسه با ۴۰۰۰ غرفه‌دار حضوری که سال گذشته در نمایشگاه شرکت داشتند، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. این رویداد مجازی به شرکت‌های فناوری از کشورهایی که قبلاً هرگز در آن شرکت نکرده‌اند، امکان شرکت در این نمایشگاه را می‌دهد.

اما مورد انتظارترین فناوری‌ها در نمایشگاه CES ۲۰۲۱، تلویزیون‌ها، لپ تاپ‌ها، رایانه‌های شخصی(Pc)، تلفن‌های همراه هوشمند، لوازم جانبی، ربات‌ها به خصوص ربات‌های سرآشپز، تجهیزات تناسب اندام، پهپادها، نسل جدید شبکه موسوم به ۵G، فناوری‌های متصل خانگی یا فناوری‌های خانه هوشمند و البته فناوری‌هایی نظیر ابزارهای ضد عفونی کننده و ماسک‌های هوشمند هستند که قرار است ما را در دوران شیوع بیماری کرونا کمک کنند تا از این شرایط دشوار به سلامت و با کمترین آسیب عبور کنیم.

در ادامه به بررسی اجمالی مورد انتظارترین فناوری‌ها در نمایشگاه CES ۲۰۲۱ می‌پردازیم.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

تلویزیون‌ها

تلویزیون‌ها چه از لحاظ اندازه و چه به معنای واقعی اغلب بزرگترین محصولات الکترونیکی در نمایشگاه CES هستند و جای تأسف دارد که امسال نمی‌توان آنها را از نزدیک دید، اما این موضوع باعث نشده است که تولیدکنندگان تلویزیون از رونمایی جدیدترین تلویزیون‌های خود امتناع کنند. امسال شرکت‌هایی مانند سامسونگ، ال‌جی و سونی از مورد انتظارترین شرکت‌ها در این حوزه هستند.

به نظر می‌رسد بزرگترین اتفاق در سال ۲۰۲۱ در حوزه تلویزیون‌ها استفاده از فناوری Mini-LED است که در جدیدترین تلویزیون‌های ۸K و ۴K شرکت سامسونگ موسوم به Neo QLED به همراه تلویزیون‌های QNED شرکت ال‌جی استفاده می‌شود.

مینی-ال‌ای‌دی‌ها نوید بهبود عملکرد نور پس‌زمینه در ال‌سی‌دی‌ها را می‌دهند که منجر به سطح بهتری از رنگ سیاه می‌شود. این فناوری حتی می‌تواند از نظر کیفیت تصویر با فناوری OLED رقابت کند، با این مزیت که هزینه بسیار کمتری دربردارد.

شرکت‌های سامسونگ و سونی همچنین تلویزیون‌های جدید خود با فناوری میکروال‌ای‌دی(MicroLED) را رونمایی می‌کنند، اما آنها در اندازه ۸۰ اینچ و بالاتر برای مشتریانی که جیب‌های پرپولی دارند، ساخته شده‌اند.

همچنین احتمالاً شاهد ادامه روند سال‌های گذشته برای ارتقای نمایشگرهای ۸K و نمایشگرهایی مانند نمایشگرهای شفاف و تاشو خواهیم بود، اگرچه ممکن است دسته دوم هنوز برای مصرف کنندگان آماده نباشند.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

فناوری ۵G

همانطور که در وب‌سایت نمایشگاه CES ذکر شده است، حدود ۲۰ جلسه مجازی به بررسی چگونگی ایجاد تحول در صنایع مختلف، از صنعت خودرو و شهرهای هوشمند گرفته تا فناوری‌های مراقبت‌های بهداشتی و کشاورزی توسط ۵G می‌پردازد.

فناوری ۵G در بسیاری از محصولات برجسته از جمله تلفن‌های هوشمند حضور دارد، اما مطمئناً هنوز به توانایی‌های بالقوه خود نرسیده است. نمایشگاهCES ۲۰۲۱ می‌تواند نقشه راهی برای بالفعل شدن این توانایی‌ها باشد.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

فناوری سلامت

ابزارهای بهداشتی، تجهیزات تناسب اندام و پوشیدنی‌های ردیاب سلامت مدت‌ها است که در نمایشگاه CES محبوب هستند، اما امسال با توجه به شیوع کرونا بیشتر خواهند شد.

نسل جدید پوشیدنی‌ها فراتر از ردیابی‌های سنتی عمل خواهند کرد. سرویس‌ها و تجهیزات جدید تناسب اندام که ارتباط کاربر را با دیگران برقرار می‌کنند نیز ظاهر خواهند شد.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

لپتاپ، رایانه شخصی و لوازم جانبی

فناوری مورد انتظار دیگر در نمایشگاه CES امسال رایانه‌های شخصی به ویژه لپتاپ‌ها هستند. تمام شرکت‌های مشهور مانند دل، لنوو، اچ‌پی، ایسوس و ایسر قرار است دستگاه‌های جدید خود را برای سال ۲۰۲۱ معرفی کنند. انتظار می‌رود که به‌روزرسانی‌هایی را در لپتاپ‌های مخصوص مصرف کننده و مخصوص بازی مشاهده کنیم.

این تغییرات همچنین شامل ارتقای وب‌کم، پردازنده‌ها، سازگاری بیشتر با فناوری ۵G و طراحی نازک‌تر و سبک‌تر لپتاپ‌ها است.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

خانه هوشمند

در یک تفاوت فاحش نسبت به رویدادهای قبلی نمایشگاه CES، به نظر می‌رسد صحنه فناوری‌های خانه هوشمند بسیار خلوت‌تر است. این موضوع به این واقعیت نسبت داده می‌شود که امسال گوگل و آمازون حضور رسمی در این نمایشگاه ندارند. البته ما هنوز هم انتظار داریم که دستیارهای هوشمند صوتی "اسیستنت" گوگل و "الکسا" آمازون در همه چیز از تلویزیون گرفته تا بلندگو ادغام شوند. بنابراین همچنان حضور گوگل و آمازون احساس خواهد شد، حتی اگر از چیزی به صورت رسمی رونمایی نکنند.

ضمن اینکه بسیار محتمل است که شاهد به‌روزرسانی‌های جدیدی در فناوری آشپزخانه و حمام متصل از شرکت‌هایی مانند "کوهلر" یا "موئن" باشیم و شاید برخی از ابزارهای خانگی دیگر مانند دوربین‌های امنیتی و چراغ‌های هوشمند رونمایی شوند. به عنوان مثال، شرکت ال‌جی از یک جاروبرقی رباتیک رونمایی می کند که می‌تواند کیسه زباله خود را به طور خودکار در یک کیسه جداگانه خالی کند.

با حضور میلیون‌ها نفر در خانه، شرکت‌ها امیدوارند که مردم دستگاه‌ها و سیستم‌های هوشمند بیشتری را به اتاق نشیمن، آشپزخانه و سایر مکان‌ها در خانه اضافه کنند و پا را فراتر از محصولاتی مانند یخچال و فریزرهای هوشمند بگذارند و به لوازم خانگی رباتیک هوشمندتر روی آورند.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

ربات‌ها و پهپادها

نمایشگاه CES تاکنون هیچوقت هیجان انگیزترین رویداد برای پهپادها نبوده است، چرا که به عنوان مثال شرکت "DJI" که یکی از بزرگترین نام‌ها در حوزه ساخت و توسعه پهپادها است، تقریباً هرگز محصولات جدید خود را در این نمایشگاه رونمایی نکرده است. با این حال برندهای کمتر شناخته شده از قاره آسیا اغلب محصولات خود را در CES نمایش می‌دهند و احتمالا در رویداد مجازی امسال نیز دوباره این کار را انجام دهند.

همچنین انتظار می‌رود که شاهد پهپادهای مخصوص سلفی و آنهایی که دارای کاربردهای صنعتی یا غیر عکاسی هستند، باشیم. به عنوان مثال در نمایشگاه سال گذشته شاهد یک پهپاد مخصوص امنیت خانه موسوم به "Sunflower" بودیم که مسئول نگهبانی از خانه است و مدام در اطراف خانه پرواز می‌کند.

از نظر رباتیک نیز می‌توانیم شاهد چندین نوآوری از طیف گسترده‌ای از صنایع مانند خدمات غذایی مانند ربات‌های آشپز و تحویل غذا باشیم. همچنین به احتمال زیاد همانطور که در سال‌های گذشته نیز دیده‌ایم، ربات‌های به اصطلاح همراهی را خواهیم دید که برای همراهی با کودکان یا سالمندان ساخته شده‌اند.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

حمل و نقل

فناوری‌های حمل و نقل در نمایشگاه CES در سال‌های اخیر رونق گرفته بودند، اما این حوزه امسال احتمالا بسیار کم‌صدا شود، زیرا اکثر خودروسازان برنامه‌ای برای حضور در CES ۲۰۲۱ ندارند. با این وجود انتظار می‌رود شنونده برخی از اخبار صنعت حمل و نقل به ویژه خودروهای الکتریکی و خودروهای مفهومی عجیب و غریب باشیم.

به نظر می‌رسد نمایشگرهای بزرگ امسال یکی از موضوعات مورد علاقه خودروسازان باشند. به عنوان مثال شرکت "مرسدس" خودرویی را معرفی کرده است که دارای یک نمایشگری غول پیکر ۵۶ اینچی است که سراسر عرض داشبورد را می‌پوشاند.

علاوه بر این، حتی اگر هیچ معرفی جدیدی برای خودروها وجود نداشته باشد، احتمالاً در مورد فناوری درون خودروها مانند سیستم‌های سرگرمی، نمایشگرهای خودرو و ابزار اتصال خودرو بیشتر خواهیم شنید.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

تحول دیجیتال

حرکت دنیای فناوری در سال گذشته به سمت آنلاین شدن همه چیز رفته است، از دورکاری و کار در خانه گرفته تا آموزش و یادگیری از راه دور، همگی جریان اصلی در سال گذشته بوده‌اند و در ۲۰۲۱ CES نیز خواهند بود.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

نمایشگاهی آرام‌تر و ساکت‌تر

شاید بارزترین موضوع در مورد نمایشگاه CES ۲۰۲۱ این باشد که بسیار آرام‌تر و خلوت‌تر از سال‌های گذشته برگزار خواهد شد. اگرچه گفته شده است که امسال با توجه به برگزاری آنلاین این رویداد، بیش از ۱۸۰۰ شرکت در آن حضور خواهند یافت، اما کاهش فاحش تعداد شرکت‌کنندگان از ۴۰۰۰ شرکت به ۱۸۰۰ شرکت و غیبت برخی نام‌های بزرگ و تاثیر شیوع کرونا بر توسعه فناوری‌ها احتمالا منجر به یک نمایشگاه کم سر و صداتر خواهد شد.

از این گذشته، شیوع بیماری کووید-۱۹ نه تنها زندگی ما بلکه تولید محصولات فناورانه را نیز مختل کرده است. البته قطعا شاهد معرفی دستگاه‌ها و فناوری‌هایی نظیر پوشیدنی‌های ردیاب سلامت یا ماسک صورت هوشمند و دستگاه‌های تنفس مصنوعی پیشرفته خواهیم بود که به طور خاص در واکنش به این همه‌گیری جهانی طراحی شده‌اند.

CES 2021؛ نمایشگاهی بی سروصدا یا محفلی برای نمایش شرکت سامسونگ؟!

از آنجا که قرار است CES ۲۰۲۱ در آخرین روز برگزاری خود میزبان رونمایی از جدیدترین تلفن همراه هوشمند پرچمدار شرکت سامسونگ یعنی گلکسی S۲۱ باشد، برخی می‌گویند که نمایشگاه CES امسال فقط نمایشگاهی برای نمایش این شرکت است.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
2024-11-26T16:40:44+03:30
جلسه توجیهی ویژه کارکنان نیروهای پلیس راهور تهران بزرگ با حضور بیش از ۱۰۰ نفر در سالن الغدیر پلیس راهور برگزار شد.

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه
2024-11-26T16:14:03+03:30
هیئت تجاری متشکل از شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای مسکو حاضر شدند.

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین
2024-11-26T15:47:23+03:30
یک نشریه اقتصادی در گزارشی پیش بینی کرده در سال آتی میلادی چین سردمدار تولید فناوری های حافظ محیط زیست خواهد بود و آینده هوش مصنوعی با وجود سرمایه گذاری کلان...

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد
2024-11-26T15:47:22+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: یک صندوق بیمه تشکیل شده و تقریبا ۱۲ بیمه کشور در آن حاضر هستند تا ریسک پروژه های صنعتی مخصوصا در حوزه ...

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
2024-11-26T15:34:03+03:30
نشست فیلترینگ فضای مجازی در ایران با محوریت ابعاد حقوقی آن ظهر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:54:05+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
2024-11-26T14:40:43+03:30
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: ۶۴۵ میلیارد تومان، وام ودیعه مسکن توسط صندوق رفاه دانشجویان پرداخت شده است.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:27:34+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
2024-11-26T14:27:33+03:30
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: قیمت تمام شده آموزش توسط مراکز آموزش علمی کاربردی ارائه شود.

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:27:33+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T14:27:28+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:14:04+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T13:47:22+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»
2024-11-26T13:34:05+03:30
مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با حمایت معاونت علمی و ستاد اقتصاد دانش‌­بنیان دیجیتال به میزبانی دانشگاه شریف برگزار می‌­شود.پیش بینی می شود از ۷۰ کشور...

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
2024-11-26T13:34:04+03:30
وزیر ارتباطات با تأکید بر اهمیت کیفیت خدمات دیجیتال از ضعف جدی در اجرای پروژه فیبرنوری و فاصله ۲۵درصدی با استانداردهای جهانی خبر داد و خواستار نقش‌آفرینی تسه...

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
2024-11-26T13:34:04+03:30
تیم دانشگاه تهران موفق شد در المپیاد جهانی معماری منظر در بخش «همکاری دانشجویی»، رتبه نخست را کسب کند.

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
2024-11-26T13:20:46+03:30
چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان با پیام آیت‌الله العظمی سبحانی و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

هوش مصنوعی آهنگساز می شود

هوش مصنوعی آهنگساز می شود
2024-11-26T12:40:42+03:30
انویدیا یک مدل هوش مصنوعی جدید برای تولید موسیقی و صوت رونمایی کرد که می تواند اصوات را اصلاح و صداهای جدید تولید کند.

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T12:00:39+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
2024-11-26T11:47:23+03:30
کارشناس حوزه جمعیت گفت: موضع گیری هایی که از سوی شخص رئیس جمهور تخاذ شده است، نشان می دهد اهتمام زیادی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارند.

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس شانزدهمین کنگره دندان پزشکان عمومی ایران گفت: هوش مصنوعی مبحث تازه ای است که کاربردهای موثری را در درمان دندان پزشکی دارد و استفاده از این ظرفیت کار دند...

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس جمهور، روز سه شنبه ششم آذر ۱۴۰۳ به طور سرزده راهی وزارت بهداشت شد.

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
2024-11-26T11:47:21+03:30
وزارت صنعت اندونزی پیشنهاد اپل برای سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در کارخانه تولید تجهیزات و قطعات آیفون در این کشور را قبول نکرد.

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد
2024-11-26T11:47:20+03:30
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام‌نور امکان تغییر محل آزمون برای دانشجویان این دانشگاه در سامانه گلستان فراهم شد.

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
2024-11-26T11:20:39+03:30
مشاور اقتصادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: پیش‌بینی ما این است که در دوره چهارساله وزارت دکتر سیمایی حدود ۳۰ هزار خوابگاه متأهلی ایجاد کنیم.

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T11:20:39+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
2024-11-26T10:54:06+03:30
محققان دستگاه اپتوالکترونیکی ساختند که از بینایی انسان برای محاسبات درون حسگری تقلید می‌کند؛ این سامانه مصرف انرژی کم و سرعت بالایی دارد.

امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانش‌بنیان

امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانش‌بنیان
2024-11-26T10:54:05+03:30
صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف سرعت بخشیدن به درخواست‌ها و کاهش میزان مراجعات حضوری، نخستین قرارداد الکترونیکی را با یک شرکت دانش‌بنیان منعقد کرد. 

آخرین تغییرات در شورای عالی حوزه‌های علمیه

آخرین تغییرات در شورای عالی حوزه‌های علمیه
2024-11-26T10:40:40+03:30
اعضای جدید شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع تقلید معرفی شدند.

زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است

زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
2024-11-26T10:27:19+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به کمبود نقدینگی در زنجیره تولید و تامین دارو، گفت: چالش‌های بیرونی بر فعالیت‌های داخلی سازمان غذا و دارو سایه انداخته است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)