میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، این تفاهم نامه با حضور دکتر فرید نجفی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دکتر ایمان افتخاری رئیس صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران کشور امضا شد.
این تفاهم نامه همکاری به منظور شناسایی، برقراری ارتباط و حمایت از پژوهشگران و فناوران و استفاده از مشارکت و همکاریهای علمی آنان در زمینه فراهم آوردن موجبات تأمین بهداشت و درمان مردم و در زمینه اجرای ۲۰۰ طرح تحقیقاتی پسا دکتری و ۲۰۰ طرح رساله دکتری در راستای اولویت های تحقیقاتی و مقررات و سیاست های حمایتی وزارت بهداشت و صندوق حمایت از فناوران به امضاء رسید.
ضرورت حمایت دوجانبه از پروژه های کاربردی برای کشور
در این مراسم دکتر فرید نجفی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار داشت: امروز این تفاهم نامه بعد از مذاکرات اولیه ای که با صندوق در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت انجام شده بود، به امضا رسید.
وی گفت: در این تفاهم نامه به بحث حمایت فارغ از تعداد پژوهش ها که قابل گسترش بوده، توجه شده است؛ در واقع مدلی از همکاری را شکل می دهد که در قالب آن صندوق و وزارت بهداشت از پروژه پژوهشگرانی که به سود کشور بوده و ارزش علمی مناسبی دارند، حمایت خواهند کرد.
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکید کرد: باید پروژه هایی که ارزش افزوده ای برای مان ایجاد می کنند و مشکلی از مشکلات کشور می کاهند را دوجانبه حمایت کنیم.
حمایت بیشتر از پژوهشگران کشور در پی اشتراک گذاری منابع
در ادامه مراسم دکتر ایمان افتخاری رئیس صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران کشور با اشاره به حمایت از پژوهشگران حوزه پزشکی و دارویی کشور در تفاهم نامه ای که امروز به امضا رسید، عنوان کرد: این تفاهم نامه منابع صندوق حمایت از پژوهشگران و معاونت پژوهشی وزارت بهداشت را برای حمایت از پژوهشگران در کنار یکدیگر قرار می دهد.
وی ادامه داد: در قالب این تفاهم نامه پژوهشگران در سطح پسا دکتری و پژوهشگران دانشجویی، طرح های خود را ارسال می کنند و بهترین طرح پس از داوری مشترک توسط دو مجموعه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
رئیس صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران کشور با بیان اینکه در قالب این برنامه ۲۰۰ پژوهشگر دوره پسادکتری و ۲۰۰ طرح پژوهشی را زیر چتر حمایتی قرار می دهیم، ابراز امیدواری کرد: اشتراک گذاری منابع حمایتی، حمایت بهتر و بیشتر از محققان را به دنبال داشته باشد.
همکاری در زمینه اجرای ۲۰۰ طرح تحقیقاتی پسا دکتری و ۲۰۰ طرح رساله دکتری در راستای اولویت های تحقیقاتی طرفین و مقررات و سیاست ها حمایتی صندوق، فراهم کردن بستر به اشتراک گذاشتن اطلاعات مربوط به طرح های انجام شده و در حال انجام سامانه صندوق و سامانه نیماد از جمله موضوعات این تفاهم نامه است.
همچنین استفاده از بستر نرم افزاری علم سنجی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت توسط صندوق، تشویق به افزایش استفاده از حمایت های صندوق در زمینه گرنت پژوهشی توسط دانشگاه های علوم پزشکی طرف تفاهم نامه با صندوق از سوی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت و تشویق مراکز علمی علوم پزشکی به انعقاد تفاهم نامه حمایت مشترک در خصوص طرح های تحقیقاتی با صندوق از دیگر موضوعات تفاهم نامه هستند.
اعتبار مالی بند ۱-۱ موضوع این تفاهم بصورت مشترک توسط طرفین ( صندوق حمایت از پژهشگران و معاونت تحقیقات) به نسبت ۵۰ درصد صندوق و ۵۰ درصد معاونت تأمین و هزینه خواهد شد و مدت و اعتبار آن پنج سال از تاریخ امضاء خواهد بود که در صورت نیاز و توافق کتبی طرفین، تا پنج سال دیگر تمدید آن امکانپذیر است.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند