میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، این تفاهمنامه در جریان نشستی آنلاین به میزبانی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان هاب اصلی امضاء شد.
در آغاز دکتر علی آل بیمانی (Ali Al Bimani) رئیس دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان، به معرفی این دانشگاه و پتانسیلهای مختلف آن چون دانشکدهها، اساتید و دانشجویان، آزمایشگاهها و پردیسهای مختلف پرداخت.
سپس دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی تهران برای همکاری در عرصههای پزشکی، داروسازی و سایر حوزههای بهداشت، از شعبه جزیره کیش پردیس بینالملل به عنوان یکی از پتانسیلهای موجود برای جذب دانشجویان بینالمللی نام برد.
وی با ارائه توضیحاتی در خصوص مدرسههای تابستانی متعدد دانشگاه، شرایط را برای پذیرش دانشجویان دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان در بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران مساعد بیان کرد.
کردی به منظور همکاری در زمینههایی چون تبادل اساتید و دانشجویان، پذیرش دانشجویان در دورههای Elective و نیز برگزاری کارگاههای آنلاین در حوزه کووید-۱۹ نیز اعلام آمادگی کرد.
در ادامه، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیان اطلاعاتی در خصوص همکاریهای علمی و آکادمیک ایران با عمان و به طور خاص پژوهشهای مشترک صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاههای این کشور پرداخت.
وی گفت: از میان کشورهای همکار دانشگاه در چاپ مقالات مشترک، عمان در رده هفتاد و سوم قرار دارد و این مقالات به ترتیب در حوزههای پزشکی، ژنتیک و فارماکولوژی منتشر شده است.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به راهاندازی دوره کارشناسی ارشد سلامت جهانی در قالب کنسرسیومی از دانشگاههای ایرانی و اروپایی و برنامه اراسموس پلاس اشاره کرد و اظهار داشت: این دوره برای منطقه غرب آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا برنامهریزی شده که با مسائل مختلفی در بحث سلامت جهانی مواجه هستند.
نکوفر همچنین از آمادگی دانشگاه برای هرگونه همکاری به منظور راهاندازی دیگر رشته مقاطع علوم پزشکی در دانشگاه ملی عمان خبر داد.
پس از آن دکتر علی آل بیمانی (Ali Al Bimani) رئیس دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان پیشنهاد برگزاری مشترک دورههای کوتاهمدت به صورت آنلاین را مطرح کرد و تبادل دانشجویان و اساتید را از دیگر موارد مهم برای آغاز همکاریها دانست.
همچنین دکتر صالح آل خوسایبی (Saleh Al Khusaibi) مشاور استراتژیک حوزه سلامت و بهداشت دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان نیز بر برگزاری دورههای مشترک تابستانی چهار تا شش هفتهای میان دو دانشگاه با انعقاد این تفاهمنامه تأکید کرد و از ارائه فهرست حوزههای مشترک قابل همکاری در آیندهای نزدیک خبر داد.
دکتر خالد آل بالوشی (Khalid Al Balushi) رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان نیز از انجام پژوهشهای مشترک و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی آنلاین به عنوان ظرفیتهای موجود برای همکاریهای آتی یاد کرد.
در این نشست دکتر حمیدرضا ادهمی، مسئول میز همکاریهای علمی ایران با کشور عمان نیز پیشنهاد برگزاری وبینار آنلاین برای آغاز همکاری دو دانشگاه را مطرح و بر برگزاری دورههای آنلاین در حوزههای پزشکی و داروسازی، تبادل اساتید و دانشجویان پس از پایان همهگیری کووید-۱۹ در تمامی مقاطع و آموزش آنها در بیمارستانها و دانشکدههای دانشگاه تأکید کرد.
پس از ارائه توضیحات لازم و تکمیلی، تفاهمنامه همکاریهای مشترک به امضای دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه و دکتر علی آل بیمانی (Ali Al Bimani) رئیس دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان رسید.
منبع : خبرگزاری مهر
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت