میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در این مراسم با اشاره به منحصر به فرد بودن ویژگیهای کتاب "تحلیلی بر بحران کووید ۱۹ در ایران و جهان"، متذکر شد: در نگارش این کتاب بیش از 100 استاد و متخصص مشارکت داشتهاند.
وی نگارش این کتاب را حاصل فعالیتهای اتاق فکر ستاد مقابله با کرونای استان تهران عنوان کرد و با اشاره به شکلگیری اتاق فکر ستاد مقابله با کرونای استان تهران از نخستین روزهای بحران کرونا، بسیاری از تصمیمات اجرایی ستاد را منتج از اندیشه ورزیها و تحلیلهای این اتاق فکر دانست.
زالی تاکید کرد: این اتاق فکر تجلی تجمیع و همگرایی سترگی از اندیشه ورزان با نگاه بحران محور است که به گونهای طراحی و بازمهندسی شده که نتایج حاصل از فعالیتهای آن به واحد اجرایی متصل میشود.
وی درباره بخشهای مختلف این کتاب توضیح داد: بخشی از این کتاب مربوط به مطالعات تطبیقی درباره کشورهایی است که در کنترل کرونا موفق عمل کردهاند. همچنین استفاده از فناوریهای نوین و تکنولوژیهای جدید و چالشها و تغییرات شگرف در حوزه آموزش به ویژه آموزش پزشکی، از دیگر موضوعاتی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، "کرونا از پنجره نگاه مردم" را از دیگر فصول این کتاب عنوان کرد و گفت: برای نگارش این مبحث از نتایج پنج دوره نظرسنجی از شهروندان تهرانی بهره گرفته شده است.
زالی با تاکید بر اینکه نگارش این کتاب به گونهای است که برای عموم مردم قابلیت استفاده دارد، گفت: در عین حال به همه مسئولان، متخصصان، پژوهشگران و دانشگاهیان توصیه میکنم این کتاب را مورد مطالعه قرار دهند.
وی همچنین از انجام اقدامات اولیه برای ترجمه و بین المللی سازی این کتاب خبر داد و استفاده از محتوای این کتاب را برای بسیاری از کشورها راهگشا و اثرگذار توصیف کرد.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از بیش از صد متخصصی که برای نگارش این کتاب تلاش کردهاند، به ویژه دکتر حسین قناعتی، رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی بحران کرونای استان و دکتر علی ماهر قدردانی کرد.
در بخش دیگری از این مراسم، دکتر علی ماهر از نگارندگان کتاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: با توجه به گستردگی فعالیتهای ستاد و لزوم مستندسازی آنها، با همکاری واحدهای مختلف بهداشتی و درمانی و همچنین روابط عمومی دانشگاه ابعاد گوناگون این کتاب نگاشته شد.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ دانشمند و متخصص در زمینههای گوناگون اپیدمیولوژی، اقتصاد، مدیریت، حقوق و ... در نگارش این کتاب همکاری کردهاند، گفت: در این کتاب به جنبههای فرابخشی فعالیتهای ستاد کرونای تهران نیز توجه شده و امیدواریم که این کتاب برای پژوهشگران در مسیر مبارزه با کرونا راهگشا باشد.
همچنین دکتر حسین قناعتی رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی بحران کرونای استان تهران، محتوای این کتاب را برای تصمیم گیری مسئولان و آگاهی مردم بسیار مفید و موثر خواند و گفت: محتوای این کتاب تنها مسائل بهداشتی نیست، بلکه به جنبههای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی ناشی از کرونا نیز توجه شده است.
وی با اشاره به آثار عمیق کرونا در ابعاد زندگی اجتماعی بشر، یادآور شد: بسیاری از صاحب نظران معتقدند میتوان زندگی بشر در جهان را به دو دوره قبل و بعد از کرونا تقسیم کرد.
رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی بحران کرونای استان تهران همچنین طرح محله محور شهید سلیمانی را حاصل بهرهگیری از مبانی این کتاب عنوان کرد و خاطرنشان کرد: ترجمه این کتاب میتواند امکان استفاده از تجربیات و مبانی مطرح شده در آن را برای سایر کشورها نیز فراهم آورد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کتاب " تحلیلی بر بحران کووید ۱۹ در ایران و جهان به کوشش بیش از یک صد تن از استادان، متخصصان و پزشکان دانشگاههای کشور و زیر نظر دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، دکتر حسین قناعتی رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی بحران کرونای استان تهران و دکتر علی ماهر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نگاشته شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند