میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سیدعلی حسینی امروز در نشست با اعضای هیات علمی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به صورت مجازی برگزار شد، در سخنانی با تاکید بر اینکه جذب اعضای هیات علمی از طریق بورسیه ها در دستور کار هیات جذب وزارت بهداشت قرار گرفت گفت: آن دسته از افرادی که در فراخوان جذب هیات علمی شرکت کنند قطعا شرایط شان با افرادی که در این فراخوان شرکت نکرده اند برای جذب تفاوت دارد. همچنان که شرایط آن دسته از بورسیه هایی که در حال حاضر جذب دانشگاه ها هستند و با عنوان تداوم فرصتی در هیات علمی دانشگاه ها پذیرش می شوند تفاوت دارد.
وی در ادامه تاکید کرد: جذب بورسیه ها به عنوان اعضای هیات علمی بر اساس ویژگی های متفاوتی که دارند به شکل متفاوتی نیز مورد تصمیم گیری قرار می گیرد. بنابراین هیات اجرایی جذب دانشگاه های علوم پزشکی در صورت نیاز خارج از فراخوان می تواند برای جذب افراد به شکل بورسیه تصمیم گیری کنند و این تصمیمات را به وزارت بهداشت نیز اعلام نمایند تا در هیات مرکزی جذب نیز تعیین تکلیف شوند. بطورکلی نگاه ما این است که دانشگاه ها بر حسب نیازی که دارند اقدام به جذب نیرو کنند.
رئیس مرکز اعضای هیات علمی وزارت بهداشت با بیان اینکه تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی در اختیار دانشگاه ها قرار دارد گفت: اگر دانشگاهی تشخیص دهد استادی در حوزه پژوهش کارآمدی دارد ولو اینکه از نظر آموزشی کارآیی نداشته باشد می توانند در خصوص ارتقاء یا تبدیل وضعیت وی تصمیم گیری نمایند.
دکتر حسینی بر ضرورت تدوین دستورالعمل در خصوص جذب اعضای هیات علمی تاکید کرد و گفت: در صورت تدوین این دستورالعمل دانشگاه ها می توانند بر اساس نیاز دانشگاهی و فعالیت اعضای هیات علمی و همچنین ضوابط و آئین نامه های قبلی (ارتقاء و ترفیع پایه) در خصوص آنها تصمیم گیری نمایند. بنابراین دانشگاه ها در این حوزه اختیارات کامل دارند.
رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی در خصوص شرایط جذب سرباز هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی نیز گفت: جذب سرباز هیات علمی سهمیه ای است که ستاد مشترک ارتش بر اساس ضوابطی که دارد اعلام می کند و در این راستا حداکثر 50 ظرفیت جذب سرباز به ستاد وزارت بهداشت اعلام کرده است.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی کشور به طور سالیانه 200 تا 300 نفر برای جذب هیات علمی اعلام نیاز می کنند و این نیازها در وزارت بهداشت مورد بررسی قرار می گیرد.
دکتر حسینی در پایان تاکید کرد: اولویت ما این است که اعضای هیات علمی ابتدا در دانشگاه های کمتر برخوردار توزیع شوند و اگر صرفا به 50 ظرفیت سرباز هیات علمی تاکید کنیم آن وقت باید تعدادی از دانشگاه ها از جذب افراد محروم شوند. به همین جهت با محدودیت هایی در این زمینه مواجه هستیم و سیاست وزارت بهداشت این است که همه افراد با رتبه های برتر را برای انجام خدمت سربازی جذب کند اما این جذب باید بر اساس "اعلام ستاد مشترک ارتش"،" اولویت های دانشگاه ها "و" توزیع کشوری سهمیه ها " صورت بگیرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند