میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر علی اکبر حق دوست امروز در نشست مجازی با اعضای هیات علمی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، با تاکید بر اینکه طی هفته های گذشته هجمه های سنگینی به معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دلیل برخی تصمیمات و سیاست ها در حوزه به روز رسانی کوریکلوم های آموزشی صورت می گیرد گفت: به روز رسانی و منطبق کردن سرفصل های آموزشی رشته های علوم پزشکی یکی از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت است که باید رشته های علوم پزشکی علاوه بر به روز رسانی بر حسب نیازهای روز تعریف شود که متاسفانه به این دلیل طی هفته های گذشته با هجمه های سنگینی به معاونت آموزشی این وزارتخانه مواجه شدیم.
وی در ادامه تصریح کرد: برخی اعتراض دارند که چرا یک سری رشته های علوم پزشکی حذف می شود یا رشته های جدیدی نظیر لیسانس بهداشت ایجاد می کنیم. ما در خصوص این موارد تصمیماتی نگرفتیم و کارگروه مخفیانه ای نیز ایجاد نشده است، اما در حال حاضر کارگروهی که تشکیل شده به بررسی این موارد می پردازد و تمامی تصمیمات اتخاذ شده در این کارگروه در بوردهای تخصصی مجددا مورد چکش کاری قرار خواهد گرفت و اینطور نیست که بدون کار کارشناسی و توجه به اظهارنظرهای بردهای تخصصی تصمیماتی را در خصوص رشته ها اتخاذ کنیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: اینکه ما از یک طرف بپذیریم به روز رسانی رشته ها را باید دنبال کنیم و از طرف دیگر در بحث های فنی مقاومت ایجاد نماییم امر مطلوبی نیست اگرچه ما گوشمان به صداهای مختلف باز است و به تمامی دیدگاه ها احترام می گذاریم اما باید قبول کنیم که دنیا تغییر کرده در حالیکه همچنان آموزش پزشکی ما بر اساس شیوه های قدیمی تنظیم شود.
دکتر حق دوست تاکید کرد: در ابتدای شیوع کرونا ویروس در کشور معاون علمی رئیس جمهور نکته ای را در شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کردند که آن هم این است که ما باید چشمان خود را باز کنیم و آموزش مجازی را جدی بگیریم. چرا که سه سال دیگر موسساتی در کشورهای دیگر راه اندازی می شوند که صفر تا صد آموزش دوره دبیرستان دانش آموزان را دنبال خواهد گرفت و آنها بعد از اخذ دیپلم به موسسات دیگر دنیا می روند و ادامه تحصیل می دهند و ما در کشور بعد از مدتی متوجه اهمیت این موضوع می شویم.
وی تاکید کرد: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی یک سری قالب هایی را تعریف کردیم و تصور می کنیم که این آموزش ها باید بر اساس این قالب ها ادامه پیدا کند اما آیا اجازه می دهیم یک کارآفرین، یک رئیس شرکت موفق و یا افراد برتر با دانشجویان ما صحبت کنند.
دکتر حق دوست بر ضرورت همگرایی علوم در کشور تاکید کرد و گفت: ما باید از صندلی هایی که بر روی آن نشستیم بلند شده و به اطراف خود نگاه کنیم و برنامه ریزی های مشارکتی داشته باشیم و بر اساس آن تصمیم گیری نماییم. در این زمینه اعضای هیات علمی کشور کوره های اصلی آموزش به حساب می آیند. بنابراین باید با همگرایی و هدف مشترک به فکر تعالی علمی کشور باشیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در پایان بر ضرورت تداوم گفت وگوهای بین ستاد وزارت بهداشت و اعضای هیات علمی تاکید کرد و گفت: با تداوم این گفت وگوها امکان حل بسیاری از نگرانی ها، دغدغه ها و مشکلات فراهم خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تراشه مغزی نورالینک بازوی روباتیک را کنترل می کند
دانشگاه آزاد با همراهی سازمان بسیج به دنبال تقویت مقاومت است
فرایند تایید روسای دانشگاههای دولت چهاردهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی
فضانوردی به مغز آسیب میرساند؟
مکملی برای درمان موثر بیماریهای ریوی
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین