میرنیوز
پرویز کرمی در آستانه اولین سالگرد سردار قاسم سلیمانی به خبرنگار مهر گفت: یک سال از فراغ سردار دلها؛ سردار سلیمانی گذشت؛ مردم ایران به خوبی این سرباز ایران اسلام و ولایت را شناخته بودند که این شناخت خودش را در تشییع بی نظیر سردار دلها نشان داد.
وی با بیان اینکه تشییع سردار سلیمانی، در دنیا بی سابقه بود، افزود: همچنین می توان گفت بعد از تشییع امام خمینی(ره) بزرگترین تشییع ملی مربوط به سردار سلیمانی بود که مردم با عشق، علاقه و انگیزه شان انجام دادند.
مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این تشییع با شکوه و با شعور حاصل شناخت مردم از سردار دلها بود، بیان کرد: مردم پس از شهادت سردار سلیمانی با ظالمان دینِ تقلبی آشنا شدند و احساس خسران برای از دست دادن این دُرِ گرانبها بیشتر و بیشتر شد؛ از این رو عشق مردم به سردار سلیمانی نه تنها فزونی یافت بلکه زلال تر شد که چه سردارِ سربازِ پاکباخته ای در میان آنها زندگی می کرده است.
کرمی با اشاره به وعده «انتقام سخت» پس از شهادت سردار سلیمانی افزود: مقام معظم رهبری پیامی بر انتقام سخت از عاملان شهادت سردار سلیمانی دادند؛ حضرت آقا حرفی را بدون مطالعه، بدون مداقه و ایمان قلبی به شدن آن، نمی زنند به این استناد است که رهبری تنها فردی هستند که بیشترین اشراف و آگاهی را به حوزه علم و فناوری دارند و حمایتگر این حوزه بودند ؛ پس یک بارقه امیدی در دل همه عدالت خواهان دنیا و خصوصا ایرانیان پاکباز وجود دارد که در این راستا انتقام سختی صورت بگیرد.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری، جلسات طولانی را با دانشمندان، شرکتهای دانش بنیان و جوانان موثر این حوزه دارند و اگر حرفی زدند به استناد رهیاب و برداشتی است که از این توان علمی دارند؛ ایشان می دانند افسران جنگ نرم و حوزه علم و فناوری تکمیل کننده انتقام سخت برای ضربه زدن به آمران و عاملان این جنایت ترور هستند.
مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط افسران و سربازان علم و فناوری طی یک سال گذشته، گفت: ارتقای بیشتر علم و فناوری در حوزه دفاعی، ارتقا در حوزه ساخت تجهیزات فناورانه و روزآمد، نوآوری های مورد نیاز کشور بودند که با اطمینان و اعتقاد بیشتر در دل شرکتهای دانش بنیان دفاعی ما شکل گرفت و این جوشش، بروز و ظهور کرد.
کرمی با بیان اینکه اینها نشانه نوید دادن به آیندگان است، اضافه کرد: ظلم پابرجا نمی ماند و ایران اسلامی به استناد اقتدار علمی- فناوری (اقتدار کشورها، دیگر تنها مساحت زیاد و ارتش ویژه و جنگ افزارهای فلان نیست بلکه تسلط بر قدرت تولید علم، تسلط بر مرزهای دانش، تسلط بر نواوری و ارائه آن به جامعه است) و دانشمندان خودش در شرکتهای دانش بنیان ثابت کردند که ما می توانیم. نمونه این ما می توانیم در کرونا و دستاوردهای علمی در حوزه پهپادها و حوزه دفاعی در بخش موشک های نقطه زن است.
وی ادامه داد: موضوعی که همه دنیا دست به دست هم دادند تا ایران اسلامی به آن نرسد؛ همچنین مواردی که همه دنیا تلاش کردند که ابزار ساخت آن و ادوات آزمایشگاهی، استانداردهای لازم و پروتکل های باز آموزی به دست ایرانیان نرسد که مبادا در حوزه دفاعی به آخرین تکنولوژی های روز مسلح و مسلط شوند؛ اما ایرانیان دانشمند و فناور به عینه ثابت کردند که «می توانند، داریم و می شود» .
کرمی عنوان کرد: اکنون چیزی که در تحلیل های آینده فراسوی کشور ما قرار دادند این است که در برجام های آتی در مورد موشک های ایران و سلاح ها هم صحبت شود؛ پس حتما نکته ای وجود دارد که آنها واهمه دارند و می خواهند آن را هم مانند دانش هسته ای فریز کنند.
مشاور معاون علمی و فناوری افزود: آنها می خواهند مانند دانش هسته ای ما را در تحریم و بن بست قرار دهند اما ما باید مانند خودشان بگوییم «کور خوانده اید» چون ما از نقطه رهایی گذشتیم. کسی که می تواند موشک نقطه زن ۲هزار کلیومتر بسازد، آزمایش کند و داعش را در سوریه با موشک نقطه زن بزند یعنی خط تولیدی هم دارد که می تواند موشک ۵ هزار متر، ۷ هزار متر را قاره پیما کند؛ اما فعلا نیازی نمی بیند؛ چرا؟ چون تمام این داشته ها را در راستای دفاع از خودش در مقابل تهدیدات بیرونی قلمداد می کند.
کرمی افزود: شهید سلیمانی، شهید فخری زاده و شهدای هسته ای ما ثابت کردند که مرد میدان هستند و ایران اسلامی در این مسیر همیشه شیرمردان و شیرزنان شجاع، مبتکر و فناوری را دارد.
منبع : خبرگزاری مهر
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است