میرنیوز
به گزارش ایسنا، نشست خبری رویداد ملی – دانشجویی بزرگداشت سیدالشهدای مقاومت، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی صبح امروز (6 دی ماه 99) با حضور دکتر عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و مهدی عباسی، سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد.
دکتر علیزاده در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سلیمانی گفت: یکی از مباحثی که معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در طول سالهای مختلف به آن پرداخته است، بحث مفاخر و شخصیتهای ملی و دینی تأثیرگذار در فرهنگ کشور بود و به تناسب آن، برنامههای مختلفی در این زمینه برگزار شده و در حوزه گردشگری، سازمان انتشارات، مرکز فرهنگی – دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی به این شخصیتها پرداخته شده است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: سال گذشته و با شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به این جمعبندی رسیدیم که بخش دانشجویی از ظرفیت خوبی در معرفی ابعاد مختلف شخصیت سردار سلیمانی، چه ابعاد شخصیت زندگی و فردی و چه ابعاد شخصیت زندگی اجتماعی و حرفهای ایشان برخوردار است.
علیزاده خاطر نشان کرد: به همین دلیل رویداد ملی – دانشجویی بزرگداشت سیدالشهدای مقاومت، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دو بخش علمی- پژوهشی و ادبی – هنری تعریف شد که بخشهای مختلفی را در برمیگیرند. هدف ما از برگزاری این برنامه، معرفی صحیح و درستی از ابعاد شخصیت سردار سلیمانی و همچنین استفاده از فضای هنری در حوزههای ادبی و هنری است که دانشجویان می توانند نقش مهمی در این زمینه داشته باشند.
وی افزود: امسال این برنامه با برگزاری همایشهای علمی در هفته آینده آغاز خواهد شد. فضای مجازی این امکان را برای ما فراهم کرده است که از شخصیتهای داخلی و بینالمللی که شاید امکان حضورشان به راحتی فراهم نباشد، استفاده کنیم. بخشی را هم به مقالههای دانشجویی اختصاص دادهایم. نگاه اجتماعمحور شهید سردار سلیمانی میتواند رویکرد خوبی برای دانشجویان باشد.
سردار سلیمانی، الگوی دینی و ایرانی متعلق به همه ایرانیان
علیزاده تأکید کرد: اگر معرفی درستی از شخصیت شهید سردار سلیمانی به عنوان یک الگوی دینی و ایرانی که متعلق به همه ایرانیان است صورت گیرد، میتوانیم تأثیرگذاری این برنامهها را در زندگی و سبک زندگی دانشجویان شاهد باشیم.
وی افزود: هنر از ظرفیت بالایی برای معرفی شخصیتهای ملی، مذهبی و دینی کشور برخوردار است، اما متأسفانه در حوزههای مختلف نتوانستهایم از این ظرفیت برای معرفی شخصیتها بهدرستی استفاده کنیم. چه در حوزه هنر مکتوب و چه در حوزه هنرهای نمایشی و سینمایی باید بتوانیم ظرفیتهای خود را دخیل کنیم و میتوانیم در بسیاری از جشنوارهها هم در جهاد دانشگاهی و هم در جشنوارههای مختلف دانشجویی، بخشهایی را به حوزه هنر برای معرفی ابعاد شخصیت و تأثیرگذاری سردار سلیمانی اختصاص دهیم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: سردار سلیمانی شخصیتی است که باید به صورت مستمر در طول سال، برنامههایی برای ایشان برگزار شود. معتقدیم نباید هزینههای موازی صرف شده و برنامههای بیکیفیت برگزار شود. از مشارکت در برنامهها استقبال میکنیم و دوستانی که تمایل دارند در حوزه فعالیتهای دانشجویی مشارکت کرده و بخشی را با نام خودشان در کنار رویداد ملی – دانشجویی ما برگزار کنند، افتخار همکاری با آنها را داریم.
علیزاده افزود: رویکرد تبلیغی- ترویجی برای معرفی شخصیتها خوب است، اما نباید تمامی برنامهها منحصر به فعالیتهای تبلیغی- ترویجی باشد. جهاد دانشگاهی با پیشینیه علمی و پژوهشی خود، تلاش کرده است که به تمام ابعاد شخصیت شهید سردار سلیمانی با رویکرد علمی نیز نگاه شود.
وی خاطر نشان کرد: انحصار برنامه مربوط به ایشان در یک برهه خاص زمانی، نمیتواند معرفی درستی از شخصیت ایشان ارائه کند. باید برنامههای متناسبی در طول سال تعریف شوند که بخشی از آنها ملی و بخش دیگر فراملی هستند. بعد از برگزاری این رویداد قطعاً آسیبشناسی صورت خواهد گرفت تا این رویداد در آینده با شکوه بیشتری برگزار شود.
سردار سلیمانی یک رسانه است
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: یکی از برنامههای اصلی که در دستور کار مرکز مفاخر در سازمان دانشجویان قرار دارد، شهید سردار سلیمانی است. سردار سلیمانی را یک رسانه میدانیم و ایشان توانستند ابعاد مختلفی از اهداف، آرمانها و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران را به دنیا معرفی کنند. این رسانهبودن شخصیت سردار سلیمانی علیرغم بیادعا بودن ایشان، میتواند بسیار مؤثر باشد.
علیزاده افزود: مطالعات ما نشان داده است که دانشجویان به فعالیتهای اجتماعی علاقهمند هستند. از این رو، بُعد اجتماعی زندگی سردار سلیمانی باید مورد توجه قرار گیرد. در بسیاری از رویدادهایی که در داخل کشور اتفاق افتاد، هم در سوانح طبیعی و هم در رویدادهای مربوط به مسائل اجتماعی، سردار سلیمانی حضور فعالی داشتند. معرفی این بُعد از شخصیت سردار سلیمانی به نسل آینده که اداره امور کشور را برعهده خواهند داشت داشت، بسیار مؤثر است.
لزوم استفاده صحیح از ابزار هنر در معرفی شخصیتها
علیزاده تأکید کرد: متأسفانه در معرفی شخصیتها نتوانتستهایم از ابزار هنر به درستی استفاده کنیم و تاکنون برای معرفی بسیاری از شخصیتها که میتوانستند الگوی نسل جوان کشور باشند، از ظرفیت حوزه تئاتر، نمایشنامه، فیلمنامه و حتی ادبیات و رمان به درستی استفاده نکردهایم.
وی تأکید کرد: جرقه بخش ادبی و هنری در رویداد ملی – دانشجویی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی کمک میکند تا از این حوزه در معرفی غیرمستقیم سردار سلیمانی به جامعه و نسل جوان و حتی به جهان استفاده کنیم و به نظرم زبان هنر، زبان همهگیری است و مورد اقبال و استقبال قرار میگیرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: به عنوان وظیفهای که در کنار سایر نهادهای دانشگاهی و غیردانشگاهی برعهده داشتیم، تلاش کردیم با برگزاری این رویداد ملی – دانشجویی، سهم کوچکی در پاسداشت زحمات، رشادتها و فداکاریهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی داشته باشیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است