میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همراه با جمعی از مدیران این معاونت از مراکز پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی بازدید و جلسۀ شورای پژوهش دانشگاه هم با حضور ایشان برگزار شد. دکتر رحیمی از مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی و اجتماعی و مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی، کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد، آزمایشگاه علوم شناختی، موزه، پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات و تحریریه پایگاه خبری عطنا بازدید کرد.
دکتر سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در جلسۀ شورای پژوهش دانشگاه با اشاره به برگزاری موفق گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» به میزبانی این دانشگاه و با همکاری وزارت علوم، گفت: خوشبختانه این مراسم با استقبال دانشگاههای حوزۀ علوم انسانی و صاحبنظران این رشته مواجه شد که در این زمینه وزارت علوم همکاری خوبی با دانشگاه علامه طباطبائی داشت.
وی ادامه داد: امروز از برخی از مراکز پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی بازدید شد که تمام این مراکز طی سالیان اخیر احداث و راه اندازی شده است. برقراری روابط بینالمللی گسترده و مراودات علمی گسترده با سایر کشورها، راه اندازی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد جامع، تاسیس پژوهشکدههای جدید، تغییر ساختار معاونت پژوهشی و راه اندازی مراکز رشد از جمله اقدامات مهم پژوهشی در هفت سال اخیر است.
دکتر سلیمی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد: با این روند رو به رشد دانشگاه، طی دو، سه سال آینده حتماً در رنکینگهای بینالمللی قرار خواهیم گرفت.
در ادامه این نشست، دکتر رحیمی طی سخنانی گفت: قطعاً بزرگترین دانشگاه علوم انسانی کشور، حرفهای بسیاری برای گفتن در سطح بینالملل دارد. انتقال این حرف ها هم از طریق مقالات و نشریات بینالمللی خواهد بود. پس باید در این زمینه هم دانشگاه علامه طباطبائی نمونه و الگوی سایر دانشگاهها باشد.
وی ادامه داد: به نظر من شخصی میتواند کتاب جامع و مانعی تولید کند که حداقل قبل از آن چندین مقالۀ علمی درخور و مرتبط با آن کتاب تالیف کرده باشد. به همین دلیل انتشار کتابهای علمی جامع هم باید مدنظر قرار بگیرد.
دکتر رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: تحقیقات حوزۀ علوم انسانی برای جامعه بسیار مهم و حیاتی است. در این دانشگاه که روند رو به رشدی را طی میکند، طرحهای کارفرمایی نیز باید گسترش پیدا کند. البته گرنتهایی هم که به پژوهشهای استادان جهت میدهند نیز باید مورد توجه قرار بگیرند.
وی با اشاره به راه اندازی مراکز رشد در حوزۀ علوم انسانی در این دانشگاه تصریح کرد: بسیار خوشحال شدم که مراکز رشد و نوآوری در حوزۀ علوم انسانی در این دانشگاه شکل گرفته است. این دانشگاه ثابت کرد که در حوزۀ علوم انسانی هم می توان این چنین مراکزی را ایجاد کرد. اهتمام، فکر، اندیشه و ایده باید پشت این مراکز باشد و روند رو به رشد آنها هم بسیار مهم است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در پایان با اشاره به کاهش تعداد داوطلبان آزمون های تحصیلات تکمیلی در سال های اخیر گفت: با توجه به اینکه تعداد داوطلبان تحصیلات تکمیلی رو به کاهش است و این روند با پژوهش ها و مقالات ما نیز مرتبط می شود، باید در زمینۀ افزایش توان تحقیقاتی، دوره های پسا دکتری، دستیاران پژوهشی و محققان دانشگاهی تلاش بیشتری بکنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است