میرنیوز
به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروز آبادی در نخستین همایش و نمایشگاه شتابدهندههای آزاد که امروز با حضور ۲۰ شتابدهنده برگزیده کشور در محل نمایشگاه دائمی اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به این که همایش و نمایشگاه امروز آغاز یک اتفاق متفاوت در دانشگاههای کشور و پیشقراول حوزه نوآوری و فناوری است، گفت: دانشگاه آزاد به عنوان یکی از ظرفیتهای بزرگ آموزش عالی کشور شامل واحدهای دانشگاهی، علوم پزشکی، مدارس و آموزشگاههای فنی و حرفهای و غیره اکوسیستم کاملی از آموزش عالی به حساب میآید و بزرگترین دانشگاه غیر حضوری کشور نیز هست.
وی افزود: برنامه دانشگاه آزاد حرکت واقعی و جدی به سمت دانشگاه نسل سه و چهار در دیدگاه غربی و نیز حرکت جدی به سمت سند اسلامی شدن دانشگاهها است و در مسیر دانش به سمت ثروت آفرینی حرکت میکنیم.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر آن که این موارد یک حرکت نمایشی و روتین نیست، گفت: از آن جایی که این دانشگاه به درآمدهای خود وابسته است و یک نهاد خصوصی به حساب میآید، حرکت به سمت حوزه نوآوری و فناوری را به عنوان یک راهبرد شروع کرده است.
دهقانی تصریح کرد: در تمام دنیا دانشگاههای خصوصی از دانشگاههای دولتی بهتر هستند، مدارس خصوصی نیز چنین هستند و این دانشگاه انتخاب اول خانوادههایی است که میخواهند فرزندانشان بعد از تحصیل اشتغال داشته باشند.
ثروت اصلی دانشگاه آزاد رویکرد و افکار دانشگاهیان در این دانشگاه است
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی سپس برخی از ظرفیتهای دانشگاه آزاد را برشمرد و گفت: گستردگی این دانشگاه در بیش از ۵۰۰ منطقه و شهر و در بیش از ۴۰۰ واحد است. دانشگاه آزاد همچنین دارای ۷۰۰ مدرسه و آموزش فنیوحرفهای است و آزمایشگاههای پیشرفته با تجهیزات خاص آن از دیگر امکانات این مجموعه به شمار میآید.
وی افزود: سرانه فضایی که در حال حاضر دانشگاه آزاد دارد، ۲۰ متر مربع به ازای هر نفر است که قابل توجه و اعتبار است.
دهقانی همچنین به فضاها و زیرساختهای کاربردی این دانشگاه در حوزههای کشاورزی و دامداری اشاره و اظهار کرد: ثروت اصلی نظام و رویکرد و افکار دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی است.
مردم در حوزه فناوری احساس شکاف دارند
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دانشگاه دولتی استاد دانشگاه علاقهمند به داشتن کسب و کار است، در حالی که در دانشگاه آزاد فضا برعکس بوده و استاد یا دانشجویی که کسب و کاری دارد، علاقهمند به سمت دانشگاه هم است.
وی با بیان این که این دانشگاه از مردم برخواسته و برای حل مشکلات فناورانه مردم تلاش میکند، گفت: علوم رایانه و علوم زیستی لمس مردم از نیاز فناوری نیست، بلکه مردم در این حوزه احساس شکاف دارند و به عنوان مثال آن چه لمس میکنند فقدان یک خودروی با کیفیت است. ما میخواهیم فناوری را در بطن مردم پیاده کنیم که لازمه آن یک نظام آمایش شده و نهادهای جدید تحت عنوان "سراهای نوآوری" است.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: حتی در استفاده از واژگان تاکید داریم که از واژگان ملی و اسلامی استفاده کنیم و در هر استان یک بازار فناوری ایجاد میکنیم که سراهای نوآوری المانهای اصلی آن هستند.
سرای نوآوری، یک دانشگاه با ادبیات جدید
دهقانی فیروزآبادی گفت: دوره شتابدهی، رشد و بلوغ و استقرار در پارک را با مدارک کارشناسی، ارشد و دکتری معادلسازی میکنیم. در سرای نوآوری به جای فرد یک هسته پر ایده وارد میشود، شتاب میگیرد، به شرکت نوپا تبدیل شده و پس از طی فرآیند رشد در مرکز رشد وارد پارک علم و فناوری میشود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: گسترده معاونت فناوری یک کشور است، در حالی که در زیرساخت اداری آن تنها ۲۰ الی ۲۵ نفر مشغول به کار هستند؛ بنابراین به دنبال تصدیگری نیستیم، بلکه قصد داریم آییننامه جامع بازار فناوری و سراهای نوآوری را که تنها آییننامه موجود است، پیادهسازی کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد