میرنیوز
به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیۀ رویداد بوت کمپ و مسابقات هوشمندسازی و اینترنت اشیاء دانشآموزی کشور، همزمان با پایان هفتۀ پژوهش با حضور دانشآموزان برگزیدۀ جشنواره و جمعی از مسئولان آموزشی کشور در ساختمان صندوق فناوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد.
حامد ابراهیمی، معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در این مراسم با بیان اینکه سالانه چندین هزار مقاله و پایاننامه در کشور تولید میشود و دیده نمیشود، بیان کرد: رویکرد و هدف این جشنواره بر این است که دانشآموزان را به تالیف پایاننامههایی که قابلیت تجاریشدن داشته باشند، سوق دهد. بدینگونه که فناوری برنامهریزیشده در داخل برنامهریزی و ساخته شود و به تولید داخلی کمک کند، در بازارها به فروش برسد و در نهایت، مشکلات کشور را رفع کند.
ابراهیمی افزود: حسن برگزاری این جشنواره به این است که روند پیشرفت و ورود دانشآموزان به عرصۀ تولید و فناوری را تسریع میبخشد و بهجای گذراندن سالهای متعدد در صفوف دانشگاه و تحصیلات، آنها را از نوجوانی به اختراع و تولید نزدیک میکند.
رامبد دانشپژوه مدیرعامل و دبیر اجرایی یکی از شبکه های فعال در آموزش حوزه های جدید تکنولوژی، دربارۀ مسئولیت اجتماعی مسئولان آموزشی کشور بیان کرد: ما در برابر این دانشآموزان مسئولیت داریم. دنیا بهسرعت در حال تغییر است و این را از سیر تکامل علم میتوان فهمید. هر روز تکنولوژیهای جدیدی وارد زندگی ما میشوند و تا چند سال آینده، کل روشهای زندگی تغییر خواهد کرد؛ گرچه همین حالا هم خیلی از والدین نمیتوانند نوجوانانشان را درک کنند. فناوریها و تکنولوژیهای نو به زندگی ما وارد میشوند و سبک زندگی ما را دچار تغییرات اساسی میکنند. اگر ما با این دنیای جدید آشنا نباشیم، نمیتوانیم این دانشآموزان را هدایت و مسئولیت اجتماعیمان را در مقابل آیندگان اَدا کنیم.
دانشپژوه در ادامه با اشاره به گسترش روزبهروز فناوریهای اینترنت در دنیا، افزود: اگر ما نتوانیم این فعالیتها را با عنوان «آموزشی» و «پژوهشی» به دانشآموزان آموزش دهیم، دنیای آینده مخاطرات بسیاری برای آنها خواهد داشت. کشور را باید برای ورود تکنولوژیها آماده کرد. بارها شنیدهایم که افراد میگویند فلان تکنولوژی به کشور وارد شده اما فرهنگش، نه. فرهنگ چیزیست که به ما کمک میکند پنج سال آیندهمان را ارزیابی کنیم، پیشبینی کنیم و آموزش دهیم.
در ادامه سعید الحسینی، معاون وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبکۀ آموزشی دانشآموزی «شاد» دربارۀ وضعیت جامعه اطلاعاتی امروز گفت: فناوری اینترنت زندگی بشر را دگرگون کرد. زندگی مدرن برخلاف عقیدۀ بسیاری که آن را شوم و نامبارک یا نعمت الهی میدانند، با قدرت به پیش میرود. در حال حاضر بسیاری از خدمات اداری، اجتماعی، پزشکی، صنعتی و کشاورزی در این بستر تعریف شدهاند. امروزه دولتهای الکرونیک شکل گرفتهاند. تمام زیرساختهای این تکنولوژی مخلوق انسان جدید و دنیای جدید است. با آموزش مجازی، میتوان آموزش همگانی و همه جایی را گسترش داد.
در انتهای برنامه، طرحهای ویژۀ برترینهای خانه و شهر هوشمند، برترینهای ماشین هوشمند، طرحهای ویژه و برگزیدۀ خلاقیت، برترینهای محتوای هوشمند و برترینهای بوت کمپ و حامیان جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد