میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر بابک شکری از برگزاری مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و گفت: همزمان با هفته پژوهش، سیامین مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه شهید بهشتی، باهدف اشاعه و ترویج روحیه و فرهنگ پژوهشگری، ارتقاء سطح پژوهش و فناوری، تشویق پژوهشگران و معرفی ظرفیتها و توانمندیهای پژوهش و فناوری دانشکدهها و پژوهشکدهها به دلیل محدودیتهای ناشی از همهگیری ویروس کووید 19 به صورت مجازی برگزار میشود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی افزود: در سیامین مراسم تقدیر از پژوهشگران و فنآوران برگزیده دانشگاه، از پژوهشگران در سه حوزه دانشی علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی در پنج بخش «پژوهشگر شاخص، پژوهشگر برگزیده برحسب اندیسH5 یا میزان ارجاعات 5سال اخیر، پژوهشگر برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه، پژوهشگر برگزیده بر اساس انتشار مقاله در فهرست عالی یا کتاب نفیس و جوایز ملی، بین المللی و ثبت اختراع» تقدیر خواهد شد.
شکری، با اشاره به تعداد پژوهشگران برگزیده دانشگاه شهید بهشتی در سال 1399 تصریح کرد: در آیین تقدیر از پژوهشگران سال جاری، از 68 پژوهشگر برگزیده تقدیر خواهد شد؛ 10 نفر از این تعداد به عنوان پژوهشگر شاخص، 30 نفر پژوهشگر برگزیده در شاخه های H5 و میزان ارجاعات، ارتباط با صنعت، چاپ مقاله در فهرست عالی و کتاب نفیس در سه حوزه علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی معرفی می شوند. همچنین 12 نفر از اعضاء هیأت علمی در حوزه جوایز ملی، بین المللی و ثبت اختراع و 10 نفر به عنوان دانشجوی پژوهشگر برگزیده، کارشناس پژوهش و سه کارشناس پژوهشگر برگزیده نیز تقدیر خواهد شد.
وی از رونمایی دو سامانه خیام و علم سنجی در مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده خبر داد و افزود: سامانه علم سنجی، وضعیت پژوهش اعضای هیات علمی را رصد می کند. سامانه خیام، عنوان سیستم تحت وبی است که اطلاعات رستهبندی نشریههای خارجی برای عموم مراجعهکنندگان به وب سایت را به نمایش می گذارد. این سامانه محدود به کاربران و اعضا نمیشود بلکه بازدیدکنندگان سامانه خیام در اقصی نقاط جهان، بدون نیاز به اطلاعات کاربری خاص یا عضویت در آن، میتوانند آخرین نتایج تغییرات ایجاد شده در رستهبندی نشریهها و مجلات علمی و تخصصی الکترونیکی که توسط داوران منتخب دانشگاه شهید بهشتی انجام گرفته را مشاهده کنند.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، شکری با اشاره به برگزاری گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: در هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری و در روز ۲۶ آذر ماه که با نام «پژوهش و فناوری و علوم انسانی» نامگذاری شده است، گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری» برگزار میشود. در این مراسم ضمن برگزاری میزگردها و ارائه مباحث تخصصی، از چهرههای ماندگار علوم انسانی و نظریهپردازان دانشگاههای تراز اول در حوزه علوم انسانی کشور تقدیر خواهد شد که آیت الله دکتر محقق دامـاد از دانشگاه شهید بهشتی به عنوان «چهره علوم انسانی معرفی» میشود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است