میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر حسینعلی قبادی در مراسم افتتاحیهی هفتهی پژوهش که صبح روز شنبه، ۲۲ آذرماه ۱۳۹۹ برگزار شد در این پژوهشگاه برگزار شد با تبریک هفته پژوهش از مشارکت «جدی و اثربخش» ۵۰ نفر از اعضای هیئت علمی و استادان و پژوهشگران مختلف قدردانی کرد و نام و یاد استادان و پژوهشگران و کادر درمانی و پژوهشگاهی که با کرونا از دنیا رفتند را گرامی داشت. همچنین وی نام زندهیاد علیرضا جمالی، کارمند پژوهشگاه را که بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا جانش را از دست داد، گرامی داشت.
قبادی در ادامهی سخنانش گفت: هفتهی پژوهش سال ۹۹ را در حالی آغاز میکنیم که پس از اجرای موفقیتآمیز برنامهی اول توسعهی راهبردی پژوهشگاه، اکنون در نخستین سال اجرای برنامهی دوم قرار داریم. پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با پایبندی به برنامهی توسعهی راهبردی، در عرصهی برخی از سیاستگذاریها در وزارتخانههای مرتبط، برخی کمیسیونهای دولت، عرصههای اجتماعی و در صحن مجمع رؤسای پژوهشگاهها، دانشگاهها و حوزه، بهویژه عرصهی صنعت، اثرگذار بوده است.
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با اشاره به اجرای طرحهای ملی همچون برنامهی ملی زبان و نیل به شکوفایی در عرصهی کاربردیسازی و عقد قراردادهای طرحهای مسئلهمند و تقاضامحور ملی و اثرگذاری در بسیاری از عرصههای اجتماعی از طریق نزدیک به ۶۰ طرح کاربردی کارفرمایی و توجه به پژوهشهای مسئلهمند و پرداختن به معضلات و مقررات اجتماعی، از ورود پژوهشگاه به عرصهی مؤسسات علمی نسل چهارم خبر داد و گفت: با گسترش فعالیت ترویجیسازی و بالینیسازی پژوهشگاه علوم انسانی و کسب موفقیت عملی در عرصهی نوآوری در علوم انسانی و تأسیس مرکز نوآوری علوم انسانی در پژوهشگاه طی یکسال گذشته شاهد راهاندازی برخی استارتآپها هستیم ضمن اینکه، کسب رتبهی نخست ملی در چند سال پیاپی در جشنوارهی نقد کتاب، رشد بیش از ده برابری تدوین و نشر نقدنامههای تخصصی منابع و متون علوم انسانی دانشگاهها، برنده شدن در سه سال در جشنوارهی بینالملی فارابی، ارتقای کیفیت تولید علمی و افزایش سرانهی تولید علم به بیش از ۲۰۰ درصد از دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه بوده است.
وی در ادامهی سخنانش با اشاره به نامگذاری سال ۹۹، از سوی مقام معظم رهبری، تأکید کرد: در سال جهش تولید، تقویت ارتباط با صنعت، توسعه و پیشرفت اجرای طرحهای حوزهی تابآوری، پویش امید و برگزاری همایش مجازی «ابعاد انسانی و اجتماعی کرونا در ایران» و انتشار چندین جلد کتاب و مقاله مرتبط با موضوع کرونا در نشریات علمی و عمومی و ... از اقدامات پژوهشگاه در سال جاری بوده است.
بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، قبادی در پایان به تأثیر مثبت فعالیتهای پژوهشی با توجه به دو برابر شدن تعداد اعضای هیأت علمی نامزد پژوهشگر برتر و همچنین افزایش تقریباً دو برابری میانگین امتیاز پژوهشگران برگزیده، اشاره کرد و گفت: این فعالیتها نشان میدهد که دستکم در این دوره برای اعضای هیأت علمی فرصتی در جهت افزایش جدی فعالیتها، انتشار مقاله، کتاب و ... بوده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک