میرنیوز

کرونا چگونه تحصیلات عالی سال ۲۰۲۰ را تغییر داد/ تاثیر خبر واکسن بر تصمیم دانشجویان

کرونا چگونه تحصیلات عالی سال ۲۰۲۰ را تغییر داد/ تاثیر خبر واکسن بر تصمیم دانشجویان 2020-12-10T09:16:38+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، نظام رتبه بندی کیواس در تازه‌ترین گزارش خود از دانشجویان درباره اثرات ادامه دار بحران کرونا بر تحصیلات عالیه دانشجویان در سال ۲۰۲۰ نظرسنجی کرده است.

اما COVID-۱۹ چگونه آموزش عالی را در سال ۲۰۲۰ تغییر داد. بحران COVID-۱۹ در سال ۲۰۲۰ عواقب گسترده‌ای به همراه داشت که بخش آموزش عالی نیز از اثرات این موج در امان نمانده است.

کیواس یافته‌های نظرسنجی در سال ۲۰۲۰ را ارائه داده است و در این گزارش نشان می‌دهد که چگونه احساسات، نظرات و نیازهای دانشجویان بین‌المللی در طول زمان تغییر کرده است. این گزارش به بررسی نظرات دانشجویان در دوره ۹ ماهه اخیر تا نوامبر سال ۲۰۲۰ را پوشش می‌دهد.

از دانشجویان بین‌المللی که اکنون در حال تحصیل هستند پرسیده شد تجربه آموزش در طی سال ۲۰۲۰ چگونه تغییر کرده است؟ روشن است یادگیری آنلاین یا آموزش مجازی به بخش اصلی تجربه آموزش تبدیل شده است و بسیاری از پاسخ دهندگان گفته‌اند که آموزش‌های آنلاین یا بیشتر به صورت آنلاین و ترکیب با آموزش حضوری را انتخاب کرده‌اند.

۵۵ درصد دانشجویان هنوز آموزش خود را به صورت کاملاً آنلاین دریافت می‌کنند. در واقع میزان آموزش آنلاین نسبت به ماه‌های قبل افزایش اندکی داشته‌اند و احتمالاً نشان می‌دهد که دانشگاه‌ها در حال حاضر به سمت یادگیری کاملاً آنلاین حرکت می‌کنند.

دانشگاه‌ها همچنین طیف وسیعی از اقدامات ایمنی را در محدوده تجربه آموزشی برای محدود کردن ویروس کرونا در دانشگاه در نظر گرفته‌اند.

دانشجویان بین‌المللی مورد بررسی تأکید کردند که قابلیت دسترسی به مواد ضدعفونی در دانشگاه بهبود یافته است، همچنین آزمایش دمای افراد در ماه افزایش یافته است و این موضوع نشان می‌دهد که موسسات آموزش عالی در مورد آزمایش دمای دانشجویان، کارکنان و اساتید خود به طور منظم، عمل می‌کنند.

نکته مورد اشاره دانشجویان نشان می‌دهد آزمایش رایگان COVID-۱۹ برای هر کس که علائم دارد در مقایسه با ماه‌های گذشته به صورت چشمگیری افزایش یافته است.

۶۰ درصد دانشجویان بین‌المللی می‌گویند که دانشگاه‌ها به طور ویژه علائم کرونا را به دانشجویان آموزش داده‌اند تا به کاهش انتقال بیماری کمک کنند. این امر بسیار مهم است زیرا این علامت گذاری بسیار مهم است و به طور فزاینده ای به عنوان یک روش موثر برای تشویق تغییر رفتار دیده می‌شود.

دانشگاه‌ها همچنین تعداد کارکنان نظافت و یا تکرار نظافت را افزایش داده‌اند ضمن اینکه اطمینان حاصل کرده‌اند که همه کلاس‌ها برای دانشجویان در دسترس قرار دارد تا دانشجویان درسی را از دست نمی‌دهند.

تعدادی از موسسات آموزش عالی که پیش از این خدمات روانپزشکی و سلامت ارائه می‌داده‌اند این خدمات را نسبت به ماه‌های اولیه بحران کرونا کاهش داده‌اند و فقط ۱۷ درصد از دانشجویان گزارش دادند که موسسه آنها این کار را انجام داده است. این کاهش قابل توجه نشان می‌دهد که حمایت از سلامت روان در طول بحران به عنوان نشانه‌ای از مدیریت موثر دانشگاه محسوب می‌شود.

یکی دیگر از حوزه‌هایی که کاهش یافته است تضمین دسترسی به متخصصان بهداشتی اختصاصی مانند پرستار برای دانشجویان است. در واقع موسسات آموزش عالی این میزان را تا حدی کاهش داده‌اند.

از دانشجویان بین‌المللی آینده پرسیده شد که زمان ورود به کشور مقصد از شما خواسته شد کدام موارد را انجام دهید. ۵۰ درصد گفتند آغاز تحصیلات آنلاین، ۴۰ درصد گفتند قرنطینه و جداسازی برای مدت مشخص و ۵۰ درصد هم گفتند کاهش میزان مراوده و ملاقات با دوستان سه مورد مهمی است که از آنها خواسته شده است.

برای درک اقدامات دانشگاه‌ها از دانشجویان خواسته شد آنچه را که دانشگاه‌ها برای محدود کردن تأثیر ویروس کرونا انجام می‌دهند، نشان دهند. هرچه سال پیش می‌رفت، این پاسخ‌ها تغییر می‌کردند و اقداماتی را برجسته می‌کردند که با تشدید بحران برای دانشجویان بین‌المللی اهمیت بیشتری پیدا کردند.

از دانشجویان پرسیده شد که برای محدود کردن تأثیر ویروس کرونا چه کاری باید انجام شود.

۶۴ درصد دانشجویان گفتند که برگزاری کلاس‌ها در اتاق‌های بزرگ و سالن‌های بزرگ باید در اولویت قرار گیرد. اما دانشجویان از کلاس‌های آنلاین استقبال کمتری داشته‌اند و در طول زمان علاقه شان را به کلاس‌های آنلاین از دست داده‌اند.

دسترسی به مواد ضدعفونی کننده در دانشگاه و ایجاد خط کمک ۲۴ ساعته برای دانشجویان از دیگر مواردی است که دانشجویان معتقدند دانشگاه‌ها باید اجرایی کنند.

این موضوع نشان می‌دهد که برگزاری کلاس با رعایت فاصله اجتماعی در اتاق‌های بزرگ‌تر در نظر دانشجویان از کلاس آنلاین اولویت بیشتری دارد. البته به شرطی که این کارها در یک محیط امن و مدیریت شده انجام شود.

نگرش نسبت به یادگیری آنلاین در طی سال ۲۰۲۰ چگونه تغییر کرده است؟

قبل از بحران COVID-۱۹، یادگیری آنلاین به سادگی در حال رشد در بخش آموزش عالی بود اما اکنون به یک مولفه اساسی در ارائه خدمات آموزشی تبدیل شده است. همانطور که دانشگاه‌ها بیشتر از قبل به سمت یادگیری آنلاین می‌روند تا خطر در طول بحران را کاهش دهند، دانشجویان و استادان در وفق خود با محیط و ابزارهای جدید یادگیری در حال پیشرفت هستند.

اما نظرات دانشجویان بین‌المللی آینده درباره اینکه آیا می‌خواهند با وجود آموزش آنلاین تحصیل خود را شروع کنند یا خیر، در طول نظرسنجی ۹ ماه گذشته ثابت مانده است و تقریباً ۶۰ درصد از پاسخ دهندگان نسبت به تحصیل در اینترنت ابراز علاقه کرده‌اند.

از دانشجویان بین‌المللی آینده پرسیده شد اگر بدانند که آموزش آنلاین فقط برای حداکثر ۶ ماه قبل از شروع کلاس‌های حضوری است آیا هنوز هم می‌خواهند در دانشگاه ثبت نام کنند یا نه که ۴۳ درصد از دانشجویان پاسخ دادند که می‌خواهند آموزش خود را شروع کنند.

با این حال، اکثر دانشجویان بین‌المللی آینده انتظار دارند برای تحصیل آنلاین تخفیف شهریه در نظر گرفته شود، این تمایل در طول سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است و این نشان می‌دهد که گرچه دانشجویان بین‌المللی آینده مشتاق تحصیل به صورت آنلاین هستند اما ارزش یادگیری آنلاین را همانند یادگیری حضوری نمی‌دانند.

۸۴ درصد دانشجویان در ماه نوامبر گفته‌اند که باید آموزش حضوری تخفیف شهریه داشته باشد و ۲۳ درصد آنها علاقه مند هستند شهریه تا ۵۰ درصد تخفیف داشته باشد.

بحران ویروس کرونا بر پذیرش و ثبت نام جهانی دانشجویان تأثیر نامطلوبی داشته است و دانشجویان بین‌المللی مجبور شده‌اند در میان طیف وسیعی از مسائل از جمله محدودیت‌های سفر، موانع ویزا و وابستگی بیشتر به فناوری حرکت کنند.

در ایالات متحده، یک نظرسنجی از ۷۰۰ کالج ایالات متحده نشان می‌دهد که تأثیر عمیق COVID-۱۹ در ثبت نام بین‌المللی موجب شده این کالج نسبت به سال قبل ۱۶ درصد دانشجوی خارجی کمتری جذب کند و این کاهش به ۴۳ درصد افت در شروع کار منجر شده است. در صورت بسته بودن مرزها برای ورود خارجی‌ها پیش بینی می‌شود ثبت نام خارجی دانشگاه‌های استرالیا نیز به ۵۰ درصد میزان فعلی کاهش یابد.

پاسخ دهندگان اظهار داشتند ویروس کرونا برنامه‌های آنها را تغییر داده است. با اینکه در ماه‌های اول بحران کرونا ۱۰ درصد گفته بودند اکنون دیگر نمی‌خواهند در خارج از کشور تحصیل کنند اما اکنون ۶ درصد این گزینه را انتخاب کرده‌اند. ضمن اینکه در ماه اخیر ۵۵ درصد اعلام کرده‌اند قصد دارند ورود خود را به یک کشور خارجی برای تحصیل را به تأخیر بیاندازند. با این وجود درصد دانشجویانی که قصد تحصیل در یک کشور دیگر را دارند در طول سال ۲۰۲۰ اندکی افزایش یافته است.

اما دانشجویان آینده در یک دنیای ایده آل بدون کرونا دوست دارند چه سالی تحصیل خود را شروع کنند. ۶۷ درصد دانشجویان سال ۲۰۲۱ را ایده آل می‌دانند. تعداد پاسخ دهندگانی که سال ۲۰۲۱ را به عنوان سال ایده آل خود برای شروع مطالعه انتخاب کردند، در طول سال جاری افزایش یافت.

برای درک اینکه چگونه دانشجویان بین‌المللی آینده ممکن است از شروع تحصیل در سال ۲۰۲۰ منصرف شده باشند، از پاسخ دهندگان خواسته شد که مشخص کنند کدام عوامل در این موضوع تأثیرگذار بود. محدودیت‌های دولت در ترک کشور مبدا و محدودیت‌های دولت برای ورود به کشور مقصد همچنان مهمترین مشکل بود.

ضمن اینکه واضح است دانشجویان بین‌المللی در طول سفر تحصیلی خود به دلیل COVID-۱۹، از ترک کشور خود تا ورود به کشور میزبان، یک تجربه یادگیری جدید و سازگار شدن با تغییر محدودیت‌های دولت، با مشکلات و مشکلات مختلفی روبرو هستند.

از دانشجویان بین‌المللی احتمالی پرسیده شد که در طول بحران به چه نوع اطلاعاتی نیاز دارند که همچنان محبوب‌ترین انتخاب بودجه و کمک هزینه تحصیلی است. ۷۰ درصد علاقمند هستند بدانند بودجه و بورس تحصیلی یک دانشگاه چقدر است. ضمن اینکه دوست دارند بدانند که سفر و پذیرش آنها چگونه خواهد بود.

همانطور که تجربه آموزشی به یادگیری آنلاین منتقل شده است تجربه جذب دانشجو نیز به همین ترتیب به آنلاین تغییر کرده است.

در یک نظرسنجی کیواس از متخصصان آموزش عالی، ۵۰ درصد از پاسخ دهندگان معتقد بودند که ویروس کرونا بر تعداد درخواست‌های دانشجویی که در موسسه آموزشی خود دریافت می‌کنند تأثیر مخربی داشته است.

برای مقابله با این چالش، موسسات آموزش عالی استراتژی‌های جذب دانشجو را تغییر داده‌اند، ۷۵ درصد از پاسخ دهندگان اظهار داشتند که رویدادهای دیجیتال اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند و ۷۰ درصد اظهار داشتند که جلسات آنلاین واجد شرایط یک به یک اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند.

اما دانشجویان نسبت به آینده چه احساسی دارند؟ در نتیجه، برای دانشجویان بین‌المللی آینده نگر اغلب برنامه‌ریزی برای آینده و تصمیم‌گیری آگاهانه در زمینه تحصیل دشوار است.

از آنها پرسیده شد که فکر می‌کنند چه زمانی در سفر به خارج از کشور برای تحصیل احساس راحتی خواهند کرد؟ که ۴۵ درصد گفته‌اند هنگامی که پردیس‌های دانشگاه‌ها بازگشایی شوند و چهره به چهره از سر گرفته شود. ۴۲ درصد گفته‌اند وقتی واکسن ویروس کرونا ساخته و در دسترس باشد و ۳۷ درصد هم گفته‌اند وقتی در کشور مقصد موارد ویروس کرونا فعال وجود نداشته باشد.

با اعلامیه‌های اخیر سه واکسن امیدوار کننده COVID-۱۹ تقریباً یک چهارم (۲۱ درصد) دانشجویان بین‌المللی آینده گفته‌اند که معرفی یک واکسن بالقوه ویروس کرونا باعث شده است که آنها بخواهند تحصیل خود را زودتر آغاز کنند.

از سوی دیگر، ۴۳ درصد از دانشجویان بین‌المللی آینده گفتند که اخبار واکسن هیچ تفاوتی در برنامه آنها ایجاد نکرده است. با استناد به دلایلی مانند اینکه هنوز مشخص نیست که واکسن به طور گسترده در دسترس است یا اینکه آنها قصد دارند تحصیل خود را در سال ۲۰۲۱ آغاز کنند.

اما یک واکسن COVID-۱۹ قادر خواهد بود به طور قابل توجهی موانع را برای دانشجویان آینده که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند برطرف کند در واقع واکسن کرونا خبر دلگرم کننده‌ای برای آینده آموزش عالی جهان است.

از دانشجویان بین‌المللی آینده پرسیده شد که انتظار دارند زندگی روزمره چه زمانی به حالت عادی برگردد که ۳۲ درصد گفته‌اند طی ۱ تا ۲ سال زندگی عادی شود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد

سامانه جدید وزارت علوم برای  پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد
2025-02-16T19:10:02+03:30
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از طراحی و راه‌اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به شکایات خبر داد که بسیاری از فرآیندها را به صورت خودکار...

بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد

بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
2025-02-16T16:42:58+03:30
بر اساس گزارش عملکرد سامانه پیشینه پژوهش در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳؛ کاربران دانشگاه آزاد اسلامی (همه واحدها) بیشترین درخواست پیشینه پژوهش را داشته‌اند.

معرفی برگزیدگان ریسرچ‌پیچ و اینوتکس‌پیچ تهران

معرفی برگزیدگان ریسرچ‌پیچ و اینوتکس‌پیچ تهران
2025-02-16T16:29:59+03:30
جشنواره استانی اینوتکس ۲۰۲۵ در تهران برگزار و برگزیدگان ریسرچ‌پیچ و اینوتکس‌پیچ استان تهران معرفی شدند.

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها با مشارکت بخش خصوصی

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها با مشارکت بخش خصوصی
2025-02-16T16:29:58+03:30
وزیر علوم با انتقاد از عدم پاسخگویی برخی دستگاه‌ها در تامین امنیت خوابگاه‌ها گفت: دستور دادم که دانشگاه برای تسریع در تأمین امنیت خوابگاه‌ با شرکت‌های خصوصی ...

منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد

منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
2025-02-16T16:16:16+03:30
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در برنامه توسعه هفتم و در بخش رشد علم و فناوری آمده که رتبه علمی ایران باید از ۱۷ به ۱۴ برسد ولی منبع مالی لازم در ن...

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها
2025-02-16T16:16:15+03:30
وزیر علوم با انتقاد از عدم پاسخگویی برخی دستگاه‌ها در تامین امنیت خوابگاه‌ها گفت: دستور دادم که دانشگاه برای تسریع در تأمین امنیت خوابگاه‌ با شرکت‌های خصوصی ...

کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور

کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
2025-02-16T16:03:03+03:30
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور خبر داد.

ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها

ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
2025-02-16T16:03:03+03:30
شرکت نوپای دراگون المنتس با فناوری انقلابی لاتیدو، صدا و تصویر را در یک دستگاه ادغام کرده و مدیرعامل آن اعلام کرده است که به زودی عصر اسپیکرها و صفحه‌نمایش‌ه...

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
2025-02-16T15:36:16+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری همراه با رئیس دانشگاه صنعتی شریف ضمن بازدید از مسیر خوابگاه‌های این دانشگاه از نزدیک امنیت منطقه طرشت را مورد بررسی قرار داد.

سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد

سامانه جدید وزرت علوم برای  پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد
2025-02-16T15:22:58+03:30
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از طراحی و راه‌اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به شکایات خبر داد که بسیاری از فرآیندها را به صورت خودکار...

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
2025-02-16T14:56:18+03:30
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی از برگزاری دومین دوره جایزه ملی نکست و معرفی برگزیدگان این دوره، در اول و دوم اسفندماه امسال به میزبانی شهرک علمی و تحقیقا...

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد
2025-02-16T14:56:18+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت  اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.  

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد
2025-02-16T14:42:56+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بحث مدیریت اعتیاد باید در سطح دانش، نگرش و مداخلات مؤثر پیگیری شود.

راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری

راهکار  کنترل حالت تهوع در بارداری
2025-02-16T14:29:38+03:30
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر اهمیت تغذیه سالم در بارداری تأکید کرد و گفت: مادران با مصرف مکمل‌های آهن و اسیدفولیک، رژیم متعادل و پرهیز از کافئین، ...

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
2025-02-16T14:16:16+03:30
ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی اعلام کرد ساعت ۴ روز سه شنبه به وقت گرینویچ از چت بات هوش مصنوعی استارت آپ xAI رونمایی می کند.

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین
2025-02-16T14:02:57+03:30
محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه تجهیزات پزشکی چین معرفی می‌شود.

آنچه مردان باید از پروستات بدانند

آنچه مردان باید از پروستات بدانند
2025-02-16T13:49:38+03:30
یک فوق‌تخصص مجاری ادراری، با اشاره به اینکه بزرگی پروستات بیماری مردانه‌ای است که در سنین سالمندی بروز می‌کند، گفت: بزرگی خوش‌خیم پروستات اگر به‌موقع تشخیص د...

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران
2025-02-16T13:49:37+03:30
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران، از گسترش تحقیقات در حوزه ایمونوتراپی و واکسن‌های ضدسرطان خب...

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
2025-02-16T13:49:37+03:30
ثبت نام سومین مرحله از فرایند جذب نیروهای امریه در سال جاری، برای اعزام تیرماه ۱۴۰۴ از اول اسفند ماه آغاز و تا ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۰ اسفند ماه سال جاری ادامه د...

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود
2025-02-16T13:49:36+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه در نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره «امنا الرسل» بر تقویت و توسعه تعامل میان حوزه‌های علمیه قم و نجف تأکید کرد.

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
2025-02-16T13:49:36+03:30
دانشگاه تربیت مدرس در خصوص جلوگیری از تکرار حوادثی مانند آنچه در دانشگاه تهران رخ داد اطلاعیه ای داد.

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود
2025-02-16T13:09:37+03:30
نشست تجارت فناوری ۹ اسفند با هدف کمک به تسهیل تجارت و انتقال دانش و تجاری‌سازی فناوری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
2025-02-16T13:09:36+03:30
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در قالب یک فراخوان از مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه محصولات و سکوی ملی هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!
2025-02-16T12:42:59+03:30
محققان پارچه ای ابداع کرده اند که نور و صدا تولید می کند و حتی درخشندگی آن به ۳۱۹ شمع به ازای هر متر مربع می رسد.

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
2025-02-16T12:16:15+03:30
استارت آپ هوش مصنوعی Perplexity یک ابزار جدید به نام «دیپ ریسرچ» را عرضه کرده که می تواند در پاسخ به سوالات کاربران، از تحقیق و تحلیل عمیق گرفته تا گزارش های...

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T12:03:00+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از تشکیل جلسه فوق‌العاده این کمیسیون درخصوص قتل دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان خبر داد.

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
2025-02-16T12:03:00+03:30
آزمون‌ ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۴۰۴ در صبح و بعدازظهر پنجشنبه ۲ اسفند و صبح جمعه ۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ برگزار می شود. کارت ورود به جلسه آزمون ...

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
2025-02-16T11:49:39+03:30
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها گفت: همه از اتفاقی که برای دانشجوی دانشگاه تهران افتاد متاثر هستیم اما نباید موضوع اجتماعی را به مساله سیاسی ربط داد.

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
2025-02-16T11:36:15+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جلسه با شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران از بلوغ سیاسی این تشکل و حفظ رویکرد صنفی با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه قدردانی کرد.

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند
2025-02-16T11:22:57+03:30
کشف سیارکی که احتمال برخورد اندکی با زمین دارد هیاهوی زیادی ایجاد کرده و اکنون سازمان های مختلف در تلاشند با کمک تلسکوپ ها به اطلاعات بیشتری درباره آن دست یا...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)