میرنیوز

خدمت داوطلبانه بیش از ۹ هزار دانشجو در بخش های کرونایی

خدمت داوطلبانه بیش از ۹ هزار دانشجو در بخش های کرونایی 2020-12-09T12:59:53+03:30

به گزارش ایسنا، دکتر حسن زائری لطف در جلسه دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: روز اولی که نوشتن سند مطرح شد، صرفا بحث مسؤولیت اجتماعی دیده شده بود. به واقع در کنار مسؤولیت اجتماعی، مسؤولیت فردی مطرح است. به واقع مسؤولیت یک ویژگی شخصیتی، روانی و رفتاری است که در افراد شکل می‌گیرد، ما می خواهیم مسؤولیتی را به مردم بدهیم و بخواهیم دستورالعمل‌هایی را انجام دهند و بر همین اساس انتظار داریم مردم این دستورالعمل‌ها را رعایت کنند، در حالی‌که اهرم نظارتی قوی در اختیار نداریم.

وی اضافه کرد: در این میان شیوه شکل دهی رفتارهای مردم بسیار دارای اهمیت است، به ویژه آن کسی که در دور دست ترین نقطه کشور زندگی می‌کند که این مهم نیز ناشی از اعتماد به هنجارهایی است که در جامعه شکل می‌گیرد.

این مقام مسؤول با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از زمان شیوع کرونا بیان کرد: وضعیت در دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت فرهنگی و دانشجویی خوب است، به نحوی که می‌توان گفت در سال ۹۸ حدود ۹۵۰ اردوی جهادی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شده است که نشان می‌دهد به صورت میانگین از هر ۱۳ دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی با جمعیتی قریب به ۲۴۰ هزار دانشجو، یک دانشجو در اردوهای جهادی که بیشتر رویکرد بهداشتی، پیشگیری و درمانی دارد، شرکت کرده‌اند.

زائری لطف افزود: بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از مردم مناطق محروم در سایه این اردوها، خدمات عمومی، دندانپزشکی و بهداشتی دریافت کرده‌اند و پیام‌های خدمات بهداشتی که در این سفرها دانشجویان و اساتید ارائه داده اند و بیشتر از نوع پیام‌های بهداشتی بوده است، بالاترین آمار را داشته است.

مدیر کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه با بیان این‌که امیدواریم سایر دستگاه‌هایی که در این سند با ما همکار می‌شوند به ما کمک کنند، گفت: یک ماه پس از آن‌که ”پویش دانشجویی مقاله با کرونا” کار خود را آغاز کرد، ۹ هزار داوطلب دانشجو جدای از دستیاران و دانشجویانی که در بخش های بالینی در حال خدمت به مردم بودند، مشارکت خود را در این پویش اعلام کردند که این بسیار رضایت بخش است.

در ادامه دکتر اسماعیل شفاعی، مدیرکل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی با بیان این‌که شورای فرهنگ عمومی کشور شورایی هم‌افزا است، بیان کرد: ما در دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی درخواست داریم که اقدامات خوبی در مسیر اجرای سندی که نوشته و تهیه می‌شود، صورت گیرد که مهمترین اقدام می‌تواند ”فعال سازی و تشکیل دبیرخانه‌ها” در وزارتخانه‌هایی باشد که اسناد مرتبط با آن‌ها است. ما تمام قد و با انگیزه بسیار بالا در خدمت دوستان خود هستیم تا با نگاهی جهادگونه بتوانند در این مسیر حرکت کنند.

وی در پایان گفت: در حوزه‌های مختلف در دوره دهم شورای فرهنگ عمومی حدود ۱۷ سند تبیین شده است که امیدواریم با هم افزایی که صورت خواهد گرفت و با ارتباطات مستمری که داریم، بتوانیم این اسناد را اجرایی کنیم.

همچنین دکتر سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که در چنین جلساتی شفاف بودن تمامی موضوعات و رسیدن به خروجی مناسب موجب می شود تا برنامه‌ها از سطح بیان و سند به سطح اجرا و عمل برسد، اظهار کرد: معاونت بهداشتی وزارت بهداشت بخشی تحت عنوان آموزش بهداشت دارد که اهمیت آموزش در حوزه بهداشت را نشان می‌دهد، به واقع اگر آموزش در کار نباشد سلامت مطرح نمی‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت اشاعه فرهنگ سلامت در میان مردم، یادآور شد: در محدودیت‌های اخیر از طریق کد ملی مراقبت‌های لازم صورت می‌گیرد تا فردی که به کرونا ابتلا می شود، تا ۱۴ روز نتواند از وسایل نقلیه عمومی استفاده کند، به عنوان مثال در هنگام سوار شدن چنین فردی در وسایل حمل و نقل هوایی در صورت این‌که مشخص شود اصطلاحا چراغ این فرد روشن است و فرد به کرونا مبتلا شده است تا ۱۴ روز نمی‌تواند سوار وسیله نقلیه مد نظر خود شود، البته این در حالی است که حدود ۲۵ میلیون نفر در کشور کارت ملی هوشمند ندارند.

لاری با بیان این‌که باید ریشه یابی شود که بر اساس آمارها چرا ۷۳ درصد از افراد مبتلا به کرونا در شهر تهران حاضربه قرنطینه شدن در منازل خود نیستند؟ به اهمیت اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به واقع اوج بلوغ مدیریت پیشگیری از کرونا در وزارت بهداشت است که به دنبال همگام کردن همه در بحث "هر خانه یک پایگاه سلامت است"هست، این طرحی است که تلاش دارد مراقبت‌های خود را به صورت خانه به خانه دنبال کند.

وی اضافه کرد: باید دید در مسیر اجرای این طرح چرا برخی مردم همکاری لازم را ندارند؟ به واقع برای موفقیت باید اطلاعات و محتوای مفیدی از رفتارهای مردم و چرایی این رفتارها داشته باشیم تا بر مبنای آن ورود علمی صورت بگیرد.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص نهادینه شدن فرهنگ استفاده از ماسک در کشور گفت: در حال حاضر ۸۵ تا ۹۰ درصد مردم عادت به استفاده از ماسک را در خود تبدیل به فرهنگ کرده‌اند، در این شرایط باید وارد مرحله بعد شویم، یعنی فردی که ماسک می‌زند آیا روش درست ماسک زدن را می‌داند و ماسک را صحیح استفاده می‌کند یا خیر؟ این گونه می‌توانیم همزمان با مسیر شیوع بیماری در کشور مسیر مبارزه و پیشگیری را بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته با قدرت طی کنیم.

به گزارش مفدا، در ادامه دکتر سید محمدرضا موالی‌زاده، دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور ضمن تشکر از برگزاری این نشست، بیان کرد: به سهم خود باید از تلاش‌های وزارت بهداشت در ایام شیوع کرونا تشکر کرد.

وی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی کشور مانند یک پارلمان و مجلس فرهنگی بوده و متشکل از شخصیت‌های حقیقی و حقوقی از دستگاه‌های مختلف با یک ظرفیت قابل توجه است، در این مجموعه معاونان وزارت بهداشت، وزارت علوم، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان بسیج مستضعفین، جهاد دانشگاهی، نیروی انتظامی، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، وزارت کشور و... قریب به ۳۵ عضو فعال هستند. به واقع این شورا، یکی از شوراهای اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی است که ریاست آن بر عهده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

موالی‌زاده اضافه کرد: در استان‌ها نیز متناظر با این مجموعه اعضاء مشخص هستند، از جمله رییس شورا که نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان مرکزی است، نایب رییس شورا استاندار و دبیر شورا مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است. این شبکه مویرگی در شهرستان و بخش نیز وجود دارند که جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر را در بر می‌گیرند که در گستره کشور امتداد پیدا کرده‌اند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید بر این‌که در دوره جدید تلاش داریم تا به بحث ”فرهنگ عمومی” بپردازیم، اظهار کرد: موضوعات فرهنگی موضوعاتی متنوع و گسترده هستند، رابطه‌ای که بین فرهنگ عمومی و فرهنگ وجود دارد رابطه عموم و خصوص مطلق است که در اصطلاح، هر امری که در حوزه فرهنگی عمومی تعریف می‌شود، فرهنگی است؛ اما هر امر فرهنگی الزاما فرهنگ عمومی نیست. فرهنگ عمومی در واقع حوزه باورها است، حوزه‌ای که باید تلاش کرد مردم از بایدها به باورها برسند .

این مقام مسؤول با اشاره به شکل گیری ۱۷ سند در دست تصویب و تصویب شده در شورای فرهنگی عمومی خاطر نشان کرد: تلاش داریم تا جلسات ما مسئله محور بوده و جنبه کاربردی داشته باشد، بر همین اساس با وزارت ورزش و جوانان جهت عملیاتی کردن سند ”ترویج فرهنگ ورزش همگانی” جلسه‌ای برگزار کردیم؛ زیرا اعتقاد داریم ورزش همگانی به مراتب از ورزش قهرمانی دارای اهمیت بیشتری است. در پیشگیری با سعی قلیل می‌توان به نفع کثیر دست پیدا کرد، اما معلوم نیست در درمان ما بتوانیم با سعی کثیر به نفع قلیل دست پیدا کنیم.

موالی‌زاده با بیان این‌که تلاش کرده‌ایم از ظرفیت فرهنگ به عنوان یک جلودار و پیشتاز در مسائل اجتماعی استفاده کنیم، یادآور شد: برنامه ارتقای فرهنگ سلامت از اسنادی است که در سال ۹۷ به تصویب رسید، در این سند سلامت را به چهار بخش ”جسمانی”، روحی و روانی”، ”اجتماعی” و ”معنوی” تقسیم کرده‌ایم و متولی هر یک از اسناد نیز دستگاهی است که سند مرتبط با آن دستگاه است. نکته دوم موضوع سند ”برنامه ترویج فرهنگ مسؤولیت‌های فردی و اجتماعی برای مقابله با ابعاد بیماری کرونا” است که این سند نیز تصویب شده است.

وی افزود: این سند مربوط به مسؤولیت‌های فردی و اجتماعی است که امری بسیار مهم به شمار می‌رود، اگر می خواهیم زنجیره انتقال بیماری کرونا قطع شود، نیاز به عزم ملی داریم و این موضوع همت همه آحاد کشور در مکان‌های مختلف و در مشاغل و صنوف مختلف را می‌طلبد. دبیرخانه، کارگروه و متولی این سند وزارت بهداشت است که برگزاری این جلسه را مبنایی قرار می‌دهیم برای استفاده از نظرات دوستان تا ظرف روزهای آینده طی جلسه‌ای با ناظرین و متولیان اسناد مختلف و با ارائه گزارش در جلسه شورای عمومی فرهنگ کشور به خروجی‌های امیدوارکننده در این حوزه دست پیدا کنیم. البته ذکر این نکته مهم است که بدانیم تلاش ما صرفا تولید سند نیست، بلکه در تلاش برای پیاده سازی مفاد اسناد هستیم.

در ادامه دکتر غلام حسین ویسی، مشاور معاون بهداشت و سرپرست دفتر آموزشی و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، بیان کرد: قبل از این‌که بیماری کرونا در کشور شیوع پیدا کند و در سطح کشور گزارش شود، در معاونت بهداشتی وزارت بهداشت کارگروهی تشکیل شد و بخش مهمی از کار خود را بر تولید پیام‌های مهمی که باید به دست مردم می‌رسید، گذاشت تا با تبدیل کردن این هشدارها به رسانه‌های مناسب بتوانیم در برابر بیماری فرهنگ سازی مراقبت و پیشگیری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: از همان زمان که حدود یک سال از آن می‌گذرد، حجم انبوهی از دستورالعمل‌ها برای خواص و عموم مردم صادر شده است و بخش مهمی توسط همکاران ما تبدیل به پیام و رسانه شد. نقصی که در پیشرفت کار حس می‌شود، به پیام‌ها و یا به رسانه‌های در نظر گرفته شده بازمی‌گردد. به واقع جایی از کار دارای اشکال است که مخاطب را از اعتماد به ما رویگردان کرده است. پیشنهاد من این است اگر پژوهشی در این زمینه انجام شده است، گزارش آن در اختیار ما قرار گیرد تا به این حقیقت برسیم که چرا شهر تهران که به نظر می‌رسد از نظر سطح سواد رسانه، سواد عمومی و سواد سلامت کمبود خاصی ندارند، ۷۳ درصد از مبتلایانش به کرونا حاضر به قرنطینه شدن در منزل نیستند؟!

به گزارش مفدا، مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این‌که این آسیب شناسی باید صورت بگیرد و این یک نیاز است، خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم اگر خروجی‌های خوبی بر مبنای این درخواست داشته باشیم و ما هم در کنار همه تلاش‌گران بتوانیم تجارب خود را منتقل کنیم، موفق خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
2024-11-23T15:40:45+03:30
جلسه کمیته مشورتی پیشنهاد کاندیداهای تصدی ریاست دانشکده پزشکی به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون آموزشی دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد.

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری
2024-11-23T15:40:44+03:30
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: امسال ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌ها پذیرش شدند، پژوهشگاه‌هایی که درخواست اخذ دانشجو درهر مقطعی را دارند باید نخست از طریق سامانه «نا...

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
2024-11-23T15:14:00+03:30
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دهه پیش رو در کنار آموزش عالی، توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است.

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
2024-11-23T15:13:59+03:30
ثبت نام وام شهریه دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول آذرماه آغاز شده و تا ۱۴ آذر ادامه دارد.

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت
2024-11-23T15:00:40+03:30
تیمی بین‌المللی از پژوهشگران با محوریت علمی متخصصان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه شهید بهشتی، موفق به ارائه روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های است...

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
2024-11-23T15:00:40+03:30
دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چگونگی رسیدگی به شکایات ناظر بر آراء و تصمیمات سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور بررسی می شود.

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
2024-11-23T14:47:18+03:30
مدیرعامل آتیه سازان حافظ، از انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی خبر داد.

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
2024-11-23T14:20:41+03:30
رئیس کمیته پزشک خانواده انجمن پزشکان عمومی ایران، بر ضرورت اصلاح روش پرداخت به پزشکان خانواده تاکید کرد.

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
2024-11-23T13:53:59+03:30
یک شرکت دانش بنیان برای نخستین بار در کشور موفق به بومی سازی دستگاه ویسکومتر با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی شده که یک ابزار دقیق و کارآمد برای اندازه‌گیری ...

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
2024-11-23T13:40:41+03:30
پاویون منطقه بین‌المللی نوآوری ایران با حضور ۷ شرکت عضو این منطقه در هجدهمین نمایشگاه صنعت معدن آغاز به کار کرد.

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
2024-11-23T13:40:41+03:30
جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته در زمینه چاپ چهار بعدی جایگاه نخست را در میان کشورهای جهان اسلام به خود اختصاص داده است.

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی
2024-11-23T13:40:40+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی موفق به بومی‌سازی فناوری پیشرفته هدایت لیزری ماشین آلات راه‌سازی و سدساز...

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود
2024-11-23T13:40:40+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در مورد تبدیل دستیاری به شغل گفت: پیش‌بینی ما این است که این مصوبه از سال آینده اجرایی شود؛چراکه تصویب آن در مجلس و طی م...

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
2024-11-23T12:47:21+03:30
محققان مرکز (NYU) Langone Health برای نخستین بار در جهان جراحی کاملا رباتیک پیوند ۲ ریه را انجام دادند.  

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
2024-11-23T11:40:42+03:30
بر اساس اعلام پایگاه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، هشت عنوان نشریه علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در میان نشریات برتر (Q۱) کشور قرار گرفت.

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
2024-11-23T11:40:42+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد که با همکاری دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه‌های ملی متمرکزی ایجاد شود.

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
2024-11-23T11:14:03+03:30
رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کردند.

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود
2024-11-23T11:00:38+03:30
معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: المپیاد علمی حوزه‌های علمیه در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود.

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
2024-11-23T10:47:20+03:30
یک پژوهشگر مستقل وب ایرانی با اشاره به آیکون دلار در یک پروفایل ویژگی جدید ایکس را برملا کرده و به نظر می رسد ایلان ماسک نیز آن را تائید کرده است.

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
2024-11-23T10:20:39+03:30
هیات منصفه دادگاهی در ایالت تگزاس آمریکا به «سامسونگ الکترونیکس» دستور داد ۱۱۸ میلیون دلار غرامت به «نت لیست» (تولید کننده حافظه رایانه) پرداخت کند.

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است
2024-11-23T10:20:39+03:30
معاون سابق حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: بازنگری مصوبه غیر کارشناسی سازمان ملی سنجش و نظام ارزشیابی کشور ضروری است.

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
2024-11-23T10:07:18+03:30
رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: جای رشته فقه مقاومت در حوزه‌های علمیه خالی است و باید به آن پرداخته شود.

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
2024-11-23T10:07:18+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به حساسیت‌هایی که در مورد پذیرش و جذب طلاب وجود دارد گفت: در پذیرش طلاب باید با حفظ کیفیت، ابداع و نوآوری هم داشته باشیم.

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
2024-11-23T09:54:00+03:30
متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی را توسعه دادند و با این اقدام زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه بر...

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
2024-11-23T09:53:59+03:30
گرافجت تکنولوژیز با راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی پرکاربرد، در تلاش است تا ارزش افزوده‌ بیشتری از این پسماند فراوان در مالزی ایجاد کند.

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد
2024-11-23T09:53:59+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در حکمی سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران را منصوب کرد.

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
2024-11-23T09:53:58+03:30
رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد همواره شهریه پزشکی را ۸۰ تا ۱۰۰درصد پردیس دانشگاه تهران محاسبه می‌کند و ملاک تعیین شهریه رشته پزشکی و دندان پزشکی برای ما...

یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ می‌زند!

یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ می‌زند!
2024-11-23T09:40:42+03:30
شنیده ها حکایت از این موضوع دارد که در روزهای گذشته یک ویروس ناشناخته با علائم نگران کننده، در شهر مشاهده شده است که بیشتر، کودکان را درگیر می کند.

استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود

استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
2024-11-23T09:27:20+03:30
سازمان هوانوردی فدرال آمریکا(FAA) پیش نویسی از ارزیابی پیشنهاد اسپیس ایکس برای افزایش تعداد پرتاب و فرود موشک ها در مقر بوکاچیکا این شرکت را منتشر کرده است.

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
2024-11-23T09:27:19+03:30
رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد همواره شهریه پزشکی را ۸۰ تا ۱۰۰درصد پردیس دانشگاه تهران محاسبه می‌کند و ملاک تعیین شهریه رشته پزشکی و دندان پزشکی برای ما...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)