میرنیوز
مهرداد کرمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه این شرکت نماینده انحصاری انجمن بین المللی مدیریت فرآیند کسب و کار(ABPMP) در ایران است، اظهار کرد: ما در این شرکت با توجه به نقش بی بدیل فناوری فرآیندکاوی در تحول دیجیتال و در کشف فرآیندهای سازمانی و ایجاد شفافیت در سازمانها، برای پاسخگویی به این نیاز در تمامی صنایع، موفق به توسعه اولین نرم افزار فرآیندکاوی فارسی زبان برای مشتریان و کاربران داخل ایران و نرم افزاری مقرون به صرفه در سطح جهانی شدیم.
مدیر عامل این شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت با اشاره به وارد شدن این نرم افزار به بازار در سال جاری، افزود: ما دریافتیم که تحول دیجیتال در عرصه مدیریت فرآیندهای کسب و کار بسیار تاثیر گذار خواهد بود، به گونهای که اگر یک سیستم اطلاعاتی مناسب از جریان کاری سازمان پشتیبانی کند، تکنیکهای فرآیندکاوی در مدیریت فرآیندها بسیار مفید و مؤثر خواهند بود.
کرمانی، "فرآیندکاوی" را تکنولوژی نوظهوری دانست که از طریق مراجعه به گزارش رویدادهای ذخیره شده در سیستمهای اطلاعاتی و با استفاده از ابزارهای تحلیل یادگیری ماشین، مدل فرآیندی و اطلاعات مرتبط با آن استخراج میشود.
مجری طرح اضافه کرد: به همین علت میتوان گفت فرآیندکاوی مرز میان داده کاوی و مدیریت فرآیندهای کسبوکار است که با استفاده از دادههای واقعیِ ثبت شده به تحلیل فرآیندها میپردازد.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت خاطر نشان کرد: به همین منظور ما در این شرکت تلاش کردیم تا نرمافزار فرآیندکاوی را جهت تحلیل دادههای فرآیندمحور سازمانها به منظور درک نقاط ضعف فرآیندها و طراحی ایدههای بهبود، توسعه دهیم.
وی با تاکید بر اینکه مستندسازی فرایندها به صورت سنتی مخاطراتی را به دنبال دارد، توضیح داد: معمولا تحلیلگران مجبور هستند از اطلاعات شفاهی استفاده کنند، درصورتی که سامانههای اطلاعاتی موجود در سازمانها شامل "نگارههای رویداد" میشود که نرم افزار ارائه شده در این زمینه میتواند این نگارههای رویداد را به عنوان دادههای عینی، مبنای شناسایی و تحلیل فرآیندهای کسب و کار قرار دهد.
مدیر عامل این شرکت فناور دانشگاهی با تاکید بر اینکه این نرم افزار میتواند حقیقت به کارگیری تصمیم گیری مبتنی بر داده در حوزه مدیریت فرآیندهای کسب و کار را برای هر سازمانی محقق کند، ادامه داد: علاوه بر آن این محصول این امکان را در اختیار سازمانها قرار میدهد تا فرآیند واقعی و مصوب سازمان خود را به صورت الگوریتمیک با هم مقایسه کنند و از این طریق بستری جهت ایجاد بینش در تصمیم گیران و مدیران سازمان جهت تصمیمگیری بهتر در زمان محدود فراهم خواهد شد.
وی این محصول را وسیلهای برای تحقق تحلیل فرآیندهای کسب و کار مبتنی بر دادههای ذخیره سازی شده در سامانههای اطلاعاتی توصیف کرد که با استفاده از داده ارائه شده به آن، تحلیل الگوریتمیک را روی داده انجام داده و خروجیهای موردنظر را در اختیار کاربران و تحلیلگران قرار میدهد.
کرمانی با اشاره به گزارش منتشر شده از سوی موسسه "گارتنر" (موسسه آمریکایی که در زمینه ارائه خدمات برونسپاری، تحقیق و پژوهش و مشاوره فناوری اطلاعات فعالیت میکند)، خاطر نشان کرد: بر این اساس در راهنمای بازار فرآیندکاوی منتشر شده از سوی این موسسه در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ به ترتیب در سطح جهان تنها ۱۵ و ۲۵ شرکت ارائه دهنده ابزار فرآیندکاوی وجود دارد که نشان میدهد بازار موجود در این حوزه بسیار مستعد پیشرفت است. از جمله مهمترین رهبران بازار در این حوزه میتوان به "سلونیس" که یک نرم افزار آلمانی و "دیسکو" که یک نرم افزار هلندی است، اشاره کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت اضافه کرد: ازآنجایی که تاکنون هیچ مجموعهای در حوزه فرآیندکاوی در ایران ورود پیدا نکرده است، در حال حاضر رقیبی در این حوزه وجود ندارد و در بدو ورود به بازار، تمامی بازار بالقوه در انحصار این نرم افزار تولید شده خواهد بود.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در سال ۲۰۲۰ در سطح جهان تنها ۲۵ شرکت ارائه دهندهی ابزار فرآیندکاوی وجود دارد، از این رو ما در صدد هستیم با کمک مزیت های رقابتی این نرم افزار از جمله مزیت در قیمت، به بازارهای بینالمللی به ویژه در کشورهای آسیایی و به طور خاص کشورهای خاورمیانه ورود پیدا کرده و این نرم افزار به عنوان اولین نرم افزار آسیایی به رقابت با ابزارهای موجود بینالمللی نیز بپردازد.
به گفته وی این نرم افزار برای مشتریان ایرانی به زبان فارسی و برای مشتریان خارجی به زبان انگلیسی ارائه خواهد شد، فروش این نرمافزار به دو صورت فروش لایسنس و فروش SaaS و در سه بخش آکادمیک، مشاوره و سازمانی انجام میشود. این نرمافزار با دریافت دادههایی که شامل اطلاعات زمانی فرآیند (چه کاری، برای چه کسی و در چه زمانی) است، تحلیلهای گوناگونی را در اختیار تحلیلگر قرار خواهد داد.
به گزارش ایسنا، فرایندکاوی یا کاوش فرایند (Process mining) موضوع نسبتاً جوانی است که بین هوش محاسباتی و دادهکاوی از یک سو و مدلسازی و تحلیل فرایندهای سازمان از دیگر سو قرار میگیرد. هدف فرآیندکاوی کشف، نظارت و بهبود فرایندهای واقعی از طریق استخراج دانش از دادههای ذخیره شده در سیستمهای اطلاعاتی است. در این روش بیشتر به آنالیز فرایندها با استفاده از لاگهای رخداد (EventLogs) میپردازد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم