میرنیوز
دکتر سیداحمد معتمدی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب گزارشی از برنامه دانشگاه امیرکبیر در آستانه روز دانشجو ارائه داد و اظهار کرد: برنامه دانشگاه ها امسال تحت تأثیر شیوع کرونا ویروس قرار گرفته و تبعا برنامه های روز دانشجو نیز از این شرایط بی تأثیر نیست چرا که دانشجویان در دانشگاه حضور فیزیکی ندارند و از زمان ورود کرونا یکی از بخش هایی که در دانشگاه ها لطمه دید و تحت تأثیر قرار گرفت فعالیت های دانشجویان در حوزه فرهنگی، هنری، سیاسی و اجتماعی بود چرا که ماهیت کار دانشجویی تیمی است و در صورت جمع شدن آن ها فعالیت شان معنی پیدا می کند. بنابراین کرونا بر فعالیت های دانشجویی اثر بسیار منفی داشته است.
وی در ادامه تأکید کرد: خوشبختانه پس از چند ماه از شیوع کرونا معاونت فرهنگی دانشگاه امیرکبیر تلاش کرده است با شرایط موجود فعالیت های خود را داشته باشد و اخیرا ما هیأت نظارت در فعالیت های فرهنگی را نیز داشتیم و شورای فرهنگی دانشگاه برگزار می شود تا ببینیم فعالیت های فرهنگی را در شرایط کرونا چگونه از طریق فضای مجازی دنبال کنیم.
در حال برنامه ریزی مراسم روز دانشجو هستیم
رئیس دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: در حال برنامه ریزی هستیم تا اگر برنامه هایی نظیر سخنرانی و غیره برای مراسم روز دانشجو وجود دارد را از طریق فضای مجازی دنبال کنیم و حتی نشریات مکتوب ما در فضای مجازی قرار بگیرند. قرار شد زیرساخت هایی برای فعالیت دانشجویان در فضای مجازی فراهم شود.
دکتر معتمدی یادآور شد: بنا است تمامی امکانات و نرم افزارهای دانشگاه به منظور پیگیری فعالیت های فرهنگی در اختیار فضای مجازی قرار بگیرد تا دانشجویان و تشکل ها برنامه های خود را پیگیری کنند و قرار شد اعتباری برای فراهم کردن این زیرساخت ها در نظر گرفته شود و واحدهای انفورماتیک و آی سی تی نیز در این زمینه کمک خواهند کرد.
زیرساخت های برگزاری مجازی مراسم روز دانشجو را فراهم می کنیم
رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: من فکر می کنم یکی از محاسن شیوع کرونا این بوده است که اساتید و دانشجویان با این فضا و همچنین حوزه های مختلف دانشگاه بیشتر آشنا شوند و حتی اگر کرونا تمام شود، می توان از این فضا به شکل بهینه استفاده کرد. مثلا در برنامه های فرهنگی اگر برنامه ای برای 100 دانشجو برگزار می شد در شرایط فعلی این برنامه برای هزار دانشجو و به صورت آنلاین منتشر شود که بخش عمده این زیرساخت ها فراهم است و بخش دیگر را نیز آماده خواهیم کرد.
دانشگاه امیرکبیر کانون بسیاری از اعتراضات/برخی اعتراضات به حق بود
دکتر معتمدی با تأکید بر اینکه برگزاری مراسم حضوری روز دانشجو در دانشگاه به دلیل شرایط ناشی از کرونا بعید است، گفت: در سال های گذشته در چنین زمان هایی دانشگاه امیرکبیر کانون بسیاری از اعتراضات که برخی از آن ها نیز به حق بود، قرار می گرفت اگر چه ما در این مواقع شلوغی نگران این هستیم که اتفاقی برای دانشجو بیفتد و معتقد نیستیم این نوع اعتراض ها تداوم داشته باشد اما به هر حال یکی از زمینه هایی که دانشجو ساخته می شود همین فعالیت های فوق برنامه آن ها است و دانشجویانی که هم درس آن ها خوب است و هم در تشکل ها حضور دارند مدیرهای خوبی محسوب می شوند و ما همه آن ها را برای طراحی تربیت نمی کنیم و آن طراح هم وقتی به مسائل اجتماعی آشنا باشد می تواند کارآمدی بیشتری نیز داشته باشد.
همواره از فعالیت های دانشجویان استقبال کردیم
وی تاکید کرد: ما همواره از فعالیت های فوق برنامه دانشجویان استقبال کردیم اگر هم بعضا مخالفت می کنیم در مواقعی است که افراط هایی صورت می گیرد در نتیجه از حوزه دانشگاه خارج و تبعاتی را برای دانشجویان یا دانشگاه دارد و نباید در این حد باشد. هر کاری اگر معتدل و حساب شده پیش برود قطعا مزایای خود را دارد.
هیچ وقت بحران نداشتیم
وی با بیان اینکه تاکنون در دانشگاه امیرکبیر در خصوص فعالیت های دانشجویی چیزی به عنوان بحران نداشته ایم، خاطرنشان کرد: ممکن است به صورت مقطعی چند ساعتی دانشگاه شلوغ باشد و ما نگران شویم اما در مجموع بحران عمده ای نداشتیم و از روزی هم که مسئولیت را قبول کردم فعالیت های دانشجویی را به عنوان یک مزیت دیدم و هیچ وقت در صدد مقابله با فعالیت دانشجویان نبودم.
رییس دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: نقش ما در خصوص دانشجویان باید در یک نقش هدایتی باشد نه بازدارنده. این رویه باعث شد که امروزه در دانشگاه امیرکبیر تشکل ها با گرایش های مختلف مجوز فعالیت داشته باشند و جمعیت زیادی وارد فعالیت های دانشجویی شدند و سعی کردیم تا جایی که در اختیار دانشگاه بود طوری برخورد نکنیم که فعالیت های دانشجویی کاهش یابد و یا از خاصیت بیفتد و دانشجو با هر خط فکری که هست سعی کردیم با آن ها ارتباط نزدیکی داشته باشیم اگرچه اختلاف نظر داریم و این امر طبیعی است چون بالاخره دانشجو آرمان گرا است و به نحو دیگری به امور نگاه می کند. اختلاف نظرها اشکالی ندارد.
دانشجوی زندانی نداریم
معتمدی افزود:سعی کردیم هیچ وقت این اختلاف نظرها در دانشگاه امیرکبیر به تقابل نرسد و اگر هم برخوردی می کنیم این برخورد تربیتی باشد. خوشبختانه با همه مسائلی که گذشت به دلیل مسائل دانشگاه ما فردی را نداریم در زندان باشد فقط یک مورد از دانشجویان به دلیل مسائل بیرون از دانشگاه در زندان است.
وی همچنین با بیان اینکه ارتباط خوبی بین دانشگاه امیرکبیر با دستگاه های نظارتی و امنیتی وجود دارد، گفت: این ارتباط کمک کرده است که زبان همدیگر را بهتر متوجه شویم، اگر چه بیشتر مواقع نیز اتفاقی در دانشگاه می افتد و واقعا ناهنجاری هایی روی می دهد که شاید آزاردهنده باشد و در شأن دانشگاه و دانشجو نیست و مشکلات امنیتی و مباحث دیگر را نیز درست کند. اما بحث ما با دستگاه ها و مسئولین این بوده است که در مواجهه با این دانشجویان به شرایط سنی آنها و نارسایی هایی هم که در جامعه و دستگاه های اجرایی اعم است، توجه کنند تا کنون هم اگر هم مشکلی بود، سعی کردیم دانشگاه آن را حل کند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است