میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، بابک عشرتی، افزود: در ابتدا ۱۳ مرکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد که این مراکز به تدریج افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه از اویل اسفند ۹۸ و پس از ابلاغ، بر اساس جمعیت و ظرفیت دانشگاه مراکز ۱۶ ساعته راه اندازی شد، ادامه داد: در مرداد ۹۹ تعداد این مراکز به ۱۷ مورد رسید و به زودی به ۲۹ مرکز افزایش می یابد. در حال حاضر ۲۶ مرکز فعال است و ۳ مرکز نیز تا آخر این هفته دایر می شود.
عشرتی افراد حاضر در مراکز ۱۶ ساعته را شامل پزشک، مراقب سلامت، پذیرش و نمونه گیر اعلام کرد و گفت: معاینه افراد، نمونه گیری، آموزش مبتلایان، ثبت اطلاعات بیماران، شناسایی و پیگیری محدود افراد در تماس با مبتلایان از جمله خدمات قابل ارایه در این مراکز است.
وی درباره تعداد مراجعات به مراکز ۱۶ ساعته تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: قبل از پیک سوم کرونا، بار مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته، در هفته ۲ هزار و ۵۰۰ نفر بود و الان با توجه به افزایش تعداد و بیشتر شدن خدمات، هفته گذشته آمار مراجعه کنندگان به بیش از ۷ هزار نفر رسید و به عبارتی روزانه هزار مراجعه داشته است.
عشرتی، عدم مراجعات سرپایی به بیمارستان ها و انجام نمونه گیری را از اهداف راه اندازی این مراکز اعلام کرد و گفت: نیاز بود بیماران سرپایی به مکانی غیر از بیمارستان ها مراجعه کنند و در صورت نیاز به مراکز درمانی ارجاع شوند که با راه اندازی این مراکز به این موفقیت دست یافتیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: لازم بود در مکان مناسبی از بیماران سرپایی تست کرونا گرفته شود که این کار نیز در مراکز ۱۶ ساعته انجام می شود، تا قبل راه اندازی این مراکز تست کرونا در بیمارستان ها انجام می شد.
عشرتی گفت: هموطنان در صورت نیاز، برای معاینه و تست به مراکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته معرفی میشوند.
وی بر لزوم ارائه سایر خدمات درمانی ضروری در این مراکز تاکید کرد و افزود: سعی کردیم مراکز ارائه خدمات کرونا را از سایر خدمات درمانی مانند واکسیناسیون جدا کنیم و یا حداقل مسیر ورودی این بیماران با سایرین یکی نباشد.
عشرتی ادامه داد: در ابتدای شیوع کرونا واکسناسیون در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۱۱ درصد کاهش یافت که با اقدامات مناسب به وضعیت قبلی یعنی پوشش ۱۰۰ درصدی برگشت.
وی گفت: تست کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته برای افراد واجد شرایط نمونهگیری در پروتکلهای وزارت بهداشت، رایگان انجام می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با بیان اینکه هنوز کیت تشخیصی سریع کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران توزیع نشده است، افزود: براساس پروتکلهای اردیبشهت ۹۹ انجام آزمایش بدون هیچ محدودیتی مانند سن، جنس، بیماری زمینهای رایگان بود اما این پروتکل در شهریور ۹۹ تغییر کرد و انجام تست کرونا فقط برای افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار و بیماران زمینهای رایگان شد که با پیگیری انجام گرفته مقرر شد در مناطق تحت پوشش سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، همچنان تست از همه گروهها به صورت رایگان انجام شود.
وی به افزایش تست ها اشاره کرد و گفت: روزانه ۱۴۰ تست در مراکز ۱۶ ساعته انجام می شد که این تعداد به حدود ۱۰۰۰ تست رسید. همچنین زمان پاسخگویی به تست ها از ۳ تا ۴ روز به ۴۸ ساعت کاهش یافت که آمدن تست های تشخیصی سریع، این زمان به ۲۰ دقیقه میرسد.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد