میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر علی اکبر حق دوست امروز در جلسه هماهنگی شورای کلان مناطق آمایشی کشور که به صورت مجازی برگزار شد، از رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی درخواست کرد پیشنویس اولیه قوانین آزمونهای الکترونیک با کمک نظرات دانشگاههای علوم پزشکی کل کشور تنظیم شود تا پس از نهایی شدن، برای امتحانات میان ترم و پایان ترم به بهرهبرداری برسد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با تشریح آییننامه بازنشستگی ماده ۷۲ به روسای دانشگاهها اعلام کرد: صراحتا نظرات موافق و مخالف خود را در خصوص این ماده اعلام کرده و موضع خود را به صورت قطعی مشخص کنند.
حق دوست با ارج نهادن به شان و مقام ایثارگران گفت: برای هیات علمی شدن این بزرگواران، آزمونی برگزار میشود که حداقلهای لازم را مورد بررسی قرار میدهد و این امر در راستای حفظ شأن و جایگاه این عزیزان در مواجهه با دانشجویان است و ما در تلاش هستیم تا از حقوق جامعه به هر شکلی که هست، صیانت کنیم.
به گزارش وبدا، در این جلسه دکتر سعید هاشمی نظری، رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی به تشریح نیاز به آزمونهای الکترونیک و آنلاین پرداخت و گفت: با توجه به پایان نامشخص کووید ۱۹ و اجتناب ناپذیر بودن آزمونهای آنلاین و اینکه حدود یک دهه است که آزمونهای آنلاین در دنیا در حال انجام است، لذا آزمونهای آنلاین، نیاز جامعه است. این آزمونها نوعی از تکنولوژی است که باید به سوی آن حرکت کرد.
هاشمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از آزمونهای بینالمللی به صورت آنلاین است که لازم است زیرساختهای لازم برای این آزمونها فراهم شود تا دانشجویان مجبور نباشند برای شرکت در این آزمونها از کشور خارج شوند.
وی درباره آزمونهای الکترونیک به ارائه راهکارهای مبتنی بر تکنولوژی و هوش مصنوعی، فن تعلیم و ارزش و اخلاق محوری پرداخت.
همچنین دکتر امیرعلی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این جلسه گفت: نکته مهم شایستهسالاری است و از آنجا که دانشگاهها باید در برابر مشکلات جامعه راهکار ارائه کنند، لازم است افرادی به عنوان هیات علمی انتخاب شوند که قابل ارجاع باشند.
سهراب پور پیشنهاد کرد: شورای آموزش بالینی متشکل از معاونین آموزشی، درمان و دانشجویی و معاونین آموزشی دانشکدههای پزشکی و نمایندهای از طب اورژانس در دانشگاهها تشکیل شوند و برای مسائل بالینی فکر کنند و تصمیمگیری کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: این شورا در دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص دستیاران نیز صحبت شده و لازم است موضوع دستیاری منسجم و مورد تایید در دانشگاهها تشکیل شود و لازم است از پتانسیل رزیدنتهای باهوش و روابط اجتماعی آنها نیز بهرهبرداری بهینه انجام شود.
سهراب پور به بررسی بحث سوابق بیمهای رزیدنتها، بیمه مسئولیت شغلی، اشتغال دانشجویان، اعطای وام دانشجویی به رزیدنتها، ارائه تسهیلات به دانشجویان رشتههای خاص مانند طب اورژانس و عفونی و توجه مضاعف به اعضای هیات علمی نیز پرداخت.
در ادامه این جلسه دکتر کوروش وحید شاهی با بیان اینکه بحث دستیاران از منظر دبیرخانه شورای تخصصی نیز بحث مهمی است، یادآور شد: مشکل دستیاران و رزیدنتها فقط مسائل مالی نیست و در بسیاری از مواقع بحث احترام و برقراری کانال ارتباطی بین مدیر گروه و این افراد برای شنیده شدن صدای ایشان، بسیاری از مشکلات را مرتفع میکند.
وی تاکید کرد: موضوع مهم دیگر در خصوص این عزیزان، بحث مسکن و خوابگاههای متاهلی و بحث سقف کشیکها است که باید مورد توجه واقع شود، لذا باید به مسائل در همه ابعاد توجه شود.
در این نشست، دکتر قائمی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز از کاهش امنیت شغلی به عنوان عامل خالی ماندن ظرفیت برخی رشتهها یاد کرد و افزود: در خصوص رشتههایی مانند طب اورژانس و بیهوشی که وابسته به بیمارستانها هستند و مطب خصوصی ندارند و اختلاف تعرفهها باعث کم اقبالی به این رشتهها شده است، توجه بیشتری لازم است.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه موضوع اختصاص ۲۰ درصد ظرفیت ورودی دانشگاهها از مقطع کارشناسی در صورت تمایل مسئولین دانشگاه مربوطه از سال ۱۴۰۰، همگرایی گروههای آموزشی و مشارکت بیمارستانهای خصوصی بود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر هدفمندی فعالیتهای مورد نظر گفت: لازم است کارها گامبهگام انجام شود تا در دانشگاهها و جامعه، نهادینه شوند. هماهنگی خوبی بین معاونت آموزشی و معاونت توسعه وزارت بهداشت ایجاد شده تا یک مسیر اصلاحی و تدریجی صحیح در انجام کارها طی شود و زمینه همگرایی و مدیریت بهتر فراهم شود.
حق دوست از شکل گیری همکاری معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خبر داد و گفت: کلان منطقه ۶ آمایشی به عنوان اولین منطقه، نقشه توسعه علمی منطقه آمایشی خود را لحاظ کرده و در شورای گسترش بررسی شده و به زودی شورای معین کلان منطقه ۶ تفویض خواهد شد. امیدواریم سایر کلان مناطق نیز هر چه سریعتر در این حوزه اقدام کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند