میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، جلسه هماهنگی شورای کلان مناطق آمایشی کشور به صورت مجازی با حضور دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت و حضور مجازی معاونین آموزشی ۱۰ کلان منطقه آمایشی و با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
در این جلسه دکتر سعید هاشمی نظری رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی به تشریح نیاز به آزمون های الکترونیک و آنلاین پرداخت و گفت: با توجه به پایان نامشخص کووید ۱۹ و اجتناب ناپذیر بودن آزمون های آنلاین و اینکه حدود یک دهه است که آزمون های آنلاین در دنیا در حال انجام است لذا آزمون های آنلاین، نیاز جامعه است. این آزمون ها نوعی از تکنولوژی است که باید به سوی آن حرکت کرد.
هاشمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از آزمون های بین المللی به صورت آنلاین است که لازم است زیرساخت های لازم برای این آزمون ها فراهم شود تا دانشجویان مجبور نباشند برای شرکت در این آزمون ها از کشور خارج بشوند.
وی درباره آزمون های الکترونیک به ارائه راهکارهای مبتنی بر تکنولوژی و هوش مصنوعی، فن تعلیم و ارزش و اخلاق محوری پرداخت.
در ادامه دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت از رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی درخواست کرد پیش نویس اولیه قوانین آزمون های الکترونیک با کمک نظرات دانشگاههای علوم پزشکی کل کشور تنظیم شود تا پس از نهایی شدن، برای امتحانات میان ترم و پایان ترم به بهرهبرداری برسد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تشریح آیین نامه بازنشستگی ماده ۷۲ به روسای دانشگاهها اعلام کرد تا صراحتا نظرات موافق و مخالف خود را در خصوص این ماده اعلام کرده و موضع خود را به صورت قطعی مشخص کنند.
حق دوست با ارج نهادن به شان و مقام ایثارگران گفت: برای هیات علمی شدن این بزرگواران، آزمونی برگزار میشود که حداقل های لازم را مورد بررسی قرار میدهد و این امر در راستای حفظ شان و جایگاه این عزیزان در مواجهه با دانشجویان است و ما در تلاش هستیم تا از حقوق جامعه به هر شکلی که هست صیانت کنیم.
دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این جلسه گفت: نکته مهم شایستهسالاری است و از آنجا که دانشگاهها باید در برابر مشکلات جامعه راهکار ارائه کنند لازم است افرادی به عنوان هیات علمی انتخاب شوند که قابل ارجاع باشند.
سهراب پور پیشنهاد کرد شورای آموزش بالینی متشکل از معاونین آموزشی، درمان و دانشجویی و معاونین آموزشی دانشکده های پزشکی و نمایندهای از طب اورژانس در دانشگاه ها تشکیل شوند و برای مسائل بالینی فکر کنند و تصمیم گیری کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: این شورا در دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص دستیاران نیز صحبت شده و لازم است موضوع دستیاری منسجم و مورد تایید در دانشگاه ها تشکیل شود و لازم است از پتانسیل رزیدنتهای باهوش و روابط اجتماعی آنها نیز بهره برداری بهینه انجام شود.
سهراب پور به بررسی بحث سوابق بیمهای رزیدنت ها، بیمه مسئولیت شغلی، اشتغال دانشجویان، اعطای وام دانشجویی به رزیدنت ها، ارائه تسهیلات به دانشجویان رشته های خاص مانند طب اورژانس و عفونی و توجه مضاعف به اعضای هیات علمی نیز پرداخت.
در ادامه این جلسه دکتر کوروش وحید شاهی با بیان اینکه بحث دستیاران از منظر دبیرخانه شورای تخصصی نیز بحث مهمی است یادآور شد: مشکل دستیاران و رزیدنت ها فقط مسائل مالی نیست و در بسیاری از مواقع بحث احترام و برقراری کانال ارتباطی بین مدیر گروه و این افراد برای شنیده شدن صدای ایشان، بسیاری از مشکلات را مرتفع می کند.
وی تاکید کرد موضوع مهم دیگر در خصوص این عزیزان، بحث مسکن و خوابگاه های متاهلی و بحث سقف کشیک ها است که باید مورد توجه واقع شود لذا باید به مسائل در همه ابعاد توجه شود.
در این نشست، دکتر قائمی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز از کاهش امنیت شغلی به عنوان عامل خالی ماندن ظرفیت برخی رشتهها یاد کرد و افزود: در خصوص رشتههایی مانند طب اورژانس و بیهوشی که وابسته به بیمارستانها هستند و مطب خصوصی ندارند و اختلاف تعرفه ها باعث کم اقبالی به این رشته ها شده است، توجه بیشتری لازم است.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه موضوع اختصاص ۲۰ درصد ظرفیت ورودی دانشگاه ها از مقطع کارشناسی در صورت تمایل مسئولین دانشگاه مربوطه از سال ۱۴۰۰، همگرایی گروه های آموزشی و مشارکت بیمارستان های خصوصی بود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر هدفمندی فعالیت های مورد نظر گفت: لازم است کارها گامبهگام انجام شود تا در دانشگاهها و جامعه، نهادینه شوند. هماهنگی خوبی بین معاونت آموزشی و معاونت توسعه وزارت بهداشت ایجاد شده و یک مسیر اصلاحی و تدریجی صحیح در انجام کارها طی شود و زمینه همگرایی و مدیریت بهتر فراهم شود.
حق دوست از شکل گیری همکاری معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خبر داد و گفت: کلان منطقه ۶ آمایشی به عنوان اولین منطقه، نقشه توسعه علمی منطقه آمایشی خود را لحاظ کرده و در شورای گسترش بررسی شده و به زودی شورای معین کلان منطقه ۶ تفویض خواهد شد. امیدواریم سایر کلان مناطق نیز هر چه سریعتر در این حوزه اقدام کنند.
منبع : خبرگزاری مهر
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند