میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان امروز در آیین افتتاح رویداد بوت کمپ با بیان اینکه اگر بخواهیم اتفاقات نوآوری کشور را تقسیم بندی کنیم، میبایست سه موج قایل شویم، افزود: موج اول در دهه ٧٠ و با توسعه آموزش عالی، موج دوم توسعه پژوهش و فناوری در دهه ٨٠ و موج سوم از اوایل دهه ٩٠ با گذار از اقتصاد دانش بنیان ایجاد شدند.
وی با اشاره به تشکیل حدود ٥٤٠٠ شرکت دانش بنیان در کشور، خاطر نشان کرد: شرکتهای دانش بنیان به خوبی توانستند قابلیتهای خود را نشان دهند و همین قابلیتها موجب شده تا جریانی ایجاد شود تا صنایع و جامعه به شرکتهای دانش بنیان توجه و اعتماد کنند.
خیاطیان با اشاره به نقش مهم دانشگاه در توسعه دانش بنیان، تاکید کرد: دانشگاه به عنوان مزرعهای است که بذر دانش بنیان را میافشاند و توسعه میدهد، بنابراین لازم است دانشگاههایی که در این زمینه برنامه دارند، دست به دست هم دهند.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی رویداد بوت کمپ را یکی از روشهای جدیدی دانست که ارتباط دانشگاه و جامعه را به عنوان معضلی که نه تنها ما بلکه جهان با آن درگیر است، مرتفع میکند، یادآور شد: هدف این رویداد تربیت و پرورش انسانهایی است که میتوانند از دانشگاه به صنعت بروند و زبان مشترکی بین این دو ایجاد کنند.
وی ادامه داد: افتتاح بوت کمپ در پارک علم وفناوری شهید بهشتی قدم اول است، امیدواریم دانشگاهها و مراکز دیگر هم در راستای این مهم حرکت کنند و این صنعت نوآورانه را بکار گیرند.
لزوم گسترش تفکر و تصمیم گیری علمی در کشور
دکتر سعدالله قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز با اشاره به برگزاری رویداد بوت کمپ در پارک علم وفناوری این دانشگاه، گفت: باید تفکر علمی به گونهای در کشور نهادینه شود که هر تصمیم گیری بر مبنای دستاوردهای علمی و کارشناسی باشد تا تصمیم گیریها به راحتی و سریع نباشد و همچنین به راحتی و سریع نقض نشود.
نصیری قیداری با تاکید بر اینکه باید تفکر علمی در برنامه پنج ساله و حتی بودجههای سالیانه در نظر گرفته شود، اضافه کرد: دیدگاه ما آپارتاید و انحصار علمی نیست، بلکه از علم به جای زورگویی به دیگر کشورها که هم اکنون در جهان رایج است، برای کمک به پیشرفت و زندگی راحتتر بشر استفاده میکنیم.
وی با اشاره به قانون شرکتهای دانش بنیان که به صورت کارشناسی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تدوین شده است، گفت: هر چند به طور قطع اصلاح قوانین حق مجلس است، اما نباید این قانون کارشناسی شده سلیقهای دستکاری شود.
رییس دانشگاه شهید بهشتی، این دانشگاه را دومین دانشگاه بزرگ کشور و متشکل از ۱۹ دانشکده، ۱۰ مرکز تحقیقات و سه پژوهشگاه دانست و یادآور شد: دانشگاهها بهترین زمینه برای توسعه دانش بنیانها و اقتصاد آن در کشورند که باید به آنها توجه ویژه شود.
ایجاد عمق راهبردی با استفاده از توسعه علم و فناوری
دکتر قاضی زاده هاشمی، نایب رییس مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم توجه به اقتصاد دانش بنیان را به منظور تامین نیازهای جامعه و همچنین توسعه همکاریهای علمی در داخل و حوزه بین الملل ضروری دانست و افزود: باید در دهه آینده به نیازهای ۴۵۰ میلیون جمعیت منطقه در کنار نیازهای ۸۰ میلیون جمعیت از نظر علمی بیندیشیم و در دهه پس از آن نیز به نیازهای بیش از دو میلیارد جمعیت آسیا توجه کنیم.
قاضی زاده با بیان اینکه باید از مهندسی معکوس به تولید خلاقانه و نوآوری در مرزهای علمی برسیم، بر توجه به اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و یادآور شد: اقتصاد دانش بنیان نقطه پیشران اقتصاد و دیگر بخشهای کشور همانند یک لوکوموتیو است و نه تنها به رفع نیازهای جامعه و زندگی راحتتر انسانها کمک میکند بلکه خود، پیشران دیگر بخشها محسوب میشود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد
ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد