میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی در مراسم امضای توافقنامه ساخت دانشکده جدید مهندسی عمران دانشکدههای فنی دانشگاه تهران، گفت: امروز کار بزرگی انجام میشود، هم به لحاظ تراز مالی و هم به لحاظ نیت افراد و من بسیار متأسف هستم که امروز این امضای توافقنامه به دلیل کرونا در جمع دانشجویان و در فضایی بسیار بزرگ برگزار نشده است.
وی ادامه داد: ما باید این کار را بهعنوان یک الگو و استاندارد مهم به دانشجویان نشان میدادیم. نشان میدادیم که نیتهای بزرگ و تفکرات بزرگ میتواند کارهای بزرگ و عالی را در راه پیشرفت ایران انجام دهند.
رئیس دانشگاه تهران عنوان کرد: اگر تفکر پیشرو وجود نداشت، این کار با این ابعاد و این شکل در این شرایط سخت اقتصادی امکانپذیر نمیشد. ما باید داشتن چنین الگوهایی را تبلیغ کنیم و سرمایه اجتماعی دانشگاه را بالا ببریم.
دکتر نیلی همچنین با تبیین مشخصات و ویژگیهای طرح شهر دانش دانشگاه تهران گفت: این طرح یک طرح ملی است و اثر آن حتی ابعادی بزرگتر دارد. ساخت یک زیستگاه و یک بوم علم و فناوری در قلب شهر تهران، میتواند اثرات بسیار درخشانی برای آینده داشته باشد و این اتفاق مبارکی است که اولین ساختمان آن، ساختمان دانشکده عمران خواهد بود که توسط موفقترین شرکت ساختمانی ایران ساخته خواهد شد و این خود تعریف یک استاندارد تازه است.
وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم با همت و مدیریت عالی دوستان یاریگر، این پروژه به سرعت انجام شود و شاهد افتتاح آن باشیم. در عین حال رفع هرگونه مشکل اداری در راه احداث این ساختمان، اولویت جدی دانشگاه خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران؛ در ادامه دکتر رضا فرجیدانا مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشکده فنی، گزارشی از روند پیگیری موضوع ساخت ساختمان جدید دانشکده مهندسی عمران ارائه داد با بیان اینکه پس از ساخت ساختمانهای جدید برای دانشکدههای برق و مکانیک دانشکدههای فنی، دانشکده مهندسی عمران به لحاظ فضاهای کالبدی در تنگنا بود، گفت: بر اساس اعلام نیاز پردیس دانشکدههای فنی، بنیاد حامیان، جمعآوری کمک و تدارک مقدمات ساخت ساختمانی جدید برای این دانشکده را در اولویت خود قرار داد و با توجه به جایگاه این دانشکده، تیم مشاوری انتخاب شد که نیازهای دانشکده را بسنجد.
وی افزود: سپس بر اساس نظر آنها به دنبال یاریگر و تهیه منابع برای ساخت این ساختمان رفتیم و خداوند را شاکریم که با همت آقای مهندس انصاری و دوستان همکار ایشان در شرکت کیسون، این توافق حاصل شد که ساخت این ساختمان به طور یکجا توسط گروهی از یاریگران کیسون انجام شود.
دکتر فرجیدانا خاطر نشان کرد: ایران عزیز همواره این اقبال را داشته که افرادی در متن جامعه بیهیچ چشمداشتی به فکر پیشرفت و تعالی آن در همه ابعاد هستند و به خاطر اینکه برای پیشرفت ایران کاری میکنند به خود ببالند.
بر اساس این گزارش؛ توافقنامه احداث ساختمان به امضای اعضای مربوط رسید و سپس بین رئیس هیأتمدیره شرکت کیسون و رئیس دانشگاه تهران مبادله شد.
ساختمان جدید دانشکده مهندسی عمران پردیس دانشکدههای فنی، با زیربنایی حدود ۱۷ هزار متر مربع و اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان، در ضلع غربی خیابان ۱۶ آذر و در ضمن طرح توسعه دانشگاه تهران (شهر دانش) ساخته خواهد شد.
با امضای این توافقنامه، عملیات عمرانی این پروژه آغاز خواهد شد. زمین این طرح توسط دانشگاه تهران اختصاص یافته است و هزینههای ساخت و تجهیز آن (حدود ۲۰۰ میلیارد تومان) به طور کامل توسط یاریگران شرکت کیسون تأمین و ساخته خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است