میرنیوز

دانشگاه بین‌المللی خصوصی در کیش راه اندازی می شود

دانشگاه بین‌المللی خصوصی در کیش راه اندازی می شود 2020-10-27T15:10:57+03:30

به گزارش ایسنا؛ دکتر محمد تقی احمدی در مراسم انعقاد تفاهم نامه  بین دانشگاه تربیت مدرس و سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به رویکرد مبتکرانه سازمان منطقه آزاد کیش در طراحی ساز و کارهای خردمندانه برای نیل به توسعه پایدار، گفت: دانشگاه تربیت مدرس از سال ۱۳۶۱ با ماموریت تامین نیروی مدرس دانشگاه های کشور در شرایطی که بخاطر تغییرات سیاسی، خلا استاد در دانشگاه ها محسوس بود، تشکیل شد و در ۴ دهه گذشته از رشد و توسعه بسیار خوبی برخوردار شده است.

وی افزود: دانشگاه تربیت مدرس پس از فراز و فرودهای فراوان و خط شکنی های حساب شده، اکنون در جایگاه علمی مطلوبی در داخل و خارج کشور قرار گرفته و به لحاظ اتکا به توان و استعدادهای داخل، توانسته نور امیدی در میان جوانان کشور ایجاد نماید.

احمدی خاطر نشان کرد: با دستیابی به بسیاری از ماموریت ها و اهداف و تلاش ها، اکنون مراحل به بار نشستن فناوری ها و ایده های نوآورانه را دنبال می کنیم و در این مسیر تجاری سازی شماری از طرح ها و برنامه ها را دنبال می نمائیم. ضمن اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه نیز با اجرای طرح های بسیار خلاقانه و اثربخش، مورد توجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته و برنامه های کلان ملی را تعقیب می نماید.

وی با اشاره به این که تا کنون ۳۵ هزار نفر فارغ التحصیل در تحصیلات تکمیلی داشته ایم و اکنون ۱۰ هزار نفر در مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و فوق دکتری در این دانشگاه به تحصیل مشغولند، گفت: در حال حاضر مباحث مرتبط با توسعه روابط بین الملل، حوزه های بین رشته ای، همکاری های شبکه ای با دانشگاه های داخل و خارج، خودکفایی و اتکاء به توان داخلی در حوزه مدیریتی و تامین بودجه و ارتقا کارآمدی و کیفیت در امور دانشگاه را به عنوان سرفصل های کاری دنبال می کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس؛ غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه با ابراز خرسندی از تعامل با بخش دانشگاهی به عنوان یکی از بخش های پیشران کشور گفت: کیش، جزیره و منطقه کوچکی از ایران عزیزمان است که طرح ها و اتفاقات بزرگی را در دستور کار قرار داده و نتایج آن یکی یکی به ثمر خواهد نشست.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: در حال حاضر با تمامی دانشگاه های مطرح و به نام کشور به همکاری روشمند رسیده ایم و بنا داریم با تعریف زمینه های همکاری مشترک و بهره گیری از ظرفیت های مشترک و مورد علاقه طرفین، این جزیره زیبا را به قطب و هاب علمی منطقه خلیج فارس و خاورمیانه تبدیل کنیم.

وی با اشاره به فعال شدن دانشگاه های کشور در کیش گفت: با یاری از این مراکز تولید دانش و نیز سایر مراکز علمی و تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین سایر پهنه ها و نواحی نوآوری و فناوری کشور که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهبری می شود، اتفاق عظیمی در آینده برای کیش رقم خواهد خورد.

غلامحسین مظفری با اشاره به لزوم آینده نگری و آینده پژوهی در فعالیت های کلان گفت: درخواست ما از همه این مجموعه ها این است که صرفا به دنبال موضوع آموزش نباشند و کارکردهای تازه ای را با اتخاذ رویکردهای نو برای فعالیت در کیش مد نظر قرار دهند. به عنوان مثال، کشور ما به دلیل برخورداری از سواحل طولانی، امکان استفاده بسیار زیادی از ظرفیت دریا و منابع لایتناهی آن دارد و با اتکا به آن می تواند خود را از اقتصاد وابسته به نفت رها کند و ما در این زمینه هرچقدر کار کنیم، باز کم است.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با مساعدت دانشگاه ها، کیش به کانون تعامل دانشگاه های کشور تبدیل شده است و ما در ادامه قصد داریم با ایجاد یک دانشگاه بین المللی، بعد تازه ای به فعالیت ها بدهیم. این دانشگاه، دانشگاهی خصوصی خواهد بود که سازمان منطقه آزاد کیش و سایر دانشگاه های مطرح از موسسان و سهامداران آن خواهند بود و بخش خصوصی نیز بخش غالب را خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه گفت: دانشگاه بین المللی جدید، علاوه بر دانشگاه های داخل، با همکاری دانشگاه منتخب خارجی که بر اساس ضوابط و بررسی های کارشناسی انتخاب خواهد شد، شکل می گیرد و بر آن است تا توجه بین المللی را برای تاثیرگذاری کشور به همراه داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش، راه اندازی برج نوآوری کیش و استقرار شماری از شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و سایر شتاب دهنده ها را از توفیقات بدست آمده دانست و گفت: برخی از شرکت های دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی و خدمات نفت و گاز صادرات خوبی دارند و این روند باید تقویت شود. چرا که کشور بطور جدی نیازمند رشد فعالیت های نوآورانه است و کیش بهترین و مستعدترین پایلوت برای طی مسیر در این زمینه است.

غلامحسین مظفری، با اشاره به این که تغییر رویکرد در منطقه آزاد کیش از واردات کالا به صادرات کالا و خدمات دانش بنیان، از اتفاقات مهمی است که با جدیت هرچه بیشتر دنبال می شود، گفت: کیش دروازه ایران به سمت جهان و دروازه جهان به سمت ایران است و ما همه زیرساخت ها را برای تبدیل کیش به جزیره خلاق، نوآور و دانش محور مهیا کرده ایم.

همچنین دکتر عادل آذر عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرست  نیز در این نشست گفت: خوشحالیم که با مساعدت و اشتیاق دو طرفه، جلسه امضای تفاهم نامه با طرح مضامین تازه برگزار شده است.

وی افزود: منطقه آزاد کیش در۲ سالی که از مدیریت دکتر مظفری می گذرد، شاهد اتفاقات بسیار خوبی بویژه در بسط همکاری های علمی و پژوهشی با مراکز تولید علم بوده و تقریبا با تمام دانشگاههای به نام کشور، توافق و تفاهم همکاری دارد و این مساله قطعا در آینده برکات خود را نمایان می سازد.
به گفته آذر، دانشگاه تربیت مدرس با کادر علمی و ظرفیت های بسیار زیادی که دارد، پس از امضای این تفاهم نامه، بسترهای همکاری مشترک را تعریف و عملیاتی می نماید.

ناصر آخوندی، عضو هیات مدیره و معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه گفت: برای نیل به اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز کیش و برنامه ۳ ساله در دوران مدیریت دکتر مظفری، برنامه ریزی دقیقی برای تامین مالی طرح های کلان و زیرساختی و ایجاد رونق در اقتصاد کیش به کار گرفته شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۳۰ هزار میلیارد تومان طرح عمرانی در بخش دولتی و خصوصی در کیش در دست انجام است که معادل یک سوم بودجه عمرانی کشور است و از بابت تامین مالی به موقع طرح ها، پیش بینی های لازم صورت گرفته است.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به پیش قدمی منطقه آزاد کیش در اتصال به بازار سرمایه و انتشار اوراق صکوک برای تامین بخشی از نیاز مالی تکمیل ترمینال عظیم مسافربری کیش گفت: تبدیل شدن کیش به هاب مالی منطقه هدف دور از دسترسی نیست و این مهم در آینده محقق می شود.
ناصر آخوندی در ادامه از طرح راه اندازی بورس بین الملل با محوریت کیش و ایجاد زمینه های جدید برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری سلامت و پزشکی که مورد تاکید مدیرعامل سازمان است، خبر داد.

همچنین پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز گفت: رونق کسب و کارهای نوپا که ذیل هوشمند سازی کیش صورت می گیرد، از دغدغه ها و علاقمندی های جدید سازمان منطقه آزاد کیش است. برای این منظور و حسب دیدگاه دکتر مظفری، زمینی به مساحت ۶۴ هکتار برای واگذاری به شرکت های دانش بنیانی که به مرحله تولید محصول برسند و نیز واحدهای دانشگاهی برای ورود شرکت های مورد نظر اطز طریق پارکای علم و فناوری اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه جزیره کیش، دومین جزیره بزرگ خلیج فارس است،افزود: بخش خصوصی پرتوان و قدرتمند کیش، می تواند از سفارش دهندگان طرح های پژوهشی و فناورانه باشند و برای این منظور باید فعالیت شرکت ها تبیین و معرفی شود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)