میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری امروز در برنامه تقدیر از آزمایشگاهها و پژوهشگران آزمایشگاهی که در محل معاونت علمی برگزار شد، گفت: وقتی یک دانش آموز در آزمایشگاه با دستگاه ایرانی کار می کند یعنی که یک فرهنگسازی در زمینه آزمایشگاه در کشور صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه ما می توانیم دستگاه های آزمایشگاهی را در کشور بسازیم گفت:ما می توانیم بر اساس نیاز دانش آموزان دستگاههای آزمایشی را طراحی کنیم که در این راستا با وزارت آموزش و پرورش صحبتهایی داشتهایم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه به صورت جدی از شبکه حمایت کنیم، افزود: اکنون کلیه اعضای علمی، نخبگان، ایرانیان مقیم خارج و محققان خاص از ۵۰تا ۹۰ درصد تخفیف آزمایشگاهی برخوردار می شوند.
به گفته وی، شبکه های آزمایشگاهی جایی هستند که باید حمایت از محققان را داشته باشند.
ستاری ادامهداد: تا آنجا که بتوانیم شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی را تقویت می کنیم تا محققان در دانشگاهها و پژوهشگاهها بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
وی گفت:ما بزرگترین خریدار صنعت آزمایشگاهی در کشور هستیم و بازار بزرگی داریم؛ هر کسی که دستگاهی دارد می تواند از این بازار بزرگی که فراهم شده استفاده کند و دستگاه خود را از طریق دانشگاهها و مراکز پژوهشی مورد تست و ارزیابی قرار دهد.
ستاری با تاکید بر اینکه ما تجهیزات زیادی در آزمایشگاه ها داریم که در اختیار محققان دانشگاهها و مراکز پژوهشی قرار گرفته است، گفت: اکنون بیش از ۱۶هزار دستگاه «هایتک» در این آزمایشگاه های عضو شبکه فناوری راهبردی وجود دارد که بیشترین سرویس و خدمات را به محققان می دهند.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی بر اساس نیاز دستگاه میخرد ولی ما دستگاه های زیادی را برای آزمایشگاهها قرار داده ایم، گفت:شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی اکنون در مرحله بلوغ است به طوریکه بیش از ۱۰۰هزار نفر عضو باشگاه مشتریان آن هستند.
وی با بیان اینکه ۶ هزار شرکت دانش بنیان از خدمات آزمایشگاههای فناوری راهبردی بهره می برند، گفت: ۹۵هزار نفر به صورت متفرقه از خدمات آزمایشگاههای عضو شبکه بهره مند می شوند.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، کسانی که از تخفیف های شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی برخوردار می شوند به صورت مجدد میتوانند از سهمیه خود بهره ببرند.
وی افزود: این خالص ترین خدمتی است که به عضو هیات علمی میدهیم.
ستاری اضافه کرد: در این راستا هزینه خدمات آزمایشگاهی را برای اعضای هیات علمی پایین آوردهایم تا آنها را ترغیب کنیم که از این شبکه استفاده کنند این باعث رشد بخش خصوصی هم می شود.
وی با اشاره به تفاهم نامه با دانشگاه آزاد گفت: تفاهم های جدیدی با دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی کلیدی این سازمان و ورود به شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی منعقد کردیم که در حال عملیاتی شدن است.
معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری ادامه داد: پیش از این برخی از تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد در این شبکه استفاده می شد اما در تفاهمنامه جدید بخشی از تجهیزات آزمایشگاه های کلیدی دانشگاه آزاد وارد شبکه می شود.
ستاری با اشاره به ترغیب فعالیت آزمایشگاهی به صورت شبکه ای گفت: استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی به صورت شبکه ای با تجهیزات پزشکی شروع شد و اکنون بیش از ۵۰ درصد دستگاه های شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی در زمینه تجهیزات پزشکی است.
وی با تاکید بر اینکه در ابتدا تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز عمدتا تجهیزات آزمایشگاهی در خواستی محققان نیز تجهیزات پیشرفته با مبالغ بالا بود، گفت: در صورتی که برخی از این تجهیزات آزمایشگاهی موجود است و تنها یک هفته در سال کار می کند، متاسفانه این مشکل جدی در کشور به شمار می رود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تأکید کرد: ما کلی تجهیزات در آزمایشگاه های دولتی داریم که استفاده نمی شود و باید این مشکل رفع شود.
منبع : خبرگزاری مهر
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند