میرنیوز
به گزارش ایسنا؛ دکتر سید احمد معتمدی در اولین جلسه کارگروه ایران – چین تاکید کرد: برگزاری این جلسه گام مثبتی در راستای ارتباط علمی میان دو کشور ایران و چین خواهد بود.
وی با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر افزود: در این برنامه ارتباطات بین الملی یکی از محورهای اصلی است که از جهات مختلف برای دانشگاه حائز اهمیت است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: این دانشگاه طی سال های گذشته در رتبه بندی های بین المللی رشد خوبی داشته است و درحال حاضر در 4 رتبه بندی معتبر که مورد تایید وزارت علوم است نیز حضور دارد این درحالی است که در مقطعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تنها در یک رتبه بندی بین المللی حضور داشت.
دکتر معتمدی اظهار کرد: این دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی در رتبه های 300 تا 600 قرار دارد و هرساله رتبه دانشگاه ارتقا می یابد.
وی ادامه داد: همچنین این دانشگاه درمیان دانشگاه های صنعتی کشور براساس اعلام رتبه بندی های بین المللی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه در حوزه مقالات و ارجاعات نیز جایگاه خوبی را کسب کرده و براساس رتبه بندی کیو اس این دانشگاه رتبه 17 را در حوزه ارجاعات دارد. ضعف عمده دانشگاه های کشور در ارتباطات بین المللی است که شامل جذب دانشجوخارجی، همکاری با اساتید خارجی، پروژه های مشترک بین المللی و غیره است که باید تقویت شود.
وی با بیان اینکه ارتباطات بین المللی اولویت دانشگاه صنعتی امیرکبیر است، گفت: فعالیت ما در حوزه بین الملل خوب است و جز نادر دانشگاه هایی هستیم که از چندسال گذشته معاونت بین الملل دانشگاه را ایجاد کردیم این درحالی است که دیگر دانشگاه های کشور مدیرکل بین المللی دارند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه با دانشگاه های کشورهای اروپایی ارتباط خوبی دارد، افزود: لازم است برای همکاری و ارتباط علمی و آموزشی با دانشگاه های آسیایی نیز برنامه ریزی کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: کشور ایران با کشور چین روابط سیاسی قوی دارد اما دانشگاه های این دو کشور ارتباط علمی و آموزشی کمی بایکدیگر دارند که باید این امر تقویت شود.
وی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از میان کشورهای آسیایی بیشتر با دانشگاه های کشور ژاپن و کره ارتباط دارد که برنامه داریم ارتباط علمی و آموزشی خود را با دانشگاه های کشور چین نیز افزایش دهیم. این نشست می تواند همکاری علمی و تحقیقاتی ما را با دانشگاه ها و مراکز علمی خوب کشور چین تقویت کند.
در ادامه دکتر ابوالقاسم مسگرپور طوسی معاون بین الملل دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد:اعطا گرنت آغازین دانشگاه صنعتی امیرکبیر به اساتید برای همکاری با دانشگاه های چینی معاون بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه توسعه ارتباطات بین الملل با دانشگاه های کشور چین از برنامه های این دانشگاه است گفت: برنامه داریم به اساتید فعال در این حوزه گرنت آغازین اعطا کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی گفت: این جلسه زمینه همکاری میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه های کشور چین را فراهم می کند.
وی افزود: امضا تفاهم نامه ها میان دانشگاه های دو کشور موجب شکل گیری همکاری مختلفی در حوزه های آموزش، پژوهش و فناوری دارد و این دانشگاه نیز برنامه دارد در این حوزه ها با دانشگاه های کشور چین فعالیت کند.
معاون بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اختصاص گرنت آغازین به اساتید این دانشگاه خبرداد و گفت: این گرنت به اساتیدی اختصاص می یابد که اقدام به همکاری با دانشگاه های کشور چین در علمی، آموزشی و فناوری می کنند. این طرح در هیات رئیسه دانشگاه تصویب شده و جزئیات آن در سایت دانشگاه قرار دارد.
همچنین دکتر گل رو مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است برنامه هایی چون تبادل دانشجو، تبادل استاد و دوره های مشترک در حوزه آموزشی با دانشگاه های کشور چین پیگیری شود.
وی عنوان کرد: ارتباطات این دانشگاه با دانشگاه های کشور چین در حوزه پژوهشی در زمینه های انتشارات مشترک، آزمایشگاه مشترک، کنفرانس مشترک و استاد مشترک خواهد بود.
دکتر گل رو ادامه داد: همچنین در این نشست در حوزه فناوری نیز به انتقال فناوری، تاسیس مراکز رشد مشترک و همکاری بین شرکت های دانش بنیان و شتاب دهنده های هر دو کشور تاکید شد .
مدیرهمکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: برنامه استراتژیک همکاری اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بازه زمانی 5 ساله تبیین و توصیف شد و از اساتید کارگروه ایران – چین خواسته شد در این راستا گام بردارند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!