میرنیوز
به گزارش ایسنا، در این جلسه که امروز دوشنبه(۷ مهرماه) برگزار شد، مجید محسنی، نماینده یک شرکت دانشبنیان دارویی، محصول این شرکت را که یک پماد گیاهی برای درمان سوختگی، زخم دیابت، زخم بستر و ترمیم و بازسازی عضله و پوست تحلیل رفته است، معرفی کرد و افزود: این پماد حاصل یک کار تحقیقاتی از سال ۱۳۸۳ تاکنون است که در سال ۱۳۹۴ موفق به اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو و تولید و عرضه به بازار شده است.
وی بیان کرد: این پماد یک ترکیب کاملا آنتیباکتریال و آنتیویروس است و با توجه به نوع فرآوری و فرمولاسیون توانایی فعال سازی آنزیمهای آلکالین فسفاتاز را در بافت دارد که میتواند منجر به تسریع روند ترمیم زخم شود. این پماد حاوی اسیدهای چرب و مواد معدنی آهن، کلسیم، مس و فسفر است.
در بخش دیگری از این جلسه، نگین امیری، مدیر اجرایی یک شرکت دانشبنیان دیگر، درباره محصولی با عنوان گجت هوشمند پایش سلامت، گفت: این محصول همزمان فشار خون، ضربان قلب، اکسیژن اشباع، نرخ تنفس و دمای بدن را اندازهگیری میکند.
وی با بیان این که طراحی برد و نرمافزار این محصول در ایران انجام میشود، اظهار کرد: البته تحریمها برای ورود قطعات ما را دچار مشکلاتی کرده است. قیمت تمامشده این محصول حدود سه میلیون و ششصد هزار تومان است و پتانسیل صادرات آن به کشورهای حوزه خاورمیانه وجود دارد.
در ادامه این جلسه، امید شعاعی، نماینده یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علموفناوری دانشگاه تهران درباره طرح فناورانه این شرکت، گفت: دستگاه الکتروشوک خودکار یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل است که میتواند آریتمیهای قلبی خطرناک که موجب مرگ میشود را تشخیص داده و در صورت لزوم با اعمال شوک الکتریکی مناسب موجب از سرگیری ریتم طبیعی قلب شود.
وی افزود: از آن جا که ایست قلبی در عرض چند دقیقه میتواند باعث مرگ بیمار شود، لازم است قلب در اسرع وقت دفیبریله شود؛ زیرا با گذشت زمان، شانس زنده ماندن بیمار به شدت کاهش مییابد. دستگاه الکتروشوک خودکار به دلیل سبک، قابل حمل بودن و استفاده آسان از آن میتواند توسط افراد غیردرمانی (پرسنل آتشنشانی، مهماندار هواپیما، پلیس و سایر افراد ناجی) مورد استفاده قرار گیرد و بیمار را از مرگ حتمی نجات دهد.
به گفته شعاعی، تمامی قسمتهای الکترونیکی دستگاه الکتروشوک خودکار توسط این شرکت دانشبنیان فعال در حوزه ساخت تجهیزات پزشکی طراحی و ساخته شده است.
در بخش پایانی این رویداد که به صورت وبینار برگزار شده بود، امید طغیانی، نماینده یک شرکت دانشبنیان فعال در حوزه سلامت درباره طرح خود، گفت: پروژه ما در دو فاز پیگیری شد که در فاز اول آن هدف ما تمرکز بر افزایش سواد سلامت بیماران مبتلا به دیابت بود.
وی افزود: در فاز دوم، بر خلاف فاز اول که مبنای کاری ما بیماران بودند بر پزشکان تمرکز کردیم و ابزارهایی را در اختیار آنها قرار دادیم که پزشکان بتوانند راحتتر بیماران را ویزیت کنند. در این فاز، سامانهای طراحی شد که پزشک وارد آن شود و جزئیات مورد نظر خود را انتخاب کند و خیلی ساده به خروجی مورد نظر خود برسد.
طغیانی با بیان این که در این سامانه ۵۰ مرکز به هم متصل شدهاند، گفت: برای نخستین بار، در این سامانه تصاویر پزشکی نیز وارد فضای دیجیتال شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است