میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رجایی، با اشاره به اینکه آموزش مجازی تجربهای جدید برای دانش آموزان است که در سایه کرونا ایجاد شده اظهار کرد: طولانی شدن زمان استفاده از ابزارهای آموزش مجازی و عدم توجه به حالت صحیح نشستن میتواند مشکلات اسکلتی را در دانش آموزان ایجاد کند.
وی با تاکید بر اینکه والدین باید ابزارهای مناسب آموزشی را در اختیار دانش آموزان خود قرار دهند افزود: هر وسیلهای اعم از گوشی تلفن همراه، لپ تاپ و یا کامپیوتر نحوه استفاده خاص خود را دارد و نحوه نشستن و قرارگیری دانش آموزان در زمان استفاده از این ابزارها از اهمیت بالایی برخوردار است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه خم کردن سر به جلو برای استفاده از تلفن همراه و یا هر وسیله کمک آموزشی دیگر فشار زیادی به گردن وارد میکند، توصیه کرد: والدین باید به فرزندان خود آموزش دهند که در زمان استفاده از ابزارهای آموزشهای از راه دور سر را خم نکنند و کاملاً گردن دانش آموز صاف، بدون زاویه باشد، به شکلی که هیچ فشاری به ستون فقرات وارد نشود.
وی توصیه کرد: هنگام کار با کامپیوتر و تلفن همراه، از قوز کردن و خم کردن گردن خودداری شود تا آسیب وارده به ستون فقرات کاهش یابد.
به گفته رجایی، مشکلات ساختاری اسکلتی و انحنای ستون فقرات با گذر زمان و بالاتر رفتن سن ایجاد میشود بنابراین والدین و بزرگترها باید نحوه درست نشستن و استفاده صحیح از ابزارهای آموزش مجازی را با دقت و وسواس به فرزندان خود آموزش دهند.
این فوق تخصص روماتولوژی با بیان اینکه احتمال ایجاد درد و کشیدگی در عضلات مختلف بدن در پی استفاده نادرست از ابزارهای الکترونیکی وجود دارد هشدار دارد: به این دردها اصطلاحاً دردهای نقطهای میگویند که مشخصاً در استفاده طولانی و نادرست از موبایل و لپ تاپ و سایر ابزارهای الکترونیکی ایجاد میشود.
استاد دانشگاه با اشاره به اینکه زندگی ماشینی و استفاده از ابزارهای الکترونیکی خالی از چالش و مشکل نیست توضیح داد: یکی از اساسیترین مسائلی که باید مورد توجه مسئولان آموزش و پروش و خانوادهها باشد، زمانبندی است چرا که آموزش مجازی بیشتر از ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و حداکثر در چهار پارت زمانی در روز عملاً کارایی و بازدهی لازم را ندارد.
رجایی با بیان اینکه واژه اختلالات اسکلتی و عضلانی ناشی از آموزشهای مجازی در مباحث پزشکی شناخته شده افزود: آموزشهای مجازی و از راه دور طولانی مدت عوارض و بیماریهای عضلاتی و اسکلتی فراوانی در کودکان و بالغین را ایجاد میکند که مشخصاً این مهم به دلیل اشکالاتی در نشستن ایجاد میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه اختلالات اسکلتی و در پی آن ایجاد مشکلاتی در ستون فقرات بیشتر در کودکان شایعتر است تاکید کرد: فرم استخوان و ستون فقرات در بالغین شکل گرفته است و بعید بنظر میرسد است که تغییر ماهیت دهد ولی این اتفاق در کودکان و نوجوانان شایعتر و میتواند منجر به عواقب دراز مدت شود.
فوق تخصص روماتولوژی دانشگاه توجه نکردن به حالت و وضعیت بدن هنگام نشستن و رعایت نکردن اصول صحیح نشستن در طولانی مدت را خطر آفرین ذکر کرد و گفت: بی توجهی به این موارد میتواند سبب ایجاد بیماریهای اسکلتی و عضلانی، تغییر شکل ستون مهرهها، کمردرد و بیرون زدگی دیسک مهرهها میشود بنابراین توجه به حالت و وضعیت بدن و رعایت اصول صحیح نشستن در پیشگیری از این مشکلات مؤثر است.
منبع : خبرگزاری مهر
مبنای رتبهبندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد
تولید تصویر ماهوارهای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر برای اولین بار در کشور
بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات میگیرد؟
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است