میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر مهدی طاهری امروز در رویداد معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی که به صورت انلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه تحریم هستیم و امکان فروش نفت غیر ممکن شده باید در صدد جایگزینی برای این موضوع باشیم.
وی با بیان اینکه معدن و مواد معدنی می تواند جایگزینی برای نفت باشد، بیان کرد: امروزه در حوزه اکتشافات معدنی عقب ماندگیهایی داریم؛ اکتشاف با روشهای سنتی موجب بروز عقب ماندگیها در این حوزه شده است که در این راستا شرکتهای دانش بنیان میتوانند کشور را در این زمینه کمک کنند.
طاهری با بیان اینکه عقب ماندگی در حوزه صنایع معدنی می تواند به واسطه دانش محققان در شرکتهای دانش بنیان رفع شود، بیان کرد: شرکتهای دانش بنیان می توانند با استفاده از روشهای تلهمتری و سنجش از دور و تدوین نرمافزارهای بومی راهکارهایی را برای اکتشاف و استخراج کم هزینه ارائه کنند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: تامین امنیت معدن و معدنکاران یکی از موضوعات مهمی است که شرکتهای دانش بنیان میتوانند در راستای رفع مشکلات آنها اقدام کنند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن و فراکسیون اقتصاد دانشبنیان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: جمع سرمایه گذاری در معدن از بابت ارزی حدود دو میلیارد دلار در سال است که یک میلیارد آن صرف تجهیزات ماشینهای سنگین و قطعات و مابقی صرف تامین مواد می شود.
طاهری به بیان رویکرد مجلس شورای اسلامی در حمایت از فعالیتهای دانش بنیان پرداخت و گفت: یکی از دغدغههای کمیسیون طرح جهش تولید است از این رو در کمیسیون صنایع و معادن، فراکسیون دانش بنیان تشکیل دادیم تا موانع و خلاهای موجود در پیش روی شرکتهای دانش بنیان برداشته شود.
وی با اشاره به رویکرد مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: یکی از دغدغه های فعلی مجلس شورای اسلامی در شرایط فعلی حمایت از دانش بنیان هاست که این موضوع راه حل خوبی است.
به گفته وی، اکنون امیدواریم که طرح جهش تولید دانش بنیان که به مجلس رفته به تصویب برسد و ریل گذاری خوبی برای دانش بنیان ها به وجود بیاید.
وی با بیان اینکه حدود ۴۰ میلیارد دلار واردات در حوزه صنایع معدنی وجود دارد، بیان کرد: امیدوار هستیم که با تکیه بر دانش فناوران و شرکتهای دانش بنیان بتوانیم به حد استقلال و خودکفایی برسیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه حمایت از طرحهای دانش بنیان یکی از دغدغههای مجلس است، افزود: در حال حاضر حجم واردات کشور ۴۰ میلیارد دلار است که هر چه بتوانیم این نیازها را در داخل تولید کنیم به استقلال نزدیکتر خواهیم شد و تحقق این امر نیازمند اعتماد به شرکتهای دانش بنیان است.
به گزارش مهر، این رویداد به مدت سه روز با برگزاری رویدادهای ارائه نیازهای فناورانه، نشست ها و کارگاهها برای شرکتهای دانش بنیان برگزار می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند