میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، به گفته مقامات ناسا ۱۸ ماه است که ناسا روی پروژه بازگشت به کره ماه کار میکند تا فضانوردان خود را در سال ۲۰۲۴ در قطب جنوب ماه فرود بیاورد، اما اگر اجرای این مأموریت بیش از حد پیچیده باشد، ممکن است لازم باشد که کمی عقبنشینی انجام شود و احتیاط در دستور کار قرار گیرد.
موضوع سایت فرود برنامه "آرتمیس" این هفته در دو رویداد جداگانه توسط مدیران ناسا مطرح شد که با اظهارات "جیم برایدنستاین" رئیس ناسا در شروع یک جلسه دیجیتالی در روز دوشنبه ۱۴ سپتامبر شروع شد.
وی گفت: برای اولین مأموریت یعنی "آرتمیس ۳"، هدف ما رسیدن به قطب جنوب ماه است، اما من تعجب نخواهم کرد اگر مثلاً تصمیم گرفته شود که قطب جنوب ماه برای "آرتمیس ۳" از دسترس خارج شود که البته من الان نمیگویم که خواهد شد یا نمیشود.
فشار فعلی ناسا برای بازگشت به ماه از مارس ۲۰۱۹ آغاز شده است، زمانی که "مایک پنس" معاون رئیس جمهور آمریکا، ناسا را مامور کرد تا با هدف قرار دادن فرود در قطب جنوب ماه تا سال ۲۰۲۴، جدول زمانی خود را برای بازگشت انسان به ماه تسریع کند. قطب جنوب ماه برای کاوشگران جذاب است، زیرا دارای یخ-آبهای پنهان در دهانههای برخوردی تاریک ماه است؛ جایی که نور خورشید هرگز نمیتواند به آن برسد.
یخ را حداقل از لحاظ نظری میتوان به آب آشامیدنی، هوای قابل تنفس و سوخت موشک تبدیل کرد. دانشمندان هنوز مطمئن نیستند که چه مقدار یخ در ماه وجود دارد و فرآوری و پردازش آن چقدر آسان است، اما باعث شده تا قطب جنوب ماه به اولویت ناسا برای فرود در ماه تبدیل شود. این منطقه یک هدف مخصوص در زمینه توسعه حضور پایدار در ماه است که به عبارت دقیقتر، حضوری است که توسط خود ماه پایدار خواهد شد، به این معنی که انسان از منابع موجود در کره ماه برای ماندن در آنجا استفاده خواهد کرد و دیگر نیازی به حمل تجهیزات و منابع از زمین به ماه نخواهد بود.
اما اکنون به نظر میرسد ناسا در حال آماده شدن برای تهیه یک برنامه پشتیبان است. دستیابی به قطبهای ماه دشوارتر از مناطق استوایی آن است، بنابراین اگر ناسا در این راه به موانعی برخورد کند، ممکن است یک مکان فرود سادهتر را برای سال ۲۰۲۴ جایگزین کند.
اگر ناسا بر مناطق استوایی ماه متمرکز شود، تعدادی از سایتهای فرود جذاب پیش رویش خواهد بود که از جمله آنها میتوان به شش مکان فرود ماموریتهای "آپولو" اشاره کرد که طی آنها، فضانوردان بین سال های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۲ قدم به ماه گذاشتند و آن را کاویدند.
"برایدنستاین" گفت: سوال این است که خب، اگر قرار است دوباره به مناطق استوایی ماه بروید، چگونه چیزهای بیشتری خواهید آموخت؟ میتوان استدلال کرد که با رفتن به مکانهایی که قبلا تجهیزاتی را در آن قرار دادهایم، چیزهای بیشتری میآموزیم. در آنجا نیز میتوان اکتشافات علمی جدیدی کرد.
وی افزود: بازدید مجدد از سایت فرود "آپولو" تأثیراتی فراتر از علم خواهد داشت. تنها تصور بازگشت به سایت اصلی آپولو بسیار شگفتآور خواهد بود. میخواهیم اطمینان حاصل کنیم که این سایتها برای همیشه محافظت میشوند، بنابراین من فکر میکنم در آنجا فرصت نیز وجود دارد.
همچنین با توجه به اظهارات روز چهارشنبه(۱۶ سپتامبر) "کتی لوئدرز" مدیر ارشد اداره اکتشافات انسانی و عملیاتی ناسا به نظر میرسد که قطب جنوب ماه دیگر برای اولین فرود "آرتمیس" مد نظر نیست. چرا که وی گفته است: ما واقعاً به دنبال گزینههای مختلف برای تصمیم گیری هستیم. ما به دنبال روشهای مختلفی هستیم تا جوامع بیشتری را در این تصمیم مشارکت دهیم. ما میدانیم که هر کجا که مأموریتهای اولیه بنشینند، علاقه زیادی وجود خواهد داشت و بنابراین ما در واقع تلاش میکنیم راهی برای مشارکت بیشتر پیدا کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم