میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر مهناز ملانظری، در نشست خبری شروع ترم تحصیلی جدید با رویکرد آموزش مجازی (برنامهریزی و زیرساختها) اظهار داشت: بسیار خوشحال هستیم که توانستیم امسال از آموزشهای سنتی به سمت آموزشهای مجازی سوق پیدا کنیم.
وی افزود: دانشگاه در گام اول تغییر آموزشهای سنتی به آموزشهای مجازی، ایجاد زیرساخت و فراهم کردن کلاسهای مجازی را مدنظر قرار داده بودند اما در ترم جاری تمرکز بر کیفیت آموزش مجازی به عنوان گام بعدی دانشگاه الزهرا (س) برنامه ریزی شده است.
ملانظری با بیان اینکه امیدواریم که بتوانیم کیفیت آموزشهای مجازی را در ترم جاری افزایش دهیم، تصریح کرد: خوشبختانه ما در دانشگاه از جهت وجود توانمندیها و زیرساختهای فنی برای ارتباط با دانشجویان مشکلی نداریم، اما نمیتوانیم بگوییم که همه دانشجویان میتوانند از شرایط کلاسهای مجازی بطور یکسان بهرهمند شود، زیرا برخی از شهرها از نظر اینترنتی مشکل داشته و شاید به خوبی نتوانند از آموزشها استفاده کنند.
وی تاکید کرد: در ترمی که گذشت بیش از ۹۸ درصد کلاس ها بصورت آنلاین و آفلاین برگزار و تمامی محورهای درسی پوشش داده شد و توانستیم سر موعد امتحانات را برگزار کنیم، این امر عامل تجربه ای نو در زمینه ورود به سال تحصیلی جدید شد.
ملانظری تصریح کرد: دانشگاه الزهرا نه فقط برای برگزاری کلاس ها بلکه در تمامی جلسات، امکانات و زیرساخت های مجازی را دارد، حتی تمامی جلسات مدیریتی بصورت مجازی برگزار شده است، اما حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه به صورت نیمه حضوری و حضوری خواهد بود؛ چرا که برای مشاوره، راهنمایی ها و کارگاه ها نیاز به حضور این افراد است.
رئیس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه کرونا در شرایط فعلی اتفاقات ناخوشایندی را رقم زده است، تاکید کرد: ما شیوع ویروس کرونا را برای دانشگاه یک فرصت در نظر گرفته ایم و سعی کرده ایم تا از روشهای نوین در آموزش های مجازی استفاده کنیم. این فرصت بسیار خوبی برای بالا بردن کیفیت آموزش است.
وی در خصوص برنامههای این دانشگاه در ترم جدید گفت: علاوه بر مسائل آموزشی، مسائل دانشجویی و فرهنگی نیز را در ترم جدید مد نظر قرار دادیم که امیدواریم با این آمادگی بتوانیم بسیار اثر بخش تر در دانشگاه حضور پیدا کنیم.
رئیس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: متاسفانه از زمان شیوع کرونا در حوزه پژوهشی آسیبهای محدودی در فرایندهای آموزش مجازی ایجاد شده است؛ چرا که سطح شیوه نامه های بهداشتی بسیار سختگیرانه بود، اما با توجه به برنامه ریزی های انجام شد برای ترم پیش رو، امیدواریم با رعایت تمامی این شیوه نامه های بهداشتی با همیاری یکدیگر اهداف دانشجویان را پیش ببریم.
آموزش در فضای مجازی بهترین فرصت برای ارتقای کیفیت
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم ، در ادامه رضایی شریف آبادی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: ما باید در شرایط مختلف آمادگیهای لازم را در محیط دانشگاه داشته باشیم، در واقع مهمترین مسئله پیش روی ما از زمان شیوع کرونا این بود که ما اگرچه میتوانیم مشکلات فنی را رفع و زیرساخت ها را فراهم کنیم اما دغدغه اصلی ما در آموزش عالی بحث کیفیت است و در خصوص این مسئله بسیار نگران بودیم و هستیم، اما از اینجا به بعد فضای آموزش مجازی، فرصتی را فراهم کرده است تا بتوانیم آموزش را با کیفیت بهتری ارائه دهیم.
دکتر شریف آبادی تصریح کرد: همانطور که دانشجویان میدانند دانشگاه تنها به چارچوب کلاس محدود نمی شود، بلکه بسیاری از فعالیت های دیگر از جمله انجمن ها، کارگاه ها و… در دانشگاه برگزار می شوند که این فعالیتها اکنون نیز بصورت مجازی ادامه دارد و قطع نشده است.
وی با بیان اینکه آموزش مجازی این امکان را فراهم میکند تا کلاسها و موارد طرح شده ضبط شوند، تاکید کرد: ضبط کلاس های مجازی سبب میشود تا دانشجویان بارها بتوانند موارد مطرح شده را نزد خود داشته باشند و آنها را مرور کنند، همچنین استادان نیز فرصت دارند تا برای طرح درس، راهبرد بیشتری را در نظر گیرند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: در فضای مجازی، فضای چندرسانه ای به وجود میآید و دانشجویان می توانند علاوه بر متون تدریس شده از طریق فیلم، اسلاید و صوت هم آموزشها را فراگیرند.
دکتر شریف آبادی اضافه کرد: در ترم گذشته از ۲۹ هزار و ۹۷۷ دانشجو به صورت مجازی امتحان گرفته شده است و این تعداد به معنای تعداد دانشجویان ما نیست؛ چرا که دانشجو ممکن است در امتحانات مختلف شرکت کند.
وی گفت: قطعاً دانشگاه الزهرا و آموزش عالی با آمادگی های بیشتری وارد سال جدید خواهند شد و امیدواریم بتوانیم رضایت دانشجویان را در این خصوص جلب کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است