میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان دانشگاه آکسفورد و شرکت داروسازی "آسترازنکا" اعلام کردند که پس از یک توقف ناشی از بیمار شدن یکی از داوطلبان انگلیسی که واکسن آزمایشی آنها را دریافت کرده بود، آزمایشات واکسن بالقوه خود را پس از دریافت چراغ سبز از مسئولان نظارتی انگلیس از سر گرفتهاند.
در بیانیه این شرکت آمده است: آزمایشات بالینی واکسن کروناویروس در انگلیس پس از تأیید مقامات نظارت بر سلامت داروها(MHRA) مبنی بر بی خطر بودن این آزمایشات در انگلیس از سر گرفته شده است.
شرکت "آسترازنکا" روز چهارشنبه اعلام کرد پس از اینکه یک داوطلب به بیماری غیرقابل توضیحی مبتلا شد، آزمایش واکسن را همراه با دانشگاه آکسفورد به شکل داوطلبانه متوقف کرده است.
پس از این اتفاق، طی آنچه شرکت "آسترازنکا" و سازمان بهداشت جهانی به عنوان یک گام معمول توصیف کردند، کمیته مستقلی برای بررسی ایمنی این واکسن تشکیل شد.
اکنون این شرکت اعلام کرد که این کمیته تحقیقات خود را به پایان رسانده و به "MHRA" پیشنهاد کرده است که از سرگیری آزمایشات در انگلیس، ایمن است.
دانشگاه آکسفورد نیز این از سرگیری را تأیید کرده است و گفت: در آزمایشهای بزرگ از این دست، انتظار میرود که برخی از شرکت کنندگان بیمار شوند و برای اطمینان از ارزیابی دقیق ایمنی واکسن، هر مورد باید با دقت ارزیابی شود.
شرکت "آسترازنکا" پس از توقف آزمایشات گفته بود که هنوز امیدوار است که این واکسن تا پایان سال جاری میلادی یا حداکثر اوایل سال آینده در دسترس قرار گیرد.
اما شرکتهای داروسازی از جمله "آسترازنکا" و دانشمندان نگرانی خود را در مورد فشارهای سیاسی برای آماده کردن واکسن، از جمله فشارهای "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا اعلام کردهاند.
"شارلوت سامرز" مدرس مراقبتهای ویژه در دانشگاه کمبریج از آغاز مجدد آزمایش آکسفورد استقبال کرد و گفت که محققان تعهد خود را برای ارزیابی دقیق ایمنی واکسن در برنامه خود نشان دادهاند.
وی گفت: ما برای مقابله با بیماری همه گیر کووید-۱۹ نیاز به تولید واکسنها و روشهای درمانی داریم که مردم با استفاده از آنها احساس راحتی کنند. بنابراین برای حفظ اعتماد عمومی بسیار مهم است که ما به شواهد پایبند بوده و قبل از اطمینان از توانایی در دسترس قرار گرفتن آنها، نتیجه گیری نکنیم.
واکسن آکسفورد یکی از ۹ واکسن در سراسر جهان است که در حال حاضر در مراحل پایانی آزمایشات انسانی قرار دارند.
این شرکت در ایالات متحده ثبت نام ۳۰ هزار داوطلب را از ۳۱ اوت در دهها مکان مختلف آغاز کرد و آزمایشها بر روی گروههای کوچکتر در انگلیس، برزیل و آفریقای جنوبی نیز در حال انجام است. همچنین انجام آزمایشات در ژاپن و روسیه برنامهریزی شده است.
این واکسن موسوم به "AZD۱۲۲۲" از یک نسخه تضعیف شده از "آدنو ویروس" ایجادکننده سرماخوردگی برای کد گذاری پروتئین شاخکهای کروناویروس جدید که از آنها برای حمله به سلولها استفاده میکند، استفاده شده است.
پس از واکسیناسیون، این پروتئین داخل بدن انسان تولید میشود که در صورت ابتلای فرد به کروناویروس، سیستم ایمنی بدن به آن حمله میکند.
در بیانیه شرکت "آسترازنکا" آمده است: "آسترازنکا" به ایمنی شرکت کنندگان در آزمایش و بالاترین استانداردهای رفتاری در آزمایشات بالینی متعهد است. این شرکت به همکاری با مقامات بهداشتی در سراسر جهان ادامه میدهد و از زمان انجام تمام آزمایشات بالینی برای تهیه واکسن به طور گسترده، عادلانه و بدون جهت گیری از آنها راهنمایی گرفته است.
براساس آخرین آمارها، این بیماری از اواخر سال گذشته در چین تاکنون بیش از ۹۰۰ هزار نفر را در سراسر جهان کشته است و بیش از ۲۸.۵ میلیون نفر را مبتلا کرده است. ایالات متحده با بیش از ۱۹۳ هزار قربانی، بیشترین آمار مرگ و میر را در جهان دارد.
در انگلیس نیز روند افزایشی ابتلا به کووید-۱۹ که در بقیه اروپا نیز مشاهده میشود، ادامه دارد و دولت این کشور را مجبور کرده است که محدودیتهای عمومی را تشدید کند و قرنطینه محلی را اعمال کند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت