میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رئیس و معاونان آموزشی، پژوهشی و فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی نشستی با مدیران گروه ها و مراکز تحقیقاتی برای اجرای برنامه های آموزشی سال جدید تحصیلی، تبادل نظر کردند.
دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به ابلاغ شیوه نامه فرآیندهای آموزشی که از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی گفت: در این شیوه نامه شرایط خاصی برای ترم پائیز سال جدید تحصیلی به لحاظ شیوع ویروس کرونا پیش بینی شده است.
وی افزود: لذا دانشگاه ها در مناطق مختلف با توجه به شرایط قرمز و زرد کرونایی، برنامه آموزش مباحث تئوری را بصورت غیرحضوری و دوره های کارورزی را با همکاری مراکز درمانی دولتی، خصوصی و خیریه که در نزدیکی محل سکونت دانشجویان واقع شده اند، اجرا خواهند کرد.
عرب بر لزوم برنامه ریزی برای سه گروه از دانشجویان که در شرایط خاص تحصیلی بسر می برند، تاکید کرد و افزود: گروهی از دانشجویان بویژه دانشجویان ترم ۷ که اجرای دوره های کارورزی برای ادامه تحصیل آنان ضروری بوده و در مناطق دور افتاده ساکن هستند، مورد توجه قرار می گیرند که برای این افراد بصورت ویژه ، تسهیلات خاص جهت اسکان آنان در مرکز استان محل سکونتشان در نظر گرفته خواهد شد.
وی افزود: برگزاری کلاس های عملی برخی از گروه های آموزشی مانند رشته ارتوپدی فنی که اجرای مجازی آن، سبب کاهش کیفیت آموزش می شود و یا بطور کلی امکانپذیر نیست، یکی از مشکلات ما خواهد بود که باید با همکاری گروه های آموزشی مربوطه، برنامه ریزی مناسبی برای آن داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی به مشکل تعداد محدودی از دانشجویان که امتحان جامع خود در مرحله دکتری را گذرانده و پایان نامه خود را ثبت کرده اند، اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم خیلی از آنان بتوانند پایان نامه خود را در شهرستان محل سکونت خود اجرا کنند و با بررسی همه جانبه نسبت به وضعیت آنان، حداکثر مساعدت برای پشتیبانی از این دانشجویان انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هزینه های دانشگاه طی ماه های اخیر و برای مقابله با گسترش شیوع ویروس کرونا در دانشگاه و مراکز درمانی، نسبت به زمان پیش از شیوع کرونا، چند برابر شده است، گفت: وظیفه مسئولان دانشگاه است که امور آموزشی و پژوهشی را با کمترین آسیب به دانشجویان، اساتید و کارکنان ، به پیش ببرند و خوشبختانه تاکنون با همکاری و همفکری همدیگر به این مهم دست یافته ایم.
عرب برنامه ریزی و اجرای مکانیزم لازم جهت تسهیل در انجام امور فارغ التحصیلی دانشجویان، و بکارگیری تمام امکانات دانشگاه برای اجرای کارورزی دانشجویان در نزدیک ترین مرکز درمانی به محل سکونتشان را مورد تاکید قرار داد، و پیگیری اجرای پروژه «توانبخشی از راه دور» با همکاری مدیران بخش های آموزش و درمان دانشگاه را از جمله برنامه های در دست اجرا ذکر کرد.
وی از همکاری معاونت فرهنگی – دانشجویی با دیگر مسئولان دانشگاه جهت اجرای سیاست های آموزشی و همچنین حفظ ارتباط با دانشجویان در اقصی نقاط کشور تشکر کرد و گفت: نمونه ای از این همراهی، تماس تلفنی همکاران مدیریت فرهنگی با ۹۰۸ دانشجو طی ماه های اخیر است که جویای احوال آنان و وضعیتشان شده اند، ضمن آنکه با تداوم برنامه های فرهنگی و برگزاری مسابقات و جشنواره های فرهنگی بصورت مجازی، ارتباط دانشجویان با دانشگاه را حفظ کردند.
دکتر آرش میراب زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: سه سامانه آموزشی مورد استفاده اساتید است. باید در سال جدید تحصیلی، هماهنگ تر عمل کرده و تدابیری اندیشد تا با استفاده کاملتر از این سامانه ها، نظم آموزشی بهتر و بیشتری در کار با دانشجویان ایجاد کنیم.
وی نکاتی را برای فعالیت آموزشی منظم تر و با کیفیت تر اعضای هیات علمی مورد توجه قرار داد و گفت: حتما کلاس ها در زمان تعیین شده و بصورت منظم برگزار شوند و اگر در مواردی تداخل در برگزاری کلاس های اساتید بوجود می آید، می توانند با هماهنگی مدیریت آموزشی، از سیستم های کامپیوتری پیش بینی شده به این منظور، استفاده کنند.
میراب زاده یادآور شد: مطمئنا آموزش حضوری بمراتب از آموزش مجازی بهتر است اما متاسفانه در شرایط فعلی که با موج سوم شیوع بیماری کرونا در شهرهای مختلف و همچنین در تهران روبه رو هستیم، برای حفظ سلامتی دانشجویان و اساتید ، چاره ای به برگزاری کلاس ها بصورت مجازی نداریم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به چگونگی برگزاری دوره های کارورزی دانشجویان در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: طی ترم گذشته با معرفی رسمی دانشجویان به مراکز درمانی و کلینیک هایی که در نزدیکی محل سکونت آنان واقع شده است، و دریافت تاییدیه انجام دوره از این مراکز، مشکل زیادی به لحاظ برگزاری دوره های کارورزی نداشتیم.
وی گفت: در سال جدید تحصیلی نیز بخصوص برای دانشجویان ترم ۷ ، مجبور به استفاده از این روش هستیم مگر اینکه دانشجویان در مناطق دورافتاده ساکن باشند که این موارد خاص نیز بصورت ویژه، مورد رسیدگی ریاست و دیگر مسئولان دانشگاه قرار می گیرند.
میراب زاده در مورد فرآیند جدید مدیریت آموزش دانشگاه برای پاسخگویی به درخواست دانشجویان برای حذف ترم شان بدلیل شیوع کرونا، گفت: نظر نهایی در خصوص این درخواست ها در سال جدید تحصیلی، به شورای آموزشی دانشگاه سپرده شده است.
منبع : خبرگزاری مهر
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد