میرنیوز
به گزارش ایسنا سیاوش ملکی فر امروز در «رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه امنیت فناوری اطلاعات (افتا)" هدف از برگزاری این رویداد دو روزه را بازارسازی برای شرکتهای دانش بنیان و فناور دانست و افزود: از بین ۳۵۰۰ شرکت دانش بنیان فعال درکشور هنوز شرکتهای دانش بنیان زیادی را میبینیم که با خدمات صندوق آشنا نیستند و بهره مندی آنها از خدمات درنظر گرفته شده صندوق کم است و این در حالی است که حتی کوچکترین شرکت دانش بنیان در قالب شرکت نوپا نیز میتواند از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری بهره مند شود.
ملکیفر تسهیلات این صندوق را در ۴ دسته "مالی"، "ضمانت نامه"، "سرمایه گذاری" و "توانمندسازی" (کمک بلاعوض) به شرکتهای دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: این صندوق برای تامین مالی قراردادهای همکاری فناورانه بین طرفهای عرضه و تقاضا ابزارهای متفاوتی داشته که از جمله آن تسهیلات لیزینگ برای طرف تقاضا است. بر اساس آن هر خریدار میتواند ۷۰ تا ۸۰ درصد مبلغ خرید خود از شرکت دانش بنیان را در قالب تسهیلات لیزینگ با نرخ ۸ تا ۹ درصد به مدت ۳ سال از صندوق دریافت کند.
معاون توسعه صندوق نوآوری وشکوفایی، یادآور شد: در مقابل برای طرف عرضه نیز از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی انواع ضمانت نامه، تسهیلات سرمایه در گردش، تسهیلات تولید صنعتی، حمایت بلاعوض اخذ استانداردها، حمایت بلاعوض حفاظت از مالکیت فکری و آموزش و مشاوره های فنی و مدیریتی در نظر گرفته شده است.
ملکیفر با ییان اینکه در سال گذشته ۱۴ رویداد معرفی نیازهای فناورانه از سوی صندوق نوآوری برگزار شده است، افزود: دراین رویدادها هزار و ۱۵۰ شرکت دانش بنیان حضور داشتند و هزار و ۶۵۹ نیاز فناورانه معرفی شده که ۴ هزار و ۷۲۸ میلیارد تومان قرارداد و تفاهم نامه در این رویدادها منعقد شده است، همچنین به تدریج این قراردادها در حال انعقاد هستند.
حمایت برای حضور دانش بنیانها در نمایشگاه
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی را از دیگر تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و یادآور شد: در سال جاری از شرکتهای دانش بنیان برای حضور در ۱۲ نمایشگاه داخلی حوزه امنیت فناوری اطلاعات تا سقف ۳۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض میشود که از آن جمله میتوان به بیست وششمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر(الکامپ)، بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی (تلکام)، چهارمین نمایشگاه بین المللی لیزر و فوتونیک ایران، هفتمین نمایشگاه صنعت بومی سایبری، پانزدهمین نمایشگاه الکامپ- شهر هوشمند، نمایشگاه نوآوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات (کیتکس ۲۰۲۰)، چهارمین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند، بیست و سومین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر(الکامپ و تلکام)، اولین نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن، نمایشگاه الکامپ، دهمین جشنواره رباتیک و هوش مصنوعی و نمایشگاه تخصصی فناوری اطلاعات و حراست اشاره کرد.
ملکی فر با اشاره به اینکه شرکتها می توانند نمایشگاهها را در این بخش معرفی کنند، گفت: شرکتهای دانش بنیان در ۱۵ نمایشگاه خارجی میتوانند حضور یابند و از شرکتهای متقاضی برای حضور در نمایشگاههای خارجی ۱۲۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض خواهد شد، شرکتهای دانش بنیان می توانند با مراجعه به سامانه غزال این درخواست را ثبت کنند.
حمایت از استاندارد سازی محصولات دانش بنیان
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص حمایت بلاعوض صندوق برای اخذ استانداردها، گفت: این صندوق برای اخذ ۸ استاندارد داخلی و خارجی شامل مجوز فتا، ارزیابی امنیت محصول، مجوز پدافندی، کمک بلاعوض ارائه میکند.
به گفته وی این حمایتها تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای تاییدیههای داخلی، تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای تخصصی و تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای صادراتی برای این دسته از شرکتها در نظر گرفته شده است.
وی درمورد حمایت این صندوق از مالکیت فکری هم اظهار کرد: برای این منظور تا سقف ۹ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع داخلی، تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع خارجی، تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت نشان تجاری خارجی و تا ۴۵ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت طرح صنعتی خارجی و تا سقف ۲۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت حق به نژادی به شرکتهای حوزه امنیت فناوری اطلاعات اعطا می کند.
ملکی فر یادآور شد: در این رویداد مجازی دو روزه ۴۹۳ نفرشرکت کرده اند که از این تعداد ۳۸۸ نفر از شرکت های دانش بنیان، ۲۱ نفر از شرکت های در فرآیند دانش بنیانی و ۸۴ نفر نیز از سایر نهادها و موسسات هستند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد