میرنیوز

بیست و یکمین کنگره رویان آغاز به کار کرد/ سخنرانی مجازی محققان ناباروری از کشورهای مختلف

بیست و یکمین کنگره رویان آغاز به کار کرد/ سخنرانی مجازی محققان ناباروری از کشورهای مختلف 2020-09-02T09:08:21+04:30

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و یکمین کنگره بین المللی پزشکی تولیدمثل رویان، شانزدهمین کنگره بین المللی بیولوژی و فناوری سلولهای بنیادی رویان و پانزدهمین سمینار پرستاری و مامایی در پزشکی تولید مثل رویان از امروز با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، دکتر عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان، دکتر رضا ملک زاده معاون پژوهش و تحقیقات وزارت بهداشت و جمعی از محققان و مسئولان پژوهشگاه رویان آغاز به کار کرد.

این رویداد که از امروز تا ۱۶ شهریور ماه در محل پژوهشگاه رویان به صورت مجازی برگزار می شود سخنرانانی از کشورهای نیوزیلند، فنلاند، اسپانیا، استرالیا، سوئد، انگلستان، ایتالیا، سوئیس،آلمان، آمریکا،کانادا، سنگاپور، اندونزی، چین طی۴ روز دارد.

تعداد کل مقالات دریافتی در این دوره از کنگره رویان ۲۶۶ مقاله بود که ۱۷۰ مقاله انتخاب شدند که به صورت سخنرانی، پنل و پوستر ارائه می شوند.

صبح امروز، بیست و یکمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل رویان، شانزدهمین کنگره بین المللی بیولوژی و فناوری سلولهای بنیادی رویانو پانزدهمین سمینار پرستاری و مامایی در پزشکی تولیدمثل رویان در محل پژوهشگاه رویان به صورت مجازی آغاز به کار کرد.

در این رویداد محققان از کشورهای مختلف همچون امریکا، آلمان، سوئیس، ایتالیا، انگلستان، سوئد، استرالیا، اسپانیا، فنلاند، نیوزلند، چین، اندونزی، سنگاپور، کانادا به صورت مجازی طی ۱۲-۱۶شهریور سخنرانی دارند.
 
 معرفی تعدادی از سخنرانان مدعو کنگره بین المللی ۲۰۲۰ رویان

*دکتر آلبرت اوبرادورز موسس و مدیر آزمایشگاه تخصصی برای درمان ناباروری با کیفیت بالا در اسپانیا است. این آزمایشگاه مجهز به آخرین فناوری های پزشکی بوده و از روشهای پزشکی مبتنی بر فرد برای بالا بردن توجه و مراقبت بیماران بهره می گیرد. در این آزمایشگاه انجماد تخمک و جنین، کاشت جنین و آماده سازی اسپرم انجام میشود. 

*دکتر آنتی پرهینتوپا متخصص زنان و زایمان و استاد کمکی در دانشکده پزشکی تورکو در فنلاند است. او در حوزه های پزشکی تولیدمثل،  مقاله تحقیقاتی بین ۱۰۴ ناباروری، ناباروری مردان، اندومتریوز و تخمدانهای پرکیست تخصص و تجربه دارد. وی تا کنون موفق شده است المللی را به چاپ برساند. 

*پروفسور روبرت جان ایتکن دانش آموخته دانشگاه ادینبورگ در سال ۱۹۹۹ در دانشگاه نیوکاسل در علوم زیستی مشغول به تدریس شد. وی هم اکنون مدیر ۵۰ تیم تخصصی پژوهشی در زمینه ناباروری و پیشگیری از بارداری است. بسیاری از دستاوردهای بزرگ دکتر ایتکن در زمینه جنبه های مغفول مانده در درمان ناباروری مردان است. در طی ۴۰ سال گذشته پروفسور ایتکن بیش از ۴۸۰ مقاله تحقیقاتی ، ۳۵۰ سخنرانی و ۱۲ اختراع به ثبت رسانده است.

*پرفسور دارن گریفین استاد ژنتیک و مدیر مرکز مطالعات بین رشته ای در زمینه تولید مثل در انگلستان است. چند سال بعد از اخذ پسادکترا از دانشگاه کیس وسترن ریورس و دانشگاه کمبریج وی در دانشگاه کنت مشغول به کار شد. او رئیس انجمن بین المللی کروموزوم و ژنوم است. پرفسور دارن گریفین از پیشروان سایتوژنتیک در دنیا بوده و اولین تشخیص سایتوژنتیکی جنین قبل از لانه گزینی را انجام داده است. وی در توسعه بخشیدن به کاریومپ کردن تستی جهانی برای بیماریهای ژنتیکی در آی وی اف نقش مهمی ایفا کرده است.

*پرفسور گیلچریست متخصص زنان و زایمان، محقق ارشد و مدیر پژوهشی دانشکده سلامت مادر و کودک و مدیر بخش پژوهشی زیست شناسی تخمک در دانشگاه یو ان اس دبلیو در سیدنی است. او دانشمند تحقیقات ترجمانی با تخصص در زمینه زیست شناسی تولید مثل و  ۱۱۰ تخمک بوده و در زمینه ارتباطات سلولهای غیر جنسی و تخمک به فعالیتهای بالینی و تجاری مشغول است.  
 
*پرفسور جو لِی سیمپسون استاد بخش زنان و زایمان و ژنتیک ملکولی و انسانی، دوره آموزشی پسادکترای خود را از دانشکده پزشکی کورنل در نیویورک دریافت کرد. دکتر سیمپسون در بسیاری از جنبه های ژنتیک تولید مثل، تشخیص ژنتیکی قبل از تولد و ناهنجاریهای هنگام تولد نقش داشته است. 
 
*دکتر لووُدیکو پارمِجیانی مدرک دکترای بیوشیمی و شیمی پزشکی خود را در سال ۲۰۰۰ از دانشگاه مودنا و رجیوامیلیا در ایتالیا اخذ کرد. وی در سال ۲۰۰۸ ازانجمن های اروپایی جنین شناسی و تولید مثل انسانی گواهی جنین شناسی بالینی ارشد را دریافت کرد. وی در ت وسعه و اصلاح ابزار روشهای جنین شناسی بالینی مشغول بوده و تاکنون بیش از ۱۰۰ مقاله علمی و کتاب در این زمینه منتشر کرده است.
 
*دکتر هادی شفیعی محقق اصلی و عضو هیئت علمی بخش های مهندسی پزشکی و کلیه در بیمارستان زنان و بریگام دانشگاه هاروارد در امریکا است. او مدرک دکتری خود را در سال۲۰۱۰ در زمینه مهندسی زیستی-پزشکی و مکانیک از دانشگاه پلی تکنیک ویرجینیا اخذ کرد.

 *پرفسور ربکا لیم معاون مرکز ریچی در استرالیا است که در زمینه پزشکی احیا کننده و درمانهای سلولی فعالیت می کند. او همچنین با بخش زنان و زایمان دانشگاه موناش نیز همکاری میکند. او بر تحقیقات ترجمانی در زمینه پزشکی بازساختی و سلول درمانی با چشم انداز نتایج مفید بالینی متمرکز شده است. تحقیقات اخیر او به حوزه وزیکول های خارج سلولی نیز وارد شده و توانایی ترمیم سلولهای بنیادی که از اگزوزوم مشتق شده اند را بررسی میکند. وی موفق به ثبت دو اختراع در این زمینه شده است. 
 
*دکتر روبرتو گرامینیولی بر روی یافتن روشهای جدید و پیشرفته در درمان بیماریهای کبد متمرکز شده است. او دوره پسادکتری خود را بر روی درمانهای با پایه سلولی برای بیماریهای کبد به پایان برد و سپس از مرکز درمانی دانشگاه پیتسبرگ در آمریکا برای پیوند سلولهای کبدی آلوژن در بیماران با مشکلات حاد یا مزمن کبد، دعوت به همکاری شد. اف دی اِی آمریکا آنجا را به عنوان اولین مرکز ایزوله کردن و پیوند سلولهای کبدی انسانی معرفی کرد. وی هم اکنون در پژوهشگاه کارولینسکا در سوئد مشغول به فعالیت است. 
 
*پرفسور بِنِدکیت بُرنینگر مدرک دکترای خود را از دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان در مونیخ در آلمان اخذ کرد و سپس در قسمت روانپزشکی پژوهشگاه ماکس پلانک مشغول به کار شد. بعد از آن برای تحصیل در مقطع پسادکترا به دانشگاه کالیفرنیا در سن دیه گو در  به عنوان استاد زیست شناسی آمریکا پیوست.
 
*پرفسور اسماعیل جباری استاد رشته های مهندسی زیست-پزشکی و مهندسی شیمی در کالج مهندسی است و از سال۲۰۱۲ به عنوان استاد مدعو پزشکی در مرکز درمانی هاروارد امریما مشغول به فعالیت است.

 *دکتر کریستوفر کیلیان دانشیار دانشکده شیمی و دانشکده علوم و مهندسی مواد در استرالیا است. او از سال۲۰۰۸ تا۲۰۱۱ دوره پسادکتری خود را در دانشگاه شیکاگو به اتمام رساند. زمینه تحقیقاتی تیم او چگونگی تأثیر شیمی مواد بر رفتار سلولهای پستانداران است. آنها با الهام از مواد زیستی، تکنیکهای میکرو و نانو را با مواد نرم و سخت با هم تلفیق میکنند تا خصوصیات محیط فیزیکی و شیمیایی سلولها و بافت ها را شبیه سازی کنند. 

 *دکتر ماسیمو دومینیچی به عنوان استادیار اونکولوژی پزشکی و مدیر آزمایشگاه زیست شناسی سلولی و درمانهای پیشرفته سرطانی در بخش علوم پزشکی و جراحی کودکان و بزرگسالان در دانشگاه-بیمارستان مودنا و رجیو امیلیا در ایتالیا مشغول به فعالیت است. 

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)