میرنیوز

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟ 2020-01-13T09:31:49+03:30

به گزارش ایسنا، CES به عنوان بزرگترین نمایشگاه در نوع خود، تمام جنبه‌های صنعت را تحت پوشش قرار می‌دهد. این نمایشگاه بزرگترین غول‌های فناوری و متفکران پیشرو در این حوزه را به خود جذب می‌کند. نمایشگاه CES اولین بار در سال ۱۹۶۷ میلادی در شهر نیویورک برگزار شد. از آن زمان تاکنون هزاران محصول سالانه در این نمایشگاه معرفی شده است که برخی از آنها دنیا را تکان داده و زندگی بشر را متحول کرده‌اند. در اینجا مروری خواهیم داشت بر جالب‌ترین فناوری‌هایی که در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ که ۱۷ تا ۲۰ دی در لاس وگاس برگزار شد.

توپ رباتیک سامسونگ

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت نامی سامسونگ طی نمایشگاه CES ۲۰۲۰ از ربات هوشمند خود موسوم به "بالی"(Ballie) رونمایی کرد.این ربات هوشمند نه تنها قادر به کمک به کاربران در انجام امور خانه است بلکه می‌تواند از خانه آنها نیز محافظت کند. این ربات که ظاهری همانند توپ تنیس دارد می‌تواند یار بسیار خوبی برای کاربران باشد و همیشه به آنها در کار خانه کمک کند.

تبلت مخصوص نابینایان

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

یکی از نوآوری‌های رونمایی شده برای افراد نابینا و کم‌بینا در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ یک تبلت ساخته شرکت "PCT" به نام "Tactile Pro Braille" است.این تبلت به افرادی که دارای اختلال بینایی هستند، اجازه می‌دهد تا از این فناوری به روشی استفاده کنند که هرگز قبل از این امکان‌پذیر نبوده است.

در اصل، این دستگاه شامل یک صفحه کلید و صفحه نمایش بریل است که از طریق بلوتوث با دستگاه‌های هوشمند ارتباط برقرار می‌کند. این کمک می‌کند تا افراد با اختلال بینایی مانند سایر افراد به اطلاعات دسترسی پیدا کنند. این تبلت همچنین با زبان‌های مختلف کار می‌کند و همه را به بریل ترجمه می‌کند. کاربر دارای اختلال بینایی نیز می‌تواند به خط بریل تایپ کند و این تبلت، نوشته وی را به زبان مورد نظر وی ترجمه می‌کند.

پهپاد دوربین‌دار ضدآب

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت "PowerVision "طی نمایشگاه CES ۲۰۲۰ از پهپاد دوربین دار خود موسوم به "PowerEgg X" رونمایی کرد.

 پهپاد مذکور مجهز به سه دوربین است که دوربین مرکزی آن دوربینی با وضوح ۴k است و دو دوربین دیگر نیز شامل یک دوربین سلفی tabletop و  یک دوربین دستی هستند.

از نکات جالب این پهپاد می‌توان به ضد آب بودن آن اشاره کرد که این موضوع آن را قادر به پرواز در باران نیز می‌سازد.

به گفته این شرکت، پهپاد مذکور می‌تواند تا بیش از ۳۰ دقیقه پرواز کند و سیستم آن به گونه‌ای است که به هیچ عنوان با موانع برخورد نخواهد کرد.

 دوربین‌های این پهپاد به دلیل وجود سه گیم‌بال مکانیکی بسیار محکم هستند و بنابراین هنگام تصویر برداری هیچ اشکالی به وجود نخواهد آمد. قیمت این پهپاد ۸۹۹ دلار خواهد بود.

کنترل دست مصنوعی با ذهن

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت "BrainCo" اخیرا موفق به توسعه دست مصنوعی مبتنی بر هوش مصنوعی شده است که می‌تواند توسط ذهن کاربر کنترل شود. این شرکت از دست مصنوعی خود طی نمایشگاه CES ۲۰۲۰ رونمایی کرد که کاربران را قادر می‌سازد تا آن را با ذهن خود حرکت دهند.

به گفته "مکس نیولون" (Max Newlon) رئیس  شرکت BrainCo ، این دست به کمک درک و تفسیر امواج مغزی و سیگنال‌های عضلانی، می‌تواند حرکات دست واقعی را برای افراد دارای نقص عضو، شبیه‌سازی کند بنابراین این دست مصنوعی می‌تواند دریابد کاربر در هر لحظه چه قصدی دارد و سپس کار آنها را تشخیص داده و آن حرکت را در همان لحظه انجام می‌دهد.

این دست به ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا بتواند شش حرکت مختلف را شبیه‌سازی کند. قیمت این دست مصنوعی ۶۰ هزار دلار است. البته این شرکت هم اکنون در حال انتظار برای دریافت تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا است. پس از دریافته تاییدیه این شرکت عرضه این محصول را آغاز خواهد کرد.

کنترل تلویزیون با مغز

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت "NextMind" اخیرا موفق به توسعه یک هدست شده است که کاربران توسط آن می‌توانند تنها با تمرکز، کانال تلویزیون و یا شخیصت بازی‌های ویدیویی خود را تغییر دهند.

 یکی از فناوری‌های در حال افزایش در نمایشگاه CES هدست‌هایی با فناوری "رابط مغز و رایانه" هستند که طی آن هدست‌ها مجهز به حسگرهایی هستند که می‌توانند بر فعالیت‌های الکتریکی مغز کاربران نظارت داشته و آن را اندازه گیری کنند.

واسط مغز و رایانه از مجموعه‌ای از سنسورها و اجزای پردازش سیگنال تشکیل می‌شود که فعالیت مغزی فرد را مستقیماً به یک سری سیگنال‌های ارتباطی یا کنترلی تبدیل می‌کند.

شرکت فناوری فرانسوی "NextMind" یک هدست مجهز به بلوتوث ۳۹۹ دلاری توسعه داده است که می‌تواند به عنوان جایگزینی برای کنترل از راه دور یا گیم پدهای ویدیویی استفاده شود و به کاربران این امکان را می‌دهد تا کانال‌ها یا شخصیت‌های یک بازی واقعیت مجازی را به سادگی و با تمرکز روی یک شیء روی صفحه، تغییر دهند. هدست مذکور از هشت الکترود برای نظارت بر قشر بینایی کاربر استفاده می‌کند.

این شرکت اعلام کرده اکنون در حال همکاری با شرکت‌های سازنده تلویزیون و بازی‌های ویدیویی و شرکت‌های خودروسازی است تا این فناوری را در این سیستم‌ها نیز تعبیه کند که اگر این اتفاق رخ دهد بسیار جالب خواهد شد چرا که برای مثال رانندگان تنها با تمرکز می‌توانند دمای خودرو و یا صدای موزیک را تغییر دهند.

آفتاب‌گیر خودرو هوشمند

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت "بوش" یک آفتاب‌گیر جدید برای خودرو طراحی کرده است که با اینکه با استفاده از فناوری تشخیص چهره جلوی تابش مستقیم نور خورشید را به چشمان راننده می‌گیرد، اما دید او را مسدود نمی‌کند. شرکت بوش(Bosch) موفق به طراحی آفتاب‌گیر خودرو فوق‌العاده پیشرفته شده است که هم می‌تواند جلوی تابش آفتاب به چشم راننده را بگیرد و هم مانع از دید وی نشود. این آفتاب‌گیر موسوم به "آفتاب‌گیر مجازی"(Virtual Visor) از یک پنل ال‌سی‌دی شفاف و یک دوربین رو در روی راننده ساخته شده است که از نرم افزار تشخیص چهره و ردیابی چهره توسط هوش مصنوعی برای تعیین تابش خورشید روی چهره راننده استفاده می‌کند. این آفتاب‌گیر با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی، دید راننده را تجزیه و تحلیل می‌کند و سپس با استفاده از فناوری کریستال مایع بخشی از این آفتاب‌گیر را که نور خورشید از طریق آن به چشم راننده می‌تابد، تاریک می‌کند. در حالی که بقیه صفحه نمایش همچنان شفاف باقی می‌ماند و مانند آفتاب‌گیرهای سنتی میدان دید راننده را محدود نمی‌کند.

چراغ مطالعه هوشمند

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت فرانسوی "Lexilife" یک چراغ هوشمند ۵۴۹ پوندی توسعه داده است که می‌تواند مشکل خوانش پریشی در کودکان را تا حدی کاهش داده و درمان کند.

شرکت فرانسوی "Lexilife" اخیرا در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ از چراغ مطالعه نوین خود که اختلال خوانش پریشی را درمان می‌کند، رونمایی کرد.

سال ۲۰۱۷ پژوهشگران اظهار کرده بودند این بیماری توسط اختلال در الگوی سلول‌های چشم ایجاد می‌شود.

چراغ مطالعه‌ای که این شرکت توسعه داده "Lexilight" نام دارد و پالس‌های نور را به گونه‌ای تنظیم شده منتشر می‌کند و به کاربر اجازه می‌دهد متون را راحت‌تر و بهتر بخواند.

به گفته این شرکت چراغ مطالعه مذکور در ۹۰ درصد موارد سبب درمان این اختلال افراد شده است.

 تاکسی پرنده "هیوندای" و "اوبر"

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

دو شرکت "هیوندای" و "اوبر" در نمایشگاه فناوری CES ۲۰۲۰، از تاکسی پرنده‌ای که محصول همکاری آنها است، رونمایی کردند.

تاکسی پرنده "اوبر"(Uber)، گامی دیگر به واقعیت نزدیک شده است. اوبر و "هیوندای"(Hyundai) در نمایشگاه CES ۲۰۲۰، از تاکسی پرنده‌ای رونمایی کرد که پیشتر در مورد آن صحبت شده بود. این تاکسی پرنده موسوم به "اس- ای۱"(S-A۱) قرار است نهایتا در سفرهای اوبر مورد استفاده قرار بگیرد. این تاکسی هوایی تمام‌ الکتریک می‌تواند به صورت عمودی از زمین بلند شود و فرود بیاید و تا چهار مسافر را نیز در هر سفر جابه‌جا کند. سرعت حرکت تاکسی پرنده در هر سفر، به ۲۹۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و می‌تواند تا ۹۶ کیلوکتر را طی کند. اگرچه نخستین نمونه این تاکسی پرنده فعلا با یک خلبان به نمایش درآمده اما نهایتا قرار است یک وسیله نقلیه خودران باشد

گهواره پیشرفته

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت "۴moms" در نمایشگاه "CES ۲۰۲۰" از یک گهواره خواب کودک رونمایی کرد که شبیه‌ساز نوازش کودک توسط والدین به هنگام خواب است.

این گهواره که "mamaRoo" نام دارد، در نگاه اول ساده به نظر می رسد ولی پس از مدتی شروع به تکان خوردن می‌کند. زمانی‌که سبد این گهواره به آرامی به بالا و پایین و پهلوها حرکت می‌کند، پایه آن ثابت باقی می‌ماند. معمولا پنج نوع الگوی مختلف برای تکان دادن کودکان هنگام خواب وجود دارد که شامل ماشین سواری، کانگورویی، تکان روی پا،  تکان گهواره‌ای و تکان در دستان وجود دارد که این گهواره تمام آنها را شبیه سازی می‌کند و هر کدام از آنها دارای پنج سرعت مختلف هستند و در کل ۲۵ حالت تنظیم مختلف دارد.

بازوهای رباتیک سامسونگ در آشپزخانه

در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ چه گذشت؟

شرکت "سامسونگ" در نمایشگاه CES ۲۰۲۰، از دو بازوی رباتیک رونمایی کرده که می‌توانند نقش یک سرآشپز را بر عهده بگیرند. بهترین نمونه برای نشان دادن رویکرد سامسونگ در حوزه فناوری رباتیک، محصولی موسوم به "بات شف"(Bot Chef) است که بازوهای رباتیکی را برای کمک به کاربر به آشپزخانه اضافه می‌کند. بات‌شف که در نمایشگاه فناوری CES ۲۰۲۰ رونمایی شد، بازوهای رباتیکی را شامل می‌شود که می‌توانند کارهای مربوط به آشپزی را انجام دهند و به کاربر در پختن غذا کمک کنند.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)