میرنیوز
به گزارش ایسنا؛ دکتر سیاوش خرسندی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: امتحانات دانشگاه در ترم گذشته به صورت مجازی برگزار شد که براساس گزارش های رسیده امتحانات با دقت و صحت مناسب برگزار شد و تنها گزارش های محدودی درخصوص تخلفات امتحانی به دانشگاه ارائه شد و سیاست دانشگاه و شورای انضباطی در رابطه با هر نوع تخلف آموزشی به خصوص در امتحانات مجازی برخورد جدی و احکام سنگین است در واقع دانشگاه درخصوص این نوع تخلفات به هیج وجه مماشاتی ندارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: شورای انضباطی دانشگاه امیرکبیر در کمترین زمان به گزارشات ارائه شده را رسیدگی کرد و در جلسه اخیر این شورا احکام صادر شد. البته فضای برگزاری امتحانات ترم گذشته دانشگاه سالم بوده است و تعداد گزارش هایی که از تخلفات در زمان برگزاری امتحانات رسیده از ترم های عادی کمتر بوده است.
معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: شورای انضباطی دانشگاه درخصوص تخلفات امتحانی در ترم های مجازی با سرعت و دقت عمل می کند و برای متخلفان در این ترم ها احکام سنگین مانند تعلیق دو ترم نیز صادر خواهد شد که در یک مورد در جلسه اخیر شورای انضباطی حکم یک ترم تعلیق و جریمه نمره ای در مورد دانشجوی متخلف صادر شد.
دکتر خرسندی خاطرنشان کرد: ترجیح دانشگاه بر برگزاری امتحانات حضوری است اما اگر در ترم های آینده امتحانات به صورت مجازی برگزار شد، برای افزایش دقت و صحت امتحانات، علاوه بر امتحان کتبی اساتید از روش های متنوع ارزیابی از جمله انجام مصاحبه و تدوین پروژه های عملی نیز استفاده می کنند در واقع برای کنترل صحت امتحانات از فناوری ها و تکنیک های جدید نیز استفاده خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخصوص اسکان دانشجویان در خوابگاه ها نیز گفت: در تابستان امسال سه فار اسکان در خوابگاه ها داشتیم که در فاز اول یعنی تا پایان تیرماه ۲۳۰ دانشجو در خوابگاه های دانشگاه اسکان داده شدند. در فاز دوم که تا ۱۰ شهریورماه بود تعداد ۳۱۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خوابگاه ها اسکان داده شدند.
وی گفت: در فاز سوم نیز اسکان دانشجویان کارشناسی برای دروس عملی است که از نیمه شهریورماه انجام می شود که در این فاز حدود ۲۰۰ دانشجو در ۴ خوابگاه اسکان داده می شوند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: از ابتدای آبان ماه که دانشجویان جدیدالورود تحصیل خود را آغاز می کنند نیز خوابگاه ها برای اسکان دانشجویان برنامه ریزی خواهد شد.دانشجویان طی دو ماه گذشته توانستند در دانشگاه حضور پیدا کنند و فعالیت پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکیملی و قراردادهای صنعتی و فعالیت دانش بنیان با وقفه مواجه نشد.
دکتر خرسندی افزود: برای ترم آینده تحصیلی مدل ترکیبی برای حضور دانشجویان در دانشگاه طراحی شده به این ترتیب که بازه های زمانی دانشجویان در دانشگاه حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: آزمایشگاه های دانشگاه در ماه های گذشته عموما باز بودند و با رعایت پروتکل های بهداشتی دانشجویان توانستند فعالیت های پژوهشی خود را در این مکان ها انجام دهند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: خوابگاه ها با ظرفیت کرونایی اسکان داده شد و ظرفیت ها برای ترم تحصیلی آینده نیز به سازمان امور دانشجویان ارائه شده است. زمانی که برنامه ریزی آموزشی برای ترم تحصیلی جدید اعلام شود امکانات دانشجویی نیز متناسب با آن برنامه ریزی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی تاکید کرد: در زمان اسکان دانشجویان در خوابگاه ها موردی مبنی بر بیماری کرونا نداشتیم در ابتدای اسکان دو مورد مشکوک به کرونا بودند که پس از انجام آزمایشگاه مشخص شد که این دو دانشجو کرونا نداشتند .
معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در اتاق های خوابگاهی اسکان یک نفره داشتیم و در موارد خاص که بسیار نادر بود اسکان دو نفره را طراحی کردیم. ضمن اینکه فضاهای خوابگاهی به صورت مرتب ضدعفونی می شوند و می توان گفت فضای خوابگاهی دانشگاه ایمن است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند