میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، در ۶ ماه گذشته بسیاری از کارکنان دولت با دورکاری یا شیفت بندی انجام وظیفه می کردند اما این دورکاری شامل حال کارمندان پرتلاش مراکز بهداشتی و درمانی نمی شد و آنان هر روز و حتی ایام تعطیل نیز در محل خدمت خود حضور یافته و با وظیفه شناسی و تلاشی خستگی ناپذیر پاسخگوی مراجعان بوده و هستند.
این همیاران پرتلاش کادر درمان و بهداشت سعی دارند گره گشای مشکل مردم باشند و در این بحبوحه خدمت رسانی چه بسا تجربه تلخ ابتلا به کرونا و مبارزه با بیماری را به کوله بار تجربیات دوران خدمت خود افزودند.
به بهانه فرا رسیدن چهارم شهریورماه روز کارمند، به سراغ ابوالفضل علی اکبری کارمند جوان شبکه بهداشت و درمان شمیرانات رفتیم که چندی پیش مبتلا به کرونا شد و خوشبختانه پس از طی دوره سخت بیماری بهبود یافت و مجددا به محل خدمت خود بازگشت.
او که ۱۲ سال سابقه کار دارد، در واحد پذیرش مرکز خدمات جامع سلامت۱۶ ساعته ازگل فعالیت می کند و به گفته همکاران و مراجعان همواره با خوشرویی، وظیفه شناسی و دلسوزانه پاسخگوی مراجعان بوده است.
این کارمند جوان خدمت به مردم را مایه افتخار خود ذکر می کند و می گوید: از اولین روزی که این شغل را انتخاب کرده و وارد سیستم بهداشتی کشورشدم، افتخار می کردم که در خدمت مردم هستم ومی توانم گامی هرچند کوچک برای رفع درد و مشکل آنان بردارم.
مسئول پذیرش مرکز خدمات جامع سلامت ازگل با بیان این که حوزه بهداشت همیشه گمنام بوده و همواره به دنبال حفظ و ارتقای سلامت مردم جامعه است می گوید: از ابتدای شیوع کرونا این مرکز به عنوان سانتر ۱۶ ساعته کرونا شروع به فعالیت کرد و من نیز در کنار سایر همکاران بهداشتی و درمانی مشغول انجام وظیفه بودم.
این کارمند متاهل که دارای دو فرزند خردسال است و دلش برای نوازش پدرانه دختر سه ساله و پسر هفت ساله اش تنگ شده می گوید: خانواده ام را برای این که از گزند بیماری در امان بمانند و مبادا بیماری از من که مرتبا با بیماران مشکوک و مبتلا در تماس هستم به آنان منتقل شود از ابتدای شیوع کرونا به منزل پدربزرگشان فرستاده ام و در این مدت فقط تلفنی با آنان تماس داشتم ویکی دو بار هم از دور همسر و فرزندانم را دیده ام تا مبادا مسبب بیمار شدنشان شوم.
او که در ۶ ماهه گذشته تمامی روزها و حتی ایام تعطیل و عید انجام وظیفه کرده و حتی لحظه تحویل سال ۱۳۹۹ نیز مشغول ارایه خدمت بوده است، درباره نحوه مبتلا شدن خود به کرونا می گوید: از آغاز کرونا این مرکز به عنوان سانتر ۱۶ ساعته کرونا شروع به فعالیت کرد و روزانه حدود ۸۰ نفر مراجعه کننده دارد که پذیرش آنان توسط من انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ تا ۲۵ نفر این مراجعان دچار بیماری های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا هستند خاطرنشان می کند که علی رغم این که تمام پروتکل های بهداشتی و حفاظتی را رعایت می کرده اما بالاخره از طریق مراجعان مبتلا به کرونا شده است.
ابوالفضل علی اکبری کمی از دوران سخت بیماری خود برایمان صحبت می کند که بر وی بسیار سخت گذشته است و با ابراز خوشحالی از این که این دوره را به سلامت طی کرده می گوید: حدود ۶ هفته پیش با احساس ضعف و بی حالی شدید،بدن درد، تب و سرفه و تنگی نفس به پزشک مراجعه کردم که با نظر وی تست کرونا دادم ومثبت شد.
او ادامه می دهد: خوشبختانه وضعیتم خیلی حاد نبود و به بستری در بیمارستان منجر نشد و با تجویز پزشک قرار شد دو هفته ای را در منزل قرنطینه باشم. حال و هوای بدی داشتم، عوارض بیماری نظیر بدن درد و تب شدید، سرگیجه، مشکلات تنفسی، درد سینه ، سرفه و تنگی نفس از یک سو و دوری از همسر و فرزندانم از سوی دیگر آزارم می داد اما به هر ترتیب باید با این بیماری می جنگیدم پس نبرد با کرونا را با تمام قوا آغاز کردم.
وی با اشاره به این که داروها و تجویزهای پزشک را رعایت کردم یادآور می شود: در این دوهفته دچار علایم تنفسی شدید شده بودم. سرفه و تنگی نفس امانم را بریده بود و اصلا نمی توانستم بخوابم یا دراز بکشم چون در حالت خوابیده تنفسم دچار مشکل می شد و دوران سختی را تحمل کردم اما خوشبختانه حالم بهتر شد و بیماری را شکست دادم. هرچند هنوز هم کمی از علایم بیماری وجود دارد اما خدا را شکر بهبود یافتم.
ز او خواستم که اگر خاطره تلخ یا شیرینی از این دوران دارد برایمان بازگو کند که تلخ ترین خاطره خود را مرگ زن و شوهری مسن در یک روز ذکر می کند و می گوید: یک زوج مسن سالها به مرکز ما مراجعه می کردن که بسیار مهربان و به معنای واقعی فرشته بودند اما متاسفانه هر دو به کرونا مبتلا شدند و پس از بستری در بیمارستان هر دو در یک روز آسمانی شدند؛ یکی اذان صبح و دیگری اذان مغرب و این واقعه برای من بسیار تلخ بود.
وی که در ۶ ماه گذشته در کنار و دوشادوش کادر درمانی و بهداشتی مرکز خالصانه به انجام وظیفه و پاسخگویی به مراجعان پرداخته است به کارش عشق می ورزد و با اشاره به مشکلات معیشتی کارمندان، حمایت معنوی و دلجویی مسئولان را باعث افزایش انگیزه خود و سایر همکارانش می داند.
ابوالفضل علی اکبری به عنوان کسی که بیماری کرونا را تجربه کرده و از این نبرد دشوار سربلند بیرون آمده به هموطنان توصیه می کند که بیشتر مراقب باشند و ملاحظات بهداشتی و حفاظتی را به خوبی رعایت کنند و حتی لحظه ای ماسک را از صورت خود برندارند، دست های خود را مرتب ضدعفونی کرده و رعایت فاصله گذاری را داشته باشند.
وی ضمن آرزوی سلامت برای تمامی مردم این مرز و بوم به همه تاکید می کند: برای کارهای غیر ضروری از منزل خارج نشوید، این مریضی خیلی سریعتر از آنچه که فکر می کنید شما را درگیر می کند.
منبع : خبرگزاری مهر
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت