میرنیوز
به گزارش ایسنا، سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ در این نشست خبری، سابقه برگزاری این رویداد را از سال ۲۰۱۲ میلادی دانست و افزود: برای برگزاری این رویداد سه هدف "سرمایهگذاری و معرفی فرصتهای نوین سرمایهگذاری به صاحبان سرمایه و فرهنگسازی در حوزه سرمایهگذاری"، "افزایش همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیستبوم فناوری و نوآوری" و"افزایش شبکهسازی و تولید محتوا در زیستبوم فناوری و نوآوری"تعریف شده است.
وی با بیان اینکه رقابت اینوتکس پیچ ذیل هدف سرمایهگذاری طراحی شده است، خاطر نشان کرد: شرکتکنندگانی که در رقابتهای محلی این مسابقات برنده شوند، به شرکت در نمایشگاه اینوتکس و رقابت نهایی در تهران، دعوت میشوند.
عباسی با بیان اینکه سومین دوره رقابت اینوتکس پیچ نسبت به دو دوره قبلی آن تغییراتی داشته است، گفت: برای برگزاری رقابتهای مقدماتی در این دوره از مسابقات اینوتکس پیچ در استانها از اکوسیستم محلی یا به عبارتی کارگزاران و فنبازارهای منطقهای استفاده خواهیم کرد؛ چرا که آنها دسترسی بهتری به سرمایهگذاران منطقهای دارند از این رو از آنها خواسته شده است که از سرمایهگذران منطقهای دعوت کنند تا در مسابقات استانی شرکت کنند. همچنین آنها شناخت بیشتر و بهتری نسبت به استارتاپهای موجود در منطقه خود دارند.
وی با تاکید بر اینکه بررسیها نشان میدهد که رقابت در مرحله نهایی بین استارتاپهای استانهای کمتر برخوردار با استارتاپهای استانهای بزرگتر عادلانه نیست، یاداور شد: استارتاپهایی تشکیل شده در استانهای کمتر برخوردار دسترسی کمتری به عوامل موثر در توسعه و پیشرفت کسب و کار مانند سرمایهگذار و خدمات مربیگری دارند. بنابراین تصمیم گرفتیم در این دوره برای تیمهایی که به مرحله نهایی میرسند یک دوره شتابدهی برگزار کنیم.
دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ ارائه خدمات آموزشی، خدمات مربیگری و فضای کاری رایگان برای تیمها را از جمله خدمات ارائه شده در این دوره به استارتاپها خاطر نشان کرد: همچنین از شرکتهایی که خدمات توسعه کسب و کار ارائه میدهند خواستیم که خدمات رایگانی به استارتاپهای فینالیست ارائه کنند.
وی سومین نوآوری در سومین دوره رقابت ایتوتکس پیچ را برگزاری مرحله نهایی در قالب نبرد استارتاپی (Battel) دانست و اظهار کرد: در دورههای گذشته تیمهای شرکتکننده در مرحله نهایی، به ارائه کار خود میپرداختند اما در این دوره آنها در حضور داوران و حضار دو به دو با هم مناظره کرده و منطق تجاری استارتاپ یکدیگر را به چالش خواهند کشید. بعد از آن تیمهای برتر توسط داوران و حضار انتخاب خواهند شد.
مهدیه تمسکی مسئول برگزاری اینوتکس پیچ نیز در این نشست شعار این دوره از رقابت اینوتکس را "اکوسیستم فناوری و نوآوری زیر یک سقف" عنوان کرد وگفت: سومین دوره مسابقات اینوتکس پیچ از ۱۶ بهمن ماه سال جاری تا ۳ اردیبشت سال ۱۳۹۹ به ترتیب در استانهای "سیستان و بلوچستان"، "آذربایجان غربی"، "اصفهان"، "خوزستان"، "مازندران" و "تهران" برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به جزئیات برگزاری رقابتهای پیشین اینوتکس اظهار کرد: اینوتکس پیج دوره اول در سال ۲۰۱۸ در ۴ استان با حضور ۱۰۰ استارتاپ و دوره دوم در سال ۲۰۱۹ در ۶ استان با حضور ۱۳۲ استان در حوزههای مختلفی برگزار شد. از مهمترین حوزهای فعالیت استارتاپهای شرکتکننده در این دوره میتوان به سلامت، خدمات، آموزش، گردشگری و مالی و بانکی اشاره کرد. در هر دوره سه تیم به عنوان برنده نهایی انتخاب شدند.
تمسکی به بیان نتایج به دست آمده از ۳ دوره رویداد اینوتکس پرداخت و گفت: نتایج بررسی ما از وضعیت استارتاپهای حاضر در این رویداد نشان میدهد استارتاپها بعد از شرکت در اینوتکس پیچ در حوزه برندینگ ۸۳ درصد، در حوزه فروش ۵۰ درصد و در حوزه جذب سرمایه ۶۰ درصد، رشد داشته است.
وی از حضور بیش از ۱۵۰ تیم در سومین دوره رقابتهای اینوتکس خبر داد و افزود: برای این دوره از رقابتها از بیش از ۲۰۰ سرمایهگذار دعوت شده است تا در مسابقات استانی و نهایی حضور داشته باشند و پیشبینی میکنیم بیشتر از ۹۰۰ نفر بازدید کننده در مسابقات استانی نهایی شرکت کنند.
این مسوول برگزاری رویداد اینوتکس گفت: تیمهای متقاضی برای شرکت در مسابقه ابتدا باید به صورت آنلاین فرمهای ثبتنام را پر و یک ویدئو معرفی از خود و یک فایل ارائه از استارتاپ خود برای ما ارسال کنند. در این مرحله ۱۰ تا ۱۵ تیم از هر استان انتخاب شده و به مرحله بعد میروند. مرحله بعدی رقابت استانی با حضور داوران است که در آن استارتاپها در حضور داوران محلی با تیمهای هم استانی خود رقابت میکنند. در این مرحله از هر استان با توجه به تعداد شرکتکنندگان ۲ تا ۳ تیم به مرحله بعد راه پیدا میکنند.
وی مرحله بعد را "شتابدهی" ذکر کرد و ادامه داد: تیمهای فینالیست از هر استان در این مرحله که یک تا یک و نیم ماه از مسابقه نیمه نهایی فاصله دارد، خدمات آموزشی دریافت میکنند و پس از آن مرحله نیمه نهایی به شکل ادوار گذشته در حضور داوران و مرحله نهایی مسابقه به صورت نبرد استارتاپی برگزار میشوند.
متقاضیان برای شرکت در سومین دوره رقابت اینوتکس پیچ میتوانند از آدرس pitch.inotex.com ثبتنام کنند.
نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (INOTEX) طی هشت دوره برگزاری خود میزبان استارتاپها و شرکتهای فناور زیادی از کشورهای مختلف بوده است. اینوتکس پیچ یکی از رویدادهای جانبی این نمایشگاه است که برای سومین سال متوالی رقابتی بزرگ را بین استارتاپهای سراسر کشور رقم خواهد زد.
این رویداد خود از مراحل مختلفی تشکیل شده است. در مرحله نخست استارتاپها به صورت آنلاین داوری شده و از استارتاپهای منتخب برای رقابت حضوری در مقابل سرمایه گذاران دعوت به عمل میآید. در این مرحله از رقابت، که در استان های "سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، مازندران و تهران برگزار میشود، ابتدا تیمهای استارتاپی درخصوص نحوه ارائه به سرمایه گذار آموزش میبینند و در ادامه در حضور سرمایه گذاران محلی، به معرفی ایده یا محصول خود میپردازند. در ادامه از استارتاپهای برگزیده شده در مرحله مقدماتی به منظور حضور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ و نیز شرکت در رقابتهای نیمه نهایی و نهایی دعوت به عمل میآید.
در این مرحله، استارتاپها ضمن بهره مندی از فرصت حضور در دوره پیش شتابدهی مخصوص اینوتکس، امکان بهره مندی از خدمات ویژه از قبیل فضای کار اشتراکی رایگان، خدمات مربوط به سیستمهای پرداخت آنلاین را به منظور توسعه کسب وکار و آمادگی بیشتر برای شرکت در رقابت نهایی را خواهند داشت.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تولید تصویر ماهوارهای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر برای اولین بار در کشور
بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات میگیرد؟
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک