میرنیوز
به گزارش ایسنا، در سومین روز از هفته دولت، برج فناوری بنتک به عنوان نخستین برج فناوری بخش خصوصی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، پیروز حناچی شهردار تهران، شهربانو امانی عضو شورای شهر تهران و رسول کشتپور شهردار منطقه ۲ افتتاح شد.
ستاری در این مراسم با اشاره به اینکه شبیه ناحیه نوآوری شریف در دنیا و ایران هم وجود دارد، گفت: مثلا انتشاراتیهای مقابل دانشگاه تهران یک نمونه کوچک و ساده شده از شکلگیری ناحیه نوآوری در کشور هستند.
به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، دانشگاه باید در وهله اول زیستبوم اطراف خودش را تغییر دهد و مشکلات خیابانها و کوچههای اطراف را حل کند.
ستاری در ادامه بیان کرد: دانشگاهی که با بودجه دولتی اداره شود محصول محور نیست و به درد جامعه نمی خورد. قطعا ناحیه نوآوری محصول دانشگاهی که با پول دولتی اداره می شود نیست.
رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین بیان کرد: اگر دانشگاهی با جامعه تعامل نداشته باشد و دیوارکشی شود، نمی تواند نیاز مردم و جامعه را بشناسد و آنها را حل کند.
ستاری در ادامه گفت: در دنیا دانشگاه ها هیچ دیواری ندارند و جزء مبلمان شهری محسوب می شوند. این یعنی تعامل درست دانشگاه با جامعه.
وی ادامه داد: تعامل دانشگاه با جامعه ضروری است. در این نوع تعاملات است که دانشجویان با نیازها و مشکلات مردم آشنا می شوند و نسبت به رفع آنها دغدغه خواهند داشت.
ستاری ادامه داد: ما با پول و مالیات دولت و مردم درس خواندیم تا به درد آنها برسیم و مشکلاتشان را حل کنیم.
به گفته ستاری، ناحیه نوآوری شریف الگوی جدیدی در کشور است که به عنوان نمونه موفق برای دیگر استان ها و دانشگاه های کشور شناخته می شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به افتتاح برج فناوری بنتک، گفت: این برج نمونه درستی از تعامل دانشگاه با بخش خصوصی است. اتفاقی که به توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور می انجامد.
ستاری همچنین بیان کرد: باید زیست بوم فناوری و نوآوری در اطراف دانشگاه شکل گیرد تا مردم از آن منتفع شوند. جامعه باید نتیجه شکل گیری زیست بوم را در زندگی خود حس و درک کند. آنها باید هر روز نوع جدیدی از خدمات فناورانه را ببینند و از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به تلاش های شهرداری منطقه ۲ برای ایجاد ناحیه نوآوری شریف و برج فناوری بنتک، بیان کرد: باید این راه ادامه یابد. این کار با حضور و پول بخش خصوصی تسریع می شود. در حال حاضر هم ناحیه نوآوری شریف و ایستگاه نوآوری هم با همکاری دانشگاه و بخش خصوصی ایجاد شده اند.
به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، ناحیه نوآوری شریف یک مدل توسعه شهری است. این مدل می تواند برای بازسازی بافت فرسوده شهری هم یک الگو باشد. اینکه از توان و ظرفیت جوانان و سرآمدان علمی برای توسعه کشور بهره ببریم.
وی با بیان اینکه توان جوانان پاسخگوی نیازهای شهری است، بیان کرد: اگر به ایده های جوانان توجه کنیم می توانیم از این توان برای توسعه شهرها و اجرای برنامه های مدیریت شهری استفاده کنیم. فقط باید موانع حضور جوانان در این عرصه ها مرتفع شود.
رییس بنیاد ملی نخبگان در ادامه گفت: هنوز برخی حوزه های شهری به دلیل مقاومت کسب و کارهای سنتی برای ورود جوانان و استارتاپ ها آماده نیستند. اگر شهرداری برای رفع این مشکل کمک کند مطمئن می شود که جوانان نیروهای قابل اعتمادی برای رفع مشکلات شهری هستند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: کسب و کارهای سنتی راهی جز همکاری و همراهی با کسب و کارهای نو ندارند. اگر مقاومت کنند شکست می خورند.
وی معتقد است که رفع این موانع به برخی اقدامات حقوقی نیاز دارد که با کمک شهرداری و شورای شهر امکانپذیر است.
استقرار دانشبنیان تسهیل شد
در ادامه این مراسم، پیروز حناچی شهردار تهران هم ضمن تقدیر از تلاش های معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برای توسعه علم و فناوری در کشور، گفت: با این تلاش ها حرکت درستی در کشور شکل گرفته که به نیروی انسانی کشور به عنوان ثروت ملی اتکا شده است.
وی افزود: ما هم در برنامه تهران هوشمند در تلاشیم تا با کمک جوانان و توان دانش بنیان ها، توسعه فناورانه تهران را محقق کنیم. در برنامه شهر هوشمند تلاش می کنیم همه ظرفیت های شهری و شهرداری را بسیج کنیم و با الگوبرداری از نمونه های موفق خارجی، توسعه تهران را رقم بزنیم.
حناچی ادامه داد: محورهای تهران هوشمند رویکرد شهر هوشمند، صرفاً به معنای به خدمت گرفتن زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) شهری نیست، بلکه 6 بعد اقتصاد هوشمند، جابجایی هوشمند، محیط هوشمند، زیرساخت هوشمند، حکمروایی هوشمند و زندگی هوشمند همزمان مورد توجه خواهند بود.
شهردار تهران همچنین گفت: شهرداری به دنبال هدایت نوآوری در عرصه های شهری است تا با این کار موانع کسب و کارها را رفع کند. این کار را هم با تنظیم گری مقررات حمایتی از مباحث نوآورانه، توانمندسازی ظرفیتهای موجود و حمایت از زیستبوم فناوری و نوآوری شهری انجام میدهد.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای شهرداری تهران، استفاده از ظرفیتهای دانش بنیانها است. ما میتوانیم با کمک این توان علمی، مشکلات و نیازهای شهری را مرتفع کنیم. نیروی انسانی ارزشمندی که باید مورد توجه قرار گیرد.
به گفته حناچی، در روزهای شیوع بیماری کرونا به همه مناطق ۲۲ گانه شهر تهران بخشنامه تسهیل استقرار دانشبنیانها را ابلاغ کردهایم. یکی از مهمترین اهداف ما حمایت از حرکت نوآوری در کشور است. این کار را هم با کمک به زیستبوم حل مشکلات شهر تهران و حل مشکلات کشور پیگیری میکنیم.
بر اساس اعلام معاونت علمی، برج فناوری بنتک نخستین برج فناوری بخش خصوصی مستقر در ناحیه نوآوری شریف است. پیادهسازی هوشمندسازی صنعت، پیادهسازی تحول دیجیتال و سازمان محور و سرویسهای VOD و LIVE از مهمترین خدمات و راهکارهای مخابراتی ارائه شده در این برج فناوری است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است