میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر پژمان آزادی در بازدید دکتر علی اکبر صفری، مدیر مرکز رشد و رییس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی خاطرنشان کرد: با هدف حمایت از حقوق مالکیت معنوی محققان، بسته به درصد تامین اعتبار اجرای طرح از منابع خارج از پژوهشگاه ۲۵ تا ۸۰ درصد درآمد ناشی از تجاری سازی فناوری واگذار شده به مجری و محققان طرح تعلق میگیرد.
وی با بیان این که تمام پروژههای تحقیقاتی فناورانه این پژوهشگاه قبل از تصویب تحت مطالعات امکانسنجی قرار میگیرند و تایید این پروژهها منوط به قابلیت تجاری سازی آنهاست، اظهار کرد: با هدف ترغیب بخش خصوصی به انعقاد قرارداد انتقال دانش فنی با پژوهشگاه به جای فروش دانش فنی، دریافت رویالیتی از فروش محصول تجاری سازی شده را پیشنهاد میکنیم که برای بخش خصوصی جذاب تر است.
قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به نظارت دقیق پژوهشگاه بر طرحهای فناورانه از زمان ارائه طرح تا کاربردی شدن در بخش خصوصی، گفت: متوسط نسبت درآمدزایی حاصل از طرحهای پژوهشی به بودجه هزینه شده در تحقیقات، حدود یک درصد است؛ لذا شاخص مورد توجه در دنیا، اثربخشی تحقیقات مانند میزان کمک به GDP و اشتغالزایی و ... است که در پژوهشگاه هم تاکید ویژهای بر بررسی اثربخشی تحقیقات داشته و البته برای افزایش درآمدزایی نیز اقداماتی در دست اجرا داریم.
دکتر صفری، رییس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز هم در سخنانی با تاکید بر این که یکی از عمدهترین دلایل فاصله ما با کشورهای پیشرو در حوزه فناوری، ضعف ارتباطات و نبود هم افزایی مناسب بین مراکز پژوهشی است، اظهار کرد: ارتباط و همکاری موثر بین پژوهشگران و شناسایی و استفاده از ظرفیتها و امکانات موجود میتواند توان پژوهشی کشور را افزایش دهد.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای پژوهشی و صنعتی استان البرز که در حوزههایی مانند صنایع غذایی و دارویی از قطبهای کشور است، گفت: در دانشگاه علوم پزشکی البرز کریدوری برای حمایت از پژوهشگران دانشگاه و مراکز رشد و کمک به ثبت اختراع و تجاری سازی بینالمللی ایجاد شده است. تا امروز در زمینه تولید مقاله، ثبت اختراعات داخلی و حتی تولید داخلی برخی محصولات پیشرفت خوبی داشتهایم و باید تلاش کنیم که ارتباطات بینالمللی خود را ولو در سطح کشورهای همسایه افزایش دهیم.
بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، رییس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز که پیش از این نشست از نمایشگاه دائمی دستاوردهای تحقیقاتی و فناوریهای تجاری سازی شده این پژوهشگاه بازدید کرده بود، با تمجید از موفقیتهای پژوهشگاه در حوزههای مختلف تحقیقاتی اظهار کرد: زمینههای بسیار خوبی برای همکاری تحقیقاتی بین پژوهشگاه و دانشگاه وجود دارد و توسعه ارتباطات و شناسایی فرصتهای موجود میتواند درهای تازهای را بر روی ما باز کند.
در ادامه دکتر صفری با حضور در بخشهای مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از نزدیک در جریان فعالیتها و دستاوردهای تحقیقاتی هر بخش قرار گرفت.
منبع : خبرگزاری ایسنا
خواص بینظیر تخم بلدرچین
میزان اجرای توافقنامههای ایران و روسیه با تعداد امضاشده همخوانی ندارد
حضور ۲۸ دانشگاه در اجلاس روسای دانشگاههای ایران و روسیه
میزبانی از شرکتهای دانشبنیان برای حضور در «ایرانهلث ۱۴۰۴»
کلیات برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تصویب شد
اعطای گواهینامه صلاحیت سطح یک به ۷ شتابنده فناوری
رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است
مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است
آموزش شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل
اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» برگزار شد
موسسه رازی همکار سازمان بهداشت جهانی در تحقیقات ونوم می شود
آرامش دانشگاهها و تکریم محققین چراغ پژوهش را در کشور روشن میکند
خطرات پنهان عفونتهای چشمی را جدی بگیرید
رشد ۱۲۱ درصدی صادرات و ۲۷ درصدی اشتغال دانش بنیانها
واگذاری امور حوزهها به استانها
مشکلات جهانی پژوهشگران را از دسترسی آزاد به داده های علمی بازداشته است
نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی!
یورش به خانهها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی
زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران
ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی
الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد
رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد
احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه
آزمایشگاهها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند
کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد
کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
ارتباطات در مناطق زلزلهزده حسینیه خوزستان پایدار است
رئیسجمهور وعده یکسانسازی بیمههای درمانی را عملی کند