میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) صبح امروز با حضور جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه در سازمان مرکزی برگزار شد.
جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد در این جلسه با بیان اینکه رونمایی از سامانه آموزشیار، یکی از بزرگترین رویدادها در دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می شود، گفت: رونمایی از این سامانه در واقع یک هدف مؤثر، مفید و کارآمد برای دانشگاه است که خوشبختانه تحقق پیدا کرد.
وی افزود: سیستمی کردن امور در دانشگاه آزاد با سامانه پژوهشیار آغاز و با سامانه آموزشیار تکمیل شد. این دو سامانه، امور پژوهشی و ساماندهی پایاننامه ها و رساله ها و همچنین فعالیت های مربوط به حوزه آموزش را در بر می گیرد.
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: با رونمایی از سامانه آموزشیار در وهله اول مسائل مربوط به آموزش دانشگاه ساماندهی خواهد شد و در مراحل بعدی، کنترل و نظارت و برنامهریزی برای ارتقای کیفیت صورت خواهد گرفت. با این روش، آموزش مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی رصد شده و برای رفع مشکلات موجود تدابیر متناسبی به کار گرفته خواهد شد.
در ادامه، ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به رونمایی از سامانه آموزشیار، اظهار داشت: این سامانه با حمایتهای دکتر طهرانچی، معاونان و رؤسای مراکز و تمامی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شده است.
عطارزاده خاطرنشان کرد: دکتر طهرانچی چشمانداز دانشگاه آزاد اسلامی را اینگونه ترسیم کرده که این دانشگاه انتخاب اول داوطلبان در سال ۱۴۰۴ بوده و به عنوان دانشگاهی اجتماعی، کارآفرین و حل مسئله شناخته شود. بدین منظور مأموریت هایی طراحی شده که شامل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه، یکپارچهسازی ساختار داده های سازمانی، بهرهگیری از اتوماسیون شناختی در سیستم های دانشگاه و... است. بر این اساس، سامانه آموزشیار در راستای یکی از همین مأموریت ها، طراحی و راهاندازی شد.
وی با اشاره به طرح نظام هوشمند و یکپارچه داده در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: کاهش تمرکزگرایی و افزایش یکپارچگی سیستمی، راهبری مدل شبکهای دانشگاه، همروندسازی و انضباطبخشی بیشتر در اجرای فعالیت ها و برنامه های کلان دانشگاه و... از اهداف این طرح بوده است.
مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وضعیت مطلوب سیستم اتوماسیون آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: مدیریت واحد در مدل شبکهای دانشگاه، وجود سیستم کدینگ یکسان در تمام واحدهای دانشگاهی، یکپارچگی و ارتباط داده ها جهت کسب دانش، نظارت جامع و آمار و اطلاعات یکپارچه، کاهش ورود اطلاعات توسط کاربران و... از جمله ویژگی های سیستم اتوماسیون آموزش است.
وی افزود: در این سیستم امکاناتی برای «اجرا و راهبری طرح های تعاون اعضای هیأت علمی، آزمون، دروس عملی و مهمانی»، «انطباقپذیری دانشگاه»، «تبدیل دانشگاه به شبکه هوشمند علمی» و «امکان ارائه دروس به صورت استانی و یا در سطح کل کشور» در نظر گرفته شده است.
عطارزاده درباره امکانات این سامانه توضیح داد و گفت: میانافزار ارتباط با آموزش الکترونیکی، موتور مدیریت قواعد آموزشی، اپلیکیشن موبایل برای اساتید و دانشجویان، آگاهسازی از طریق پیامک، پرداخت الکترونیکی، پرونده الکترونیکی دانشجویان و اساتید، ارزشیابی اساتید، حقالتدریس اساتید، برنامهریزی امتحانات و ارزشیابی تحصیلی دانشجو، فارغالتحصیلی و خروج از تحصیل، پورتال جامع مدیریت آموزشی اساتید، صدور خودکار احکام اساتید، مدیریت امور شهریه و تخفیف مالی دانشجویان، فرآیندهای خاص دانشجویان استعداد درخشان و شاهد و ایثارگر، پذیرش دانشجو، برنامهریزی آموزشی و... از جمله امکاناتی است که در این سامانه در نظر گرفته شده تا امور آموزشی، اداری و مالی دانشجویان و اساتید به سادگی انجام شود.
در ادامه، مسعود همتی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) باعث چابکسازی در مجموعه دانشگاه خواهد شد، گفت: این سامانه در سه بخش تمامی فرآیندهای مربوط به آموزش را در بر می گیرد.
وی ادامه داد: با اجرایی شدن این سامانه، چابکسازی، تصمیمسازی و تصمیمگیری در تمامی سطوح مدیریتی دانشگاه ساری و جاری شده و گام بلندی برای استفاده از فناوری اطلاعات در سطوح مدیریتی دانشگاه برداشته خواهد شد.
منبع : خبرگزاری مهر
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی