میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سید احمد معتمدی در مراسم رونمایی از کتابچه برنامه جامع مجازی فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به برنامه آموزشی دانشگاه در ترم آینده اشاره کرد و گفت: با شیوع کرونا دانشگاه ها باهماهنگی و همفکری یکدیگر و وزارت علوم به سرعت توانستند برنامه های خود را با شرایط جدید هماهنگ کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها در ترم گذشته و باتوجه به شیوع بیماری کرونا نمره قبولی را دریافت کردند، افزود: در این دوران تمامی فعالیت های دانشگاه پیگیری و دنبال شد و در حوزه پژوهش و قراردادهای صنعتی و فعالیت شرکت های دانش بنیان نیز دانشگاه فعال بود.
دکتر معتمدی اظهار کرد: در حوزه فرهنگی نیز در دانشگاه برنامه های خوبی اجرا شد که برای اجرای این برنامه ها از فضای مجازی استفاده شد تا برنامه های فرهنگی دانشگاه به حیات خود ادامه دهد.
وی اضافه کرد: عدم استفاده از فضای مجازی همواره یک ضعف در دانشگاه به شمار می رفت که با شیوع بیماری کرونا از این فضا بیش از گذشته استفاده شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: دانشگاه های کشور نیز باید بیش از گذشته به دنبال استفاده از فضای مجازی در حوزه های علمی و آموزشی باشند درواقع دانشگاه ها باید از فضای مجازی به عنوان یک وسیله کمک آموزشی استفاده کنند.
به گفته معتمدی، تشکل های دانشجویی باید فضای مجازی به خوبی استفاده کنند. سخنرانی هایی که در یک سالن بوده درحال حاضر می توانند از طریق فضای مجازی برگزار شوند. بنابراین در ترم آینده دانشجویان می توانند برنامه های سخنرانی و مناظره را در فضای مجازی برگزار کنند و دانشگاه نیز از این نوع برنامه ها حمایت می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر؛ دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: برای برگزاری ترم آینده باتوجه به شیوع بیماری کرونا سناریوهای مختلفی تدوین شده است اما دانشگاه برنامه دارد که کلاس های دانشگاه ترکیبی از برنامه های حضوری و غیرحضوری باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: درعین حال که زیرساخت های مجازی دانشگاه را تقویت می کنیم اما سعی داریم از امکانات فیزیکی دانشگاه نیز استفاده کنیم تا دانشجویان به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه حاضر شوند.
تدوین فاز دوم برنامه جامع مجازی فرهنگی دانشگاه
در ادامه دکتر سیاوش خرسندی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه در برنامه جامع مجازی فرهنگی دانشگاه 133 برنامه در حوزه های انگیزشی، فرهنگی و علمی برگزار شد، گفت: تشکل های دانشگاه در طی سه ماه گذشته حدود 170 محتوا و برنامه مختلف را در فضای مجازی بارگزاری کرده اند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: دانشگاه با استفاده از ظرفیت فضای مجازی توانست طی 3 ماهه گذشته 300 برنامه مختلف را اجرا کند که نتایج این برنامه ها در کتابچه ای منتشر شد.
دکتر خرسندی اضافه کرد: در حال تدوین فاز دوم برنامه جامع مجازی فرهنگی دانشگاه هستیم که این برنامه از ابتدای مهرماه اجرایی می شود.
وی ادامه داد: بیماری کرونا تاثیر ویژه ای بر فعالیت ها گذاشته است اما ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تلاش کردیم تا در این دوره کار فرهنگی را بافضای جدید تطبیق دهیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاههای خصوصی
همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید