میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در آیین اختتامیه جشنواره ملی رویش که در دانشگاه شهید بهشتی و به صورت مجازی برگزار شد، در سخنانی کرونا را ویروسی غیرمنتظره و در نوع خود کم نظیر دانست و گفت: این بحران در واقع سختی و اتفاقی است که آن را دوست نداریم اما با این وجود این ویروس شرایطی را ایجاد کرد که ما و دنیا ابتکارات، دستاوردها و اقداماتی داشتیم که شاید در شرایط عادی به آن دست نمی زدیم. ضمن اینکه در آینده نباید به به تعداد صندلی های یک سالن هم اکتفا کنیم و باید هر نوع برنامه ای با برنامه مشارکت دادن جمعیت زیادی در کشور همراه باشد.
وی در ادامه تصریح کرد: محدودیت های دانشجویان در فعالیت های فرهنگی قابل لمس است و من به عنوان فردی که سال ها در محیط دانشگاه در جایگاه معلم و مسوول فعالیت داشتم با زحمات و محدودیت های دانشجویان در فعالیت های فرهنگی آشنا هستم، آن را می بینم و می شناسم؛ فعالیت در گروه های دانشجویی اکثر دانشگاه ها وقت گذاشتن و از زمان تحصیل و درس، وقت صرف کردن برای این امور است.
وزیر علوم تاثیر فعالیت فعالیت های فرهنگی دانشجویان در زندگی آینده و اجتماعی آنها اشاره کرد و گفت: تجربه نشان داده است دانشجویانی که در دانشگاه ها و فعالیت های اجتماعی فعال باشند در خارج از دانشگاه هم موفق هستند. در واقع توفیقی که از طریق این تجربه، همکاری ها و ارتباطاتی که بین دانشجویان با خودشان و استادان همچنین نهادهای خارج از دانشگاه شکل می گیرد، سرمایه توفیق و اثرگذاری آنها در جامعه هم بوده، هست و خواهد بود.
به گفته غلامی؛ وقت و انرژی که دانشجویان در امور فرهنگی و اجتماعی صرف می کنند برای آینده کشور ارزشمند و آنان را در صحنه های عملی و تاثیرگذار حفظ می کند. ضمن اینکه گشایش ها در سختی ها است و چه بسا سختی هایی که از آن راضی نیستیم اما برای همه خیر است؛ جمع های فعال دانشجویان دنیا در حوزه های اجتماعی بیشتر از جمع شان در حوزه های فناوری و دانشی است.
وزیر علوم به ویژگی کانون های دانشجویی اشاره کرد و افزود: کانون های فرهنگی دانشجویی، علایق و سلایق دانشجویان را کنار دانش و تجربه آنها قرار میدهد و به کار می گیرد؛ کانون ها بذرها و هسته های اولیه شکل گیری مجموعه های مردم نهاد هستند. ضمن اینکه یکی از دستاوردهایی که در دهه های اخیر در کشور داشتیم افزایش تعداد سمنها یا سازمان های مردم نهاد در کشور است که بسیار تاثیرگذار بودند.
وی با بیان اینکه تمرینی که دانشجویان در کانون ها انجام می دهند هسته های علمی تجربه حضور در این سازمان های مردم نهاد است، گفت: این ارتباط و انتقال از این فضا به فضای دوم، ارتباط علمی و حفظ آن را به دنبال دارد؛ دانشجویی که در کانون فرهنگی، هنری، علمی و اجتماعی کار می کند تجربه نگاه علمی به فعالیت ها در حوه های اجتماعی را هم باید با خود ببرد و در جایی که مثمرثمر است از آن بهره بگیرد.
وزیر علوم در پایان با بیان اینکه جای دانشجویان در دانشگاه ها خالی است، اظهار کرد: دیدن صندلیهای خالی و عدم حضور فیزیکی دانشجویانی که دیدار چهره به چهره شان ارزشمند است، ما را اندوهگین می کند و هر روز دعا میکنیم همچنان به عنوان معلم یا مسوول شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه باشیم؛ هرچند این ارتباط قطع نشده است و با وجود کاستی ها آموزش ادامه دارد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آغاز ثبت نام سهام برای متولدان ۱۴۰۲ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟