میرنیوز

باید پژوهش را مأموریت محور و در جهت حل مشکلات کشور انجام دهیم

باید پژوهش را مأموریت محور و در جهت حل مشکلات کشور انجام دهیم 2020-08-16T16:24:44+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی،همزمان با چهلمین سالگرد این نهاد انقلابی، در گفتگویی با مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن مروری بر اساسنامه جهاددانشگاهی مصوب ستاد انقلاب فرهنگی در سال 1359 و اصلاحات آن توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال‌های بعدگفت: در مقدمه این اساسنامه آمده است که « در پی فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی – قدس سره- در تاریخ 23 خرداد 59 مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی، ستاد مذکور در جلسه مورخ 16 مرداد 1359 به‌منظور تحقق بخشیدن به اهداف انقلاب فرهنگی، جهاددانشگاهی را به‌عنوان یک ‌نهاد انقلابی و برخاسته از انقلاب فرهنگی تأسیس کرد.»

وی ادامه داد: در بخش اهداف و وظایف انجام تحقیقات کاربردی با تولید فناوری و تجاری‌سازی فناوری تا مرحله تولید نیمه‌صنعتی و صنعتی، انجام فعالیت‌های فرهنگی برای نسل جوان به‌منظور مقابله با غرب‌زدگی و انحرافات باهدف خودباوری در نسل جوان و نیل به خوداتکایی ذکرشده است. بدیهی است انجام این مأموریت‌های مهم تنها با الگوسازی توان انجام فعالیت‌های شاخص علمی و فناورانه و یا به‌عبارت‌دیگر حرکت در مرز علم و فناوری و کاربردی کردن موفق آن‌ها در تأمین نیازهای جامعه و صنعت کشور امکان‌پذیر بود.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: علاوه بر مسئولیت انجام فعالیت‌های فوق‌برنامه فرهنگی دانشگاه‌ها بر اساس موازین دینی و انقلابی جمهوری اسلامی ایران، باید با ساختار سازی‌های خوب فرهنگی توسط جوانان و برای جوانان این توان الگوسازی را در حوزه فرهنگی هم اثبات می‌شد، اگرچه برای انجام این دو مأموریت مهم منابع مالی ویژه‌ای در نظر گرفته نشد و در ساختار اجرائی کشور هم تمهیدی برای واگذاری مأموریت‌های مرتبط در اجرای فعالیت‌های شاخص علمی و فناورانه و ساختارسازی فرهنگی پیش‌بینی نگردید، ولی خودباوری و روحیه جهادی مؤسسین و اعضا که حاصل تقاطع سه عنصر ایمان، علم و عمل و تلاش سخت شبانه‌روزی و ناامید نشدن در خوردن به درب‌های بسته در کنار توکل بر خداوند بود، باعث شد که این نهاد در طی چهل سال فعالیت خود موفق‌ترین الگوسازی‌ها را در جهت تحقق اهداف اساسنامه‌ای خود انجام دهد.

به گفته وی، از شروع فعالیت علمی در حوزه سلول‌های بنیادی به‌عنوان بحث علمی روز دنیا و حرکت از سمت دارودرمانی به سلول درمانی، حرکت در مرز علم، تبدیل آن به فناوری و آوردن آن به بالین و سلول درمانی و شروع پروژه بسیار مهم درمان بیماری پارکینسون یک الگوسازی موفق در بیان توان کشور در توسعه علمی و فناوری و کاربردی نمودن آن است و امروز بافرهنگ سازی و خودباوری انجام‌شده درزمینه سلول‌های بنیادی به لحاظ تولیدات علمی و فناورانه جزء کشورهای مطرح دنیا شده‌ایم.

دکتر طیبی تاکید کرد: به همین شکل در حوزه درمان ناباروری، سرطان پستان و درمان زخم‌های بدخیم دیابتی، در حوزه فنی و مهندسی هم الگوسازی‌های موفقی چه در حوزه دفاعی و دوران جنگ و پس‌ازآن و به‌ویژه در تأمین نیازهای فناورانه صنعت کشور انجام داده‌ایم. از طراحی و ساخت فرستنده‌های AM و FM برای صداوسیما تا دکل‌های حفاری نفت، مته‌های حفاری، بازوهای بارگیری تا مواد شیمیایی و تجهیزات برقی و الکترونیکی که همه در رقابت با بهترین‌های اروپایی و ژاپنی وارد صنعت ایران شده‌اند.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی هم همین‌طور بوده است. راه‌اندازی مرکز انتشارات جهاددانشگاهی باهدف مستند کردن دانش محققان و اساتید ارجمند دانشگاهی و غیردانشگاهی باهدف سرعت بخشیدن به انتشار دانش کد کشور، برگزاری دو جشنواره مسابقات کتاب سال دانشجویی و پایان‌نامه‌های دانشجویی در تشویق دانشجویان به انجام فعالیت‌های شاخص علمی و فناورانه در پایان‌نامه‌هایشان بر اساس نیاز کشور و مستندسازی آن‌ها در قالب کتاب، راه‌اندازی خبرگزاری دانشجویان ایران، به دست دانشجویان به‌عنوان اولین خبرگزاری غیردولتی جمهوری اسلامی ایران و به دنبال آن راه‌اندازی خبرگزاری تخصصی قرآنی دانشجویان به‌نام ایکنا و مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران در ابتدای دهه 80 و تبدیل‌شدن آن‌ها به مؤسسات حرفه‌ای و مورد اعتماد مردم، ازجمله این الگوسازی‌های موفق بوده است.

وی تصریح کرد: حجم فعالیت‌های شاخص انجام‌شده به‌گونه‌ای است که می‌توان ادعا کرد که جهاددانشگاهی وظیفه خودش را در تحقق بخشیدن به آن بخش از اهداف انقلاب فرهنگی که در اساسنامه برای این نهاد در نظر گرفته‌شده است با تحمیل حداقل هزینه‌بر منابع مالی کشور به انجام رسانده است. امروز اعتمادبه‌نفس و خودباوری حاصل از فعالیت‌های شاخص جهاددانشگاهی در میان جوانان دانشگاهی ما منجر به انجام فعالیت‌های علمی و فناورانه در حوزه‌های مختلف و تشکیل هزاران شرکت دانش‌بنیان و یا انجام فعالیت‌های شاخص فناورانه در سازمان‌های دولتی و غیردولتی و خصوصی شده است که جوان‌های دانشگاهی در آن‌ها مشغول به‌کار و تولید دانش‌بنیان شده‌اند.

رئیس جهاد دانشگاهی در پاسخ به این سوال که چرا علیرغم الگوسازی‌های خوب انجام‌شده توسط جهاددانشگاهی و دیگران مورد توان کشور دررسیدن به پیشرفت و توصیه‌های اکید مقام معظم رهبری بر اهمیت توسعه علمی و فناورانه و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان متکی بر تولید ملی و هم‌چنین تهیه نقشه جامع علمی کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی، تحول موردنظر در پیاده‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و حل مشکلات اشتغال کشور صورت نگرفته است؟گفت: به نظر شخص من، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور ما فاقد فرماندهی قدرتمند برای سیاست‌گذاری و نظارت قوی بر برنامه‌ریزی‌های اجرایی، اجرا و حمایت‌های قانونی و مالی از برنامه‌ریزی خود است. پیشرفت و توسعه پایدار در یک برنامه‌ریزی جامع درازمدت محقق می‌شود. حتماً ضروری است در گردش‌های طبیعی سیاسی دولت و مجلس جهت برنامه‌ریزی اصلی تغییر نکند و لذا بسیاری از کشورها سیاست‌گذاری عالی برنامه پیشرفت را در شورایی از نخبگان به‌صورت حداکثری و البته با حضور شخص اول اجرائی کشور، وزرای مرتبط و نمایندگان کمیسیون‌های مرتبط مجلس و قوه قضائیه انجام می‌شود. دولت برنامه‌ریز اجرای سیاست‌گذاری این شورا است.

وی ادامه داد: کلیه وزارتخانه‌ها و نهادهای مسئول چه در حوزه برنامه‌ریزی اجرائی که بدنه دولت است و چه مجریان که دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در توسعه علمی و فناورانه هستند و چه بنگاه‌های اقتصادی که محصول تولید در کشور هستند و چه مجلس که وظیفه قانون‌گذاری را دارد و چه بانک‌ها و مؤسسات مالی که وظیفه حمایت مالی هوشمندانه از برنامه توسعه کشور را دارندکه کاملاً باید هماهنگ باسیاست‌های مرکز فرماندهی عمل کنند.

دکتر طیبی تاکید کرد: نمی‌توان قبول کرد در کشور ما که هنوز احزاب سیاسی قوی شکل نگرفته‌اند و دامنه اختلافات سیاسی بسیار زیاد است حوزه اجرایی کشور هم سیاست‌گذار باشد، هم برنامه‌ریز و هم مجری و هم ناظر. حتماً این روش دارای اشکال و به ناکارآمدی منجر می‌شود. شخصاً فکر می‌کنم که با واگذاری تهیه سه سند بسیار مهم «تحول بنیادین آموزش‌وپرورش»، سند « نقشه جامع علمی و فناورانه کشور» و سند «مهندسی فرهنگی کشور» توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی این نقش می‌تواند به این شورا با اصلاحاتی در تخصص اعضاء واگذار شود. حضور رئیس‌جمهور به‌عنوان شخص اول اجرائی کشور، در کنار روسای قوای مقننه و قضاییه فرصت این سیاست‌گذاری برای برنامه پیشرفت کشور را می‌دهد. حوزه اجرایی کشور و یا دولت باید نقش سیاست‌گذاری این شورا را بپذیرد و اگر ایراداتی به عملکرد آن دارد روش اصلاح را بیان کند.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی پیشرفت کشور به‌صورت قطع نیاز به یک شورای فرماندهی فرا قوه‌ای نیاز دارد که تصمیماتش برای همه قوا لازم‌الاجرا باشد چه این شورا، شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد و یا شورای عالی دیگر. این شورا یا مرکز فرماندهی باید سیاست داخلی و خارجی را به‌گونه‌ای هماهنگ سیاست‌گذاری عالی کند که این دو بردار در جهت هم‌گرائی و تقویت یکدیگر عمل نمایند.

دکتر طیبی تاکید کرد: یقیناً در یک سیاست‌گذاری درست برنامه توسعه کشور، جهاددانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد توسعه‌ای نه نگران این موضوع است که برای اثبات توان انجام کارهای بزرگ علمی و فناورانه سه تا دوازده سال باید وقت صرف کند و نه نگران این موضوع می‌شود که وقتی بودجه قابل‌توجهی از مملکت در اختیارش برای تولید فناوری‌های موردنیاز کشور گذاشته می‌شود و به‌صورت قطع هم این فناوری‌ها را تولید می‌کند. مجدداً باید نگران کاربرد آن‌ها در انجام واردات غیرضروری به کشور باشد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص نقش جهاددانشگاهی را در برنامه‌ریزی آینده پیشرفت کشور گفت: مصوبه تهیه‌شده توسط ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور برای جهاددانشگاهی، مأموریت‌های بسیار خوبی را در نظر گرفته است. مأموریت اول در حوزه انتقال فناوری است ما معتقدیم بازار کشور حسب ضرورت در مقابل انتقال فناوری، آن‌هم بخش کوچکی از آن، به شرکت‌های معتبر خارجی باید واگذار شود و مسئول انتقال فناوری هم باید یک سازمان علمی و فناورانه باشد. بر اساس بند یک مصوبه، جهاددانشگاهی می‌تواند چند مأموریت خاص در سطح ملی در این زمینه به عهده بگیرد. دربند دوم مصوبه به جهاددانشگاهی به‌عنوان یک RTO (سازمان پژوهش و فناوری) و یا ایجادکننده یک RTO با مأموریت‌های مشخص علمی و فناورانه نگاه شده است که چند مأموریت خاص جهت حل مشکلات کشور باید به این RTO واگذارشده و RTO در اجرای آن از همه امکانات کشور استفاده کند. معنای این حرف این است که ما باید پژوهش در کشور را مأموریت محور جهت حل مشکلات امروز و فردای کشور انجام دهیم و مقاله خروجی جانبی پژوهش باشد و نه هدف اصلی.

وی ادامه داد: در مأموریت سوم، جهاددانشگاهی مأمور می‌شود که سازمان همکاری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران را جهت کمک به توسعه کشورهای هدف جمهوری اسلامی چه به لحاظ فرهنگی و چه لحاظ اعلمی و فناورانه ایجاد کند. مجموعه‌های شبیه جایکا در ژاپن و یا کوئیکا در کره جنوبی.

وی تاکید کرد: ساماندهی نظام هدایت شغلی دانش‌آموختگان در حوزه‌های منتخب، ارتقاء فرهنگ کارآفرینی و روحیه خودباوری، مشارکت در تعمیق و گسترش فرهنگ اسلامی و مشارکت در ترویج و تعمیق کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره و چهار مأموریت دیگری هستند که برای جهاددانشگاهی در این مصوبه در نظر گرفته‌شده بود. اما علیرغم ابلاغ این مصوبه توسط دبیر وقت شورای عالی و تلاش ما برای گنجاندن دو مأموریت در حوزه انتقال فناوری در برنامه ششم توسعه در ماده‌ 36 و 54 و هم‌چنین تمهیدات لازم برای اجرایی شدن کل سند توسط سازمان برنامه‌وبودجه دربند "ح" ماده 64، اما عملاً  این مواد نیز اجرایی نشدند.

رئیس جهاد دانشگاهی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی علاقه‌مند به عارضه‌یابی عدم اجرائی شدن این مصوبه هستند که ان شاء الله با تهیه آن در شورای راهبردی نقشه جامع ارائه می‌گردد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
2024-11-26T16:40:44+03:30
جلسه توجیهی ویژه کارکنان نیروهای پلیس راهور تهران بزرگ با حضور بیش از ۱۰۰ نفر در سالن الغدیر پلیس راهور برگزار شد.

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه
2024-11-26T16:14:03+03:30
هیئت تجاری متشکل از شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای مسکو حاضر شدند.

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین
2024-11-26T15:47:23+03:30
یک نشریه اقتصادی در گزارشی پیش بینی کرده در سال آتی میلادی چین سردمدار تولید فناوری های حافظ محیط زیست خواهد بود و آینده هوش مصنوعی با وجود سرمایه گذاری کلان...

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد
2024-11-26T15:47:22+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: یک صندوق بیمه تشکیل شده و تقریبا ۱۲ بیمه کشور در آن حاضر هستند تا ریسک پروژه های صنعتی مخصوصا در حوزه ...

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
2024-11-26T15:34:03+03:30
نشست فیلترینگ فضای مجازی در ایران با محوریت ابعاد حقوقی آن ظهر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:54:05+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
2024-11-26T14:40:43+03:30
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: ۶۴۵ میلیارد تومان، وام ودیعه مسکن توسط صندوق رفاه دانشجویان پرداخت شده است.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:27:34+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
2024-11-26T14:27:33+03:30
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: قیمت تمام شده آموزش توسط مراکز آموزش علمی کاربردی ارائه شود.

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:27:33+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T14:27:28+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:14:04+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T13:47:22+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»
2024-11-26T13:34:05+03:30
مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با حمایت معاونت علمی و ستاد اقتصاد دانش‌­بنیان دیجیتال به میزبانی دانشگاه شریف برگزار می‌­شود.پیش بینی می شود از ۷۰ کشور...

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
2024-11-26T13:34:04+03:30
وزیر ارتباطات با تأکید بر اهمیت کیفیت خدمات دیجیتال از ضعف جدی در اجرای پروژه فیبرنوری و فاصله ۲۵درصدی با استانداردهای جهانی خبر داد و خواستار نقش‌آفرینی تسه...

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
2024-11-26T13:34:04+03:30
تیم دانشگاه تهران موفق شد در المپیاد جهانی معماری منظر در بخش «همکاری دانشجویی»، رتبه نخست را کسب کند.

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
2024-11-26T13:20:46+03:30
چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان با پیام آیت‌الله العظمی سبحانی و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

هوش مصنوعی آهنگساز می شود

هوش مصنوعی آهنگساز می شود
2024-11-26T12:40:42+03:30
انویدیا یک مدل هوش مصنوعی جدید برای تولید موسیقی و صوت رونمایی کرد که می تواند اصوات را اصلاح و صداهای جدید تولید کند.

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T12:00:39+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
2024-11-26T11:47:23+03:30
کارشناس حوزه جمعیت گفت: موضع گیری هایی که از سوی شخص رئیس جمهور تخاذ شده است، نشان می دهد اهتمام زیادی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارند.

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس شانزدهمین کنگره دندان پزشکان عمومی ایران گفت: هوش مصنوعی مبحث تازه ای است که کاربردهای موثری را در درمان دندان پزشکی دارد و استفاده از این ظرفیت کار دند...

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس جمهور، روز سه شنبه ششم آذر ۱۴۰۳ به طور سرزده راهی وزارت بهداشت شد.

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
2024-11-26T11:47:21+03:30
وزارت صنعت اندونزی پیشنهاد اپل برای سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در کارخانه تولید تجهیزات و قطعات آیفون در این کشور را قبول نکرد.

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد
2024-11-26T11:47:20+03:30
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام‌نور امکان تغییر محل آزمون برای دانشجویان این دانشگاه در سامانه گلستان فراهم شد.

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
2024-11-26T11:20:39+03:30
مشاور اقتصادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: پیش‌بینی ما این است که در دوره چهارساله وزارت دکتر سیمایی حدود ۳۰ هزار خوابگاه متأهلی ایجاد کنیم.

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T11:20:39+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
2024-11-26T10:54:06+03:30
محققان دستگاه اپتوالکترونیکی ساختند که از بینایی انسان برای محاسبات درون حسگری تقلید می‌کند؛ این سامانه مصرف انرژی کم و سرعت بالایی دارد.

امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانش‌بنیان

امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانش‌بنیان
2024-11-26T10:54:05+03:30
صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف سرعت بخشیدن به درخواست‌ها و کاهش میزان مراجعات حضوری، نخستین قرارداد الکترونیکی را با یک شرکت دانش‌بنیان منعقد کرد. 

آخرین تغییرات در شورای عالی حوزه‌های علمیه

آخرین تغییرات در شورای عالی حوزه‌های علمیه
2024-11-26T10:40:40+03:30
اعضای جدید شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع تقلید معرفی شدند.

زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است

زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
2024-11-26T10:27:19+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به کمبود نقدینگی در زنجیره تولید و تامین دارو، گفت: چالش‌های بیرونی بر فعالیت‌های داخلی سازمان غذا و دارو سایه انداخته است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)