میرنیوز
حجتالاسلام علی تقوی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برنامه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در ایام محرم گفت: نهاد نمایندگی رهبری در این زمینه هم با وزارت علوم تحقیقات و فناوری و هم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هماهنگ است.
وی ادامه داد: درحال حاضر دو شورا وجود دارد یکی از آنها در وزارت بهداشت است که در خصوص مسائل اصلی که باید در دوره کرونا رعایت شود، تصمیم گیری می کند و خود حضرت آقا نیز اعلام کردند که باید نظر این شورا تامین شود.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری یادآورشد: اما در بحث عزاداری شورای دیگری هم به ریاست حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می شود که در این شورا از همکاران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز حضور دارند، آنها نظرات کلی را برای برگزاری عزاداری در ایام محرم به تمام دستگاهها اعلام کردند.
وی ادامه داد: عزاداری ها تا جایی که ممکن است باید در مکان های روباز برگزار شده و از برگزاری مراسم عزاداری در مکان بسته تا جایی که امکان دارد پرهیز شود، همچنین فاصله گذاری اجتماعی و مسائل بهداشتی رعایت شود.
حجتالاسلام تقوی افزود: نظر رئیس جمهور نیز همین است و تقریبا تعطیلی وجود ندارد، یعنی هیچ گروه و نهاد و شورایی تصمیم بر عدم برگزاری مراسم عزاداری در ایام محرم نگرفته اند، مراسم با حفظ پروتکلهای بهداشتی و توصیه هایی که مربوط به عزاداری در سازمان تبلیغات اعلام شده به صورت رسمی و با حفظ آن شرایط انجام می شود.
وی ادامه داد: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها نیز در این چهارچوب توصیههایی را به دانشگاهیان در سراسر کشور داشته و دارد که با حفظ این شرایط مراسم برگزار شود.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری افزود: البته باید یادآور شوم که دانشگاهها در درون شورای فرهنگی، هیات رئیسه و شورای دانشگاه خودشان در این خصوص تصمیم گیری می کنند، هر دانشگاه به اقتضاء خود تصمیم می گیرد.
وی افزود: ممکن است برخی استانها شرایط حادتری در خصوص بیماری کرونا داشته باشند که تصمیم آنها می تواند نسبت به وضعیت استان متفاوت باشد بنابراین یک تصمیم ثابت برای کل کشور نمی توانیم بگیریم به صورت اقتضایی هر استان هر دانشگاه با حفظ شرایط کلی تصمیم می گیرد.
وی درباره استفاده هیات های مذهبی از فضای روباز دانشگاه ها در ایام محرم نیز گفت: دانشگاه ها با توجه به اینکه هیات امنایی بوده و هیات رئیسه و شورای فرهنگی دارند در تصمیم گیری مستقل هستند، خود دانشگاه ها در این زمینه تصمیم می گیرند.
وی ادامه داد: خیلی از دانشگاه های ما در این ایام برنامه های مشترک داشته و افراد از بیرون از دانشگاه هم می توانستند در این برنامه ها شرکت کنند.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ادامه داد: چون موضوع اقتضاییاست یک رای کلی نمی توان در مورد دانشگاه ها داد، چون دانشگاه ها و استان ها مختلف بوده و وضعیت شان از نظر بیماری کرونا فرق می کند، برخی دانشگاه ها ظرفیت خوبی دارند و برخی دانشگاه ها این ظرفیت را ندارند.
وی ادامه داد: خیلی از دانشگاه های بزرگ هستند که در سال های گذشته برنامه برای عموم شهر با حدود ۴ الی ۵ هزار نفر برگزار کردند این دانشگاه ها باید خود تصمیم بگیرند در شرایط موجود می توانند این ظرفیت عظیم مردم را با رعایت پروتکل های بهداشتی پوشش بدهند یا خیر، باید این موضوع توسط دانشگاه ها بررسی شود.
تقوی افزود: ما نیز در نهاد در حال بررسی و برنامه ریزی هستیم تا دانشگاه هایی که به صورت روباز با حفظ پروتکل ها مراسم و برنامه خوبی دارند را با صداو سیما هماهنگ کنیم تا بخشی از برنامه های مذکور را پوشش دهند و به عنوان الگو هم معرفی شوند.
حجتالاسلام تقوی افزود: همچنین سعی کردیم بخش عمده فعالیت ها را به صورت مجازی برگزار کنیم، تبلیغمان به صورت مجازی در حال شکل گیری است در برنامه های ماه رمضان این کار صورت گرفت در برنامه ماه محرم نیز با قدرت و سرعت بیشتری این کار ادامه پیدا می کند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ضیافت رضوی که هر ساله در تابستان در مشهد انجام می شد، امسال تحت عنوان «ضیافت حسینی» به صورت کاملا مجازی در ایام محرم انجام می شود، بخش آموزش مجازی نهاد نیز با بیش از یک میلیون کاربر دراین مساله ورود کرده است و در مجموع می توان گفت که بخش عمده فعالیت هایمان را به صورت مجازی برگزار می کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
تولید تصویر ماهوارهای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر برای اولین بار در کشور
بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات میگیرد؟
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک