میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر حسن زائری لطف ضمن بیان این مطلب افزود: اجرای طرح « رتبهبندی نشریات دانشجویی» در سطح دانشگاههای علوم پزشکی، زمینههای مناسبی برای ارائه تسهیلات به نشریات دانشجویی فراهم میکند.
وی در ادامه اظهار کرد: دبیرخانه نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور ایجاد شرایط مناسب و قانونمند در عرصه نشریات دانشگاهی، بهبود سطح کیفی، وحدت رویه در ارزیابی نشریات و ایجاد زمینه مناسب برای ارائه تسهیلات به نشریات دانشجویی، در نظر دارد با تشکیل کمیته ارزیابی نشریات در دانشگاهها و ایجاد سامانه اینترنتی ارزیابی نشریات، اقدام به رتبهبندی نشریات دانشجویی کند.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت به اهداف مهم طرح « رتبهبندی نشریات دانشجویی وزارت بهداشت» اشاره کرد و گفت: « رتبهبندی نشریات دانشجویی منتشر شده در دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس معیارهای استاندارد»، « ایجاد گیشه نشریات دانشجویی وزارت بهداشت به منظور ارائه و فروش نشریات دانشجویی» ، « پایش مستمر نشریات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی»، « ایجاد آرشیو نشریات دانشگاهی» ، « ایجاد بانک جامع آمار و اطلاعات نشریات دانشگاهی»، « ارزیابی عملکرد و رتبهبندی فعالیت دانشگاههای علوم پزشکی در حوزه نشریات» ، « ایجاد انگیزه در فعالان دانشجویی جهت ارتقای سطح فعالیتهای نشریاتی»، «ساماندهی اعتبارات و حمایتهای مالی از نشریات دانشجویی»، « ایجاد وحدترویه در حمایتهای مادی و معنوی از نشریات دانشجویی» و نیز « ارتقاء بر کیفیت نشریات و حضور پررنگ و مؤثر در جشنوارههای سراسری نشریات » را از دیگر خروجیها و اهداف اصلی اجرای طرحرتبهبندی نشریات دانشجویی ذکر کرد.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، ایجاد گیشه نشریات دانشجویی وزارت بهداشت به منظور فروش نشریات دانشجویی را یکی از اهداف اصلی اجرای طرح رتبهبندی نشریات دانشجویی ذکر کرد وگفت: با ایجاد گیشه نشریات دانشجویی در قالب اجرای این طرح، مخاطبان و همه علاقهمندان حوزه نشریات و رسانهها، میتوانند به نشریات در سطح وزارت بهداشت دسترسی پیدا کنند واین امر علاوه بر تقویت استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی و صرفه جویی در هزینه های چاپ نشر و حفظ محیط زیست، به استقلال نشریات دانشجویی نیز کمک شایانی خواهد نمود.
زائری لطف ادامه داد: همواره یکی از دغدغه های اصلی نشریات دانشجویی، موضوع تخصیص اعتبارات حوزه نشریات و مشکلات مربوط به چاپ نشریات دانشجویی بود که امیدواریم اجرای طرح « رتبهبندی نشریات دانشجویی» علاوه بر ساماندهی اعتبارات و حمایتهای مادی و معنوی موجب وحدت رویه و اطلاعات جامعی از این امر در سطح دانشگاهها خواهد شد.
همواره یکی از دغدغه های اصلی نشریات دانشجویی، موضوع تخصیص اعتبارات حوزه نشریات و مشکلات مربوط به چاپ نشریات دانشجویی بود که امیدواریم اجرای طرح « رتبهبندی نشریات دانشجویی» علاوه بر ساماندهی اعتبارات و حمایتهای مادی و معنوی موجب وحدت رویه و اطلاعات جامعی از این امر در سطح دانشگاهها خواهد شد.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت به دیگر مزیتهای اجرای طرح رتبهبندی نشریات دانشجویی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: ماحصل همه این اقدامات، ارتقای کیفیت نشریات دانشجویی در سطح وزارت بهداشت استکه باعث میشود دانشجویان علوم پزشکی علاوه بر ارتقای اندیشه و کسب توانمندیهای شخصی، حضور پررنگی در جشنوارههای مختلف بخصوص جشنواره « تیتر» که همه ساله بین دستگاههای وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود، داشته باشند.
زائریلطف با اشاره به اینکه در ایجاد و تدوین سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی که مصوبه شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت بود، از نظرات فعالان حوزه نشریات و کارشناسان محترم دانشگاهها بهره های زیادی گرفتیم، اظهار کرد: این عزیزان در راستای بهبود این طرح، نقطه نظرات خوبی را ارائه کردند. همچنین تمامی ادوار خانه نشریات همواره با ارائه نظرات مستمر خود در تدوین «سامانه رتبه بندی نشریات دانشجویی» نقش شایانی داشتند.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، یکی دیگر از ویژگی¬های طرح رتبهبندی نشریات دانشجویی را، موضوع ارزیابی نشریات صوتی آنها عنوان کرد و ادامه داد: از دیگر مزیتها و خروجیهای سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی، این است که عواید حاصل از فروش نشریات، متعلق به همان نشریه خواهد بود و این موضوع میتواند حمایت های موثرتری را در راستای استقلال نشریات دانشجویی به دنبال داشته باد.
زائریلطف خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه در شرایط کرونایی به سر میبریم، امکان برگزاری کلاسهای آموزشی به صورت حضوری وجود ندارد و در قالب محتواهای آموزشی، تلاش داریم موضوعات آموزشی کار با سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی را در اختیار جامعه هدف خود قرار دهیم در این راستا فیلم آموزشی «کار با سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی» را به منظور آموزش مدیران مسؤول و کارشناسان نشریات دانشگاهها، باهمکاری دانشگاههای مجازی آماده و امکان دانلود فیلم از طریق سامانه مذکور فراهم شده است.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت اظهار کرد: در کنار این فیلم آموزشی، مقرر شد تعداد محدودی از کارشناسان نشریات مناطق دهگانه آمایشی، آموزشهای لازم چگونگی کار با سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی را فراگرفته و آنها نیز این آموزشها را به دانشگاههای تحت مناطق خود انتقال دهند.
زائری لطف در خصوص دیگر از ویژگیهای سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی گفت: در این سامانه، ابزاری طراحی شده که امکان دستهبندی نشریات، بر اساس منطقه، دانشگاه، دوره انتشار، زمینه انتشار، نوع نشریه، بازده انتشار، رتبه نشریه و .... وجود دارد. همچنین این اداره کل از نظرات تمامی مخاطبان سامانه جهت بهبود و رفع کاستی ها و نواقص استقبال خواهد کرد
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، همچنین به نکات مهم در خصوص سامانه رتبهبندی نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: امتیاز نشریات دانشجویی از حیث معیارهای کمّی توسط کمیته ارزیابی هر دانشگاه متشکل از دو عضو اصلی دانشجویی، عضو کمیته ناظر بر نشریات و کارشناسان نشریات دانشگاهها، و معیارهای کیفی به صورت متمرکز در دبیرخانه نشریات دانشگاهی واقع در وزارت بهداشت، محاسبه میشود. همچنین هر نشریه با توجه به امتیاز کسب شده در شش گروه، الف، ب، ج، د، ه، و رتبهبندی و متناسب با این امتیاز از تسهیلات تعیین شده برخوردار خواهد شد.
زائری لطف تاکید کرد: در این طرح بارگذاری نشریه از سوی مدیرمسؤول در سامانه انجام و فشردن ثبت نهایی به منزله انتشار نشریه بوده و انتشار نشریه در دیگر بسترهای حقیقی و مجازی نیازی به تایید کارشناس نشریات دانشگاهی در سامانه دارد، از این رو در این سامانه به هیچ وجه نظارت پیش از چاپ انجام نخواهد شد. در ضمن اعطای تسهیلات به نشریات دانشجویی منوط به ثبت و بارگذاری نشریات در این سامانه و تعیین امتیاز و رتبه نشریه خواهد بود.
به گزارش مفدا، وی در پایان گفت: ورود امتیاز کمی نشریات در هر دانشگاه برعهده کارشناسان نشریات دانشگاهی و بارگذاری نشریات منتشر شده برعهده مدیران مسؤول نشریات دانشجویی است و فیلمهای آموزشی تهیه شده در قسمت راهنمای کار با سامانه، سعی کرده این فرآیند را بخوبی آموزش دهد.
سامانه خانه نشریات دانشجویی از طریق آدرس در سایت www.khanehnashriat.ir در دسترس علاقمندان به حوزه نشریات دانشجویی خواهد بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت