میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در نشست خبری تشریح جزئیات برگزاری دو جشنواره رویش و حرکت که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در خصوص روند برگزاری این دو جشنواره اظهار کرد: آئین افتتاح جشنواره بینالمللی حرکت ۱۹ مردادماه و اختتامیه آن ۲۱ مردادماه با برگزاری نمایشگاه در دانشگاه الزهرا (س) برگزار میشود.
وی افزود: برای این جشنواره در مجموع ۱۵۴۸ اثراز ۱۰۴ دانشگاه دریافت و برای داوری ارسال شد که در حوزههای انجمن برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، بخش ویژه، کتاب، اختراع، دانشگاه و بخش انجمن پویا، داوری خواهند شد.
دکترغفاری درخصوص تفکیک شرکت کنندگان در جشنواره بین المللی حرکت گفت: مجموعه آثار دریافتی در این جشنواره به تفکیک ۲۹ درصد علوم مهندسی، ۲۷ درصد علوم انسانی، ۱۵ درصد علوم پایه، ۱۷ درصد علوم کشاورزی و همچنین ۸ درصد هنر و معماری است و در بخش بینالمللی نزدیک به ۳۰ هزار دانشجو از کشورهای مختلف و دانشگاههای مختلف ثبت نام کردند که ۱۶۵ اثر برای بخش نمایشگاهی ثبت شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تشکر از همکاران حوزه سلامت، افزود: در جشنواره بین المللی حرکت هر دانشگاهی غرفه خود را در دانشگاه الزهرا (س) خواهد داشت و این جشنواره یک جشنواره بینالمللی است که از ویژگیهای ممتاز این جشنواره همین شأن بینالمللی آن است و در این راستا ۳۰ هزار دانشجو از ۱۲۷ کشور جهان در این جشنواره ثبت نام کردهاند و ۱۶۵ اثر از دانشگاههای خارجی در بخش نمایشگاهی این جشنواره برای ارائه پوستر انتخاب شدهاند.
وی همچنین درخصوص هشتمین جشنواره ملی رویش نیز اعلام کرد: این جشنواره انعکاسی از فعالیتهای کانونهای دانشگاهی است که اختتامیه آن ۲۷ مرداد ماه در دانشگاه شهید بهشتی خواهد بود و در این مجموعه هم عمده دانشجویان و حدود ۵۴۰۰ کانون در این جشنواره شرکت داشتند و ۱۶۴۰۰ فعالیت ثبت شده که در قیاس با جشنوارههای قبلی از رشد قابل توجهی برخوردار بوده وهمچنین ۴ کارگاه آموزشی نیز در نظر گرفته شده که یکی در خصوص مسئولیتهای اجتماعی در فضای دانشجویی و حوزه تئاتر دانشجویی است.
دکترغفاری درخصوص برگزاری برنامههای عزاداری هیأتها و مراسم ماه محرم در دانشگاهها گفت: حضور دانشجویان در این مراسمها بستگی به نظر ستاد ملی کرونا دارد و آخرین ابلاغیهای که در این خصوص ابلاغ شده، این است که تجمع بیش از ۱۰ نفر در دانشگاهها ممنوع است و اجتماعات تشکیلاتی قابل برگزاری نیست.
در ادامه این نشست خبری مهندس محمدهادی عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سخنانی اظهار کرد: خوشبختانه علیرغم شرایط دشوار ناشی از شیوع بیماری کرونا در این دوره شاهد مشارکت بی نظیر کانونهای فرهنگی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در بخش.های مختلف این جشنواره بوده ایم.
وی ادامه داد: دستورالعمل برگزاری جشنواره رویش در آبان ماه سال گذشته به رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی ابلاغ شد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: پس از ابلاغ دستورالعمل جشنواره، بخش دانشگاهی جشنواره رویش در نیمی از دانشگاهها برگزار شد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه برنامهریزی به منظور برگزاری جشنواره ملی رویش متناسب با شرایط کرونایی از چند ماه قبل آغاز شد، اضافه کرد: فراخوان ثبت آثار و فعالیتهای کانونهای فرهنگی از ۲۰ تیر ماه سال جاری منتشر و پس از یک بار تمدید، سرانجام صبح روز ۶ مرداد ماه به اتمام رسید.
عسکری در ادامه گفت: در این دوره ۵۳۶۸ کانون فرهنگی در جشنواره شرکت نموده و بیش از ۱۶ هزار فعالیت را در ۴ حوزه و ۲۳ موضوع کانونی در سامانه جشنواره به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: در بخش آثار جشنواره، بیش از ۸۰۰ «اثر فردی» شامل شعر و ادبیات، صنایع دستی، هنرهای تجسمی فیلم نامه، نمایش نامه و موسیقی ارسال و بیش از ۱۴۰ «اثر گروهی» شامل فیلم کوتاه، تئاتر، موسیقی به دبیرخانه واصل شده است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اضافه کرد: ۱۰۰ ایده کانونی برای شرکت در بخش «ایده های برتر» و ۸۰ نفر از فعالان کانونی به عنوان «چهره موفق کانونی» در سامانه جشنواره ثبت شده است.
عسکری افزود: در این مرحله از جشنواره و با آغاز فرآیند داوری، بیش از ۹۰ نفر از برجسته ترین استادان، صاحب نظران و فعالان موضوعات مرتبط با رشته های جشنواره دعوت به عمل آمده تا نسبت به داوری و ارزیابی آثار و فعالیت های کانونی همکاری نمایند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به تدارک دبیرخانه جشنواره به منظور نمایش آثار واصله در قالب نمایشگاهی اظهار کرد: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا بخش نمایشگاهی و کارگاه های توانمندسازی این جشنواره به صورت مجازی برگزار میشود.
عسکری در پایان از برگزاری جشنواره ملی رویش در روزهای ۲۴ تا ۲۷ مرداد ماه سال جاری به صورت بر خط خبر داد و خاطرنشان کرد: در این دوره از جشنواره و به منظور پاسداشت تلاشها و خدمات ارزشمند جهادگر شهید «حسین علی مرادی»، آئین تجلیل از خانواده گرانقدر این شهید بزرگوار نیز برگزار میشود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است