میرنیوز

ابلاغ ساماندهی آمایش آموزش عالی از ابتدای سال ۹۹

ابلاغ ساماندهی آمایش آموزش عالی از ابتدای سال ۹۹ 2020-01-11T09:21:47+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۳۳۶ شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکزآموزشی به ریاست منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

ارائه گزارشی پیرامون ساز و کار جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور

در ابتدای این جلسه علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ارائه گزارشی پیرامون ساز و کار جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور پرداخت.

وی با اشاره به تصریح مقام معظم رهبری پیرامون اجرای نظام رتبه‌بندی برای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: نظام رتبه‌بندی باید با توجه به شاخص‌های بین‌المللی به منظور زمینه‌سازی و هم‌راستایی با برنامه مرجعیت علمی کشور باشد.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: ساختار اجرایی قابل اتکا، روشن بودن ارکان و عناصر، به رسمیت شناختن تنوع مؤسسات و مأموریت‌های ایشان، کیفیت‌گرایی، جامع‌نگری، شفافیت و استفاده از داده‌های مطمئن از ویژگی‌های اصلی طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی بوده  است که مفاد آن در حال تدوین است.

وی افزود: طرح رتبه‌بندی برای پژوهشگاه‌ها و سایر زیرنظام‌های آموزش عالی نیز در دستور کار است.

در ادامه اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود پیرامون گزارش مذکور پرداختند.

سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت:‌ نظام رتبه‌بندی ارائه شده با معیارهای مندرج در سند دانشگاه اسلامی تطابق ندارد و با شاخص‌های واحد نمی‌توان برای تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که کارکردهای مختلف دارند اقدام به اعمال سیاست کرد و نیاز است که برای سنجش و مقایسه دانشگاه‌های مختلف معیارهای سنجش متفاوتی را لحاظ کرد.

وی افزود: از طرفی دیگر بسیاری از شاخص‌ها از جمله تعداد نشریات یک دانشگاه یا امکانات رفاهی و... در این طرح دیده نشده است.

رئیس دانشگاه آزاد: نیاز است تا به شکلی اساسی به تحول در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها اقدام شود

محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ هیچ ارتباطی بین نظام رتبه‌بندی ارائه شده با راهبردها و اقدامات مندرج در سند دانشگاه اسلامی به چشم نمی‌خورد و در این زمینه نیاز است تا به شکلی اساسی به تحول در رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور اقدام شود.

عاملی: دانشگاه‌ها باید با خودپژوهی در زمینه رتبه‌بندی، اثرگذار باشند

عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در رابطه با شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها لازم است دسته‌بندی مشخصی از شاخص‌های عام و بین‌المللی از یک طرف و شاخص‌های خاص و بومی از طرف دیگری داشته باشیم.

عاملی با اشاره به اینکه شاخص‌ها، جهت‌دهنده اهداف و مسیر پیش‌روی دانشگاه‌هاست، تصریح کرد:‌ نیازمند یکسری شاخص‌های عام هستیم که با شاخص‌های دنیا مشترک بوده و نگاه بین‌المللی داشته باشد؛ اما در عین حال باید به دستاوردها و شاخص‌های بومی و خاص نیز توجه داشته باشیم.

وی افزود: در رابطه با شاخص‌های خاص، می‌توان رتبه‌بندی‌ها را براساس رشته‌های مختلف دانشگاهی اعمال کرد تا منطبق با رشته‌های مختلف، شاخص‌های مرتبطی لحاظ شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: دانشگاه‌ها باید با خودپژوهی در زمینه رتبه‌بندی، اثرگذار باشند و با انتشار مستندات خود در سایت دانشگاه در زمینه رتبه‌بندی و توسعه دانش فعال باشند.

وی تأکید کرد:  نیاز است تا به موازات تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها، سامانه هوشمند شاخص‌ها نیز تدوین شود تا به مجرد به وجود آمدن «داده‌ها»، در فضای علمی و بستر اینترنت انعکاس پیدا کند.

عاملی خاطرنشان کرد: با تفکیک دانشگاه‌های محور در چهار حوزه علوم‌انسانی، علوم‌پایه، علوم‌پزشکی و علوم‌مهندسی می‌توان برای اجرایی‌سازی شاخص‌های کمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی اقدامات مؤثرتری صورت داد.

ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد:‌ ضمن رعایت ویژگی‌های مختلف دانشگاه‌های علوم انسانی، صنعتی، پزشکی و... در طرح رتبه‌بندی، باید نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی با اسناد بالادستی از جمله سند دانشگاه اسلامی تطابق داده شود.

عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ توجه به نیازهای بومی استانی و ضریب مشخص برای شاخص‌های کیفی اثرگذار، از مواردی است که در تدوین شاخص‌های مذکور باید مورد توجه باشد.

وی پیشنهاد کرد: شاخص‌های بخش فرهنگی ـ تربیتی و مدیریت هم باید لحاظ شود. می‌توان از ظرفیت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) در جهت اجرای طرح رتبه‌بندی دانشگاه‌ها استفاده نمود.

 نوید ادهم دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش پیشنهاد کرد: شاخص‌های رتبه‌بندی به دو دسته عام و خاص تقسیم‌بندی شود و شاخص‌هایی مانند موفقیت دانشگاه در تربیت شهروند در تراز جمهوری اسلامی باید لحاظ شود. همچنین می‌توان از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای اجرای نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها استفاده کرد.

جبارعلی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاه‌های هنر و دانشگاه‌های صنعتی باید با شاخص‌های منطبق با ظرفیت‌های خودشان سنجیده شوند. شاخص‌های ارائه شده توازن لازم را ندارند.

وی افزود: توجه به شرایط تحریمی موجود، مشارکت‌های گروهی و اعمال مزایا برای حرکت دانشگاه‌ها به سوی دانشگاه نسل سوم، زمان ماندگاری دانشجو در دانشگاه، چرخه مراکز نوآوری از جمله مواردی است که باید در تدوین شاخص‌های بومی رتبه‌بندی دانشگاه‌ها مورد توجه باشد.

صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در دانشگاه‌ها گفت:‌ در سند دانشگاه اسلامی ایجاد نهاد فراملی برای ارزیابی دانشگاه‌ها تصریح شده است. می‌توان برای بازبینی شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها از کمیته ‌های شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استفاده کرد تا پیش‌نویس اولیه از شاخص‌ها در حوزه مأموریت خود را ارائه کنند و سپس نتایج در شورا تلفیق شود.

سقزچی معاون خط ‌مشی‌گذاری شورای اسلامی شدن دانشگاه ها با اشاره به تلاش های صورت پذیرفته در تدوین پیش‌نویس شاخص‌ها بیان کرد: باید مزیت کلیدی این طرح احصاء شود تا وجه تمایز آن با سایر نظامات رتبه‌بندی بین‌المللی احصاء شود.

همچنین تعریف مأموریت‌گرایی برای دانشگاه‌ها براساس مزیت‌های نسبی، ارائه مدلی بومی، تدوین شاخص‌های پیش‌برنده، لحاظ کردن کارکردهای اخلاقی، فرهنگی و مدیریتی و اجرای طرح به صورت پایلوت از دیگر نکات مطرح شده توسط وی بود.

رتبه‌بندی دانشگاه‌ها تحت تأثیر قدرت‌های بزرگ قرار دارد

جاسبی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی دانشگاه‌ها تحت تأثیر قدرت‌های بزرگ قرار دارد خاطرنشان کرد:‌ دانشگاه‌ها باید برای حل مشکلات جامعه نیز به ارائه راه‌حل اقدام کنند و انتظار اصلی از شوراهای تخصصی همچون شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، تدوین شاخص-های ناظر به نیازهای بومی و مسائل کشور برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها است.

وی افزود: همین که در حال حاضر بسیاری از مقالات ایرانی به دلیل تحریم رد می‌شوند، سبب می‌شود رتبه-بندی ایران براساس تعداد مقالات علمی حقیقی نباشد.

حجت‌الاسلام رستمی: به تصویب نظام رتبه‌بندی بومی و متناسب با شأن شورای عالی انقلاب فرهنگی نیاز داریم

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در دانشگاه‌ها با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری پیرامون توجه به نگاه اسلامی- ایرانی در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی گفت: نیاز داریم تا با نگاهی مکمل به تصویب نظام رتبه‌بندی بومی متمایز و متناسب با شأن شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه فرهنگی نظام اقدام کنیم.

وی افزود: در این رابطه لازم است تا مجموعه‌های ذی‌نفع با تشکیل کارگروهی مرتبط، به ارائه نهایی شاخص-های مربوطه اقدام کنند و این شاخص‌ها به گونه‌ای باشد که آن اولویت‌های بومی، ملی، فرهنگی و ایرانی اسلامی در آن لحاظ شود.

غلامی: در نظر داریم ساماندهی آمایش آموزش عالی را از ابتدای سال ۹۹ ابلاغ کنیم

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به مصوبه ساماندهی آمایش آموزش عالی و نظام رتبه‌بندی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شده خاطرنشان کرد: اجرایی‌شدن این مصوبات مورد توجه جدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. در این رابطه آمایش آموزش عالی کشور در حال نهایی شدن است تا وارد فاز اجرایی شود و به زودی به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: در رابطه با طرح نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها نیز می‌توان با تجمیع آرای دستگاه‌های متولی و کمیته‌های مربوطه به نهایی‌سازی شاخص‌های این طرح اقدام و در جلسات شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به تصویب و ابلاغ نهایی رساند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد:‌ در نظر داریم ساماندهی آمایش آموزش عالی را از ابتدای سال ۹۹ ابلاغ کنیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

ارتباط فعالیت‌های تحریک ذهنی در زمان استراحت با سلامت بهتر مغز

ارتباط فعالیت‌های تحریک ذهنی در زمان استراحت با سلامت بهتر مغز
2024-12-18T06:56:15+03:30
بر اساس مطالعه محققان استرالیایی، درگیر شدن در فعالیت‌های تحریک‌کننده ذهنی در زمان استراحت، مانند مطالعه، می‌تواند برای سلامت مغز مفید باشد.

سقط جنین جنایت است

سقط جنین جنایت است
2024-12-18T04:56:15+03:30
مسئول مجموعه برنا گفت: نگاه اومانیستی و خودمحوری از عوامل اصلی گرایش به سقط جنین است.

معاونت علمی و فناوری پشتیبان قاطع اجرای سند رمز ارز بانک مرکزی

معاونت علمی و فناوری پشتیبان قاطع اجرای سند رمز ارز بانک مرکزی
2024-12-17T19:09:35+03:30
معاون علمی رییس جمهور گفت: معاونت علمی همان‌گونه که در مسیر تدوین و تصویب سند رمز ارز با بانک مرکزی همکاری جدی داشت، در اجرای این سند نیز پشتیبان قاطع آن خوا...

ضرورت توجه به حوزه علوم پایه در سیاست‌گذاری‌های کلان

ضرورت توجه به حوزه علوم پایه در سیاست‌گذاری‌های کلان
2024-12-17T18:02:55+03:30
سرپرست دانشگاه تهران با بیان اینکه سیاست‌های کلان حوزه علوم پایه مشکلاتی دارد، گفت: اعداد و ارقام افرادی که علوم پایه را انتخاب می‌کنند، اعداد خوبی نیست.

بازنگری در برنامه «غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال

بازنگری در برنامه «غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
2024-12-17T16:29:35+03:30
بازنگری برنامه ملی غنی‌سازی آرد گندم با ریزمغذی های آهن و اسید فولیک در راستای اهداف سند ملی امنیت غذایی و بهبود تغذیه جامعه، اخیرا در وزارت بهداشت کلید خورد...

دعوت از ایده‌پردازان برای حل ناترازی‌ها در کشور

دعوت از ایده‌پردازان برای حل ناترازی‌ها در کشور
2024-12-17T15:13:59+03:30
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از ایده پردازان خواست در حل ناترازی‌های کشور کمک کنند.

آخرین تلاش‌های تیک تاک برای ماندن در آمریکا

آخرین تلاش‌های تیک تاک برای ماندن در آمریکا
2024-12-17T15:00:42+03:30
پلتفرم چینی تیک تاک برای آخرین بار تلاش می‌کند در آمریکا فعال بماند.

حمایت از تولید داخلی و حل بحران نقدینگی، اولویت‌های اصلی سازمان غذا و دارو است

حمایت از تولید داخلی و حل بحران نقدینگی، اولویت‌های اصلی سازمان غذا و دارو است
2024-12-17T13:27:18+03:30
رییس سازمان غذا و دارو، با اشاره به چالش‌های جدی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، از بدهی سنگین سازمان غذا و دارو به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی خبر داد.

سند ساماندهی رمزارزها به دنبال تسهیل فعالیت و جلوگیری از اعمال سلیقه است

سند ساماندهی رمزارزها به دنبال تسهیل فعالیت و جلوگیری از اعمال سلیقه است
2024-12-17T13:00:38+03:30
معاون اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی گفت: سند ساماندهی رمزارزها، مطابق سند راهبردی فضای مجازی کشور به دنبال تسهیل فعالیت قانونی و جلوگیری از اعما...

همایش علم و فناوری در برنامه هفتم پیشرفت برگزار می‌شود

همایش علم و فناوری در برنامه هفتم پیشرفت برگزار می‌شود
2024-12-17T12:47:19+03:30
همایش ملّی «علم و فناوری در برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

فایرفاکس گزینه ردیابی نکردن کاربران را حذف می کند

فایرفاکس گزینه ردیابی نکردن کاربران را حذف می کند
2024-12-17T12:47:19+03:30
هنگامیکه «فایرفاکس ۱۳۵» در فوریه ۲۰۲۵ عرضه شود یک ویژگی کمتر خواهد داشت. موزیلا تصمیم دارد گزینه «Do Not Track » را از تنظیمات حریم خصوصی و امنیت خود حذف کند.

سیمایی صراف: بخشی از نامطلوبی وضعیت علمی محصول مشکلات اقتصادی است

سیمایی صراف: بخشی از نامطلوبی وضعیت علمی محصول مشکلات اقتصادی است
2024-12-17T12:47:18+03:30
وزیر علوم گفت: تحقیقات شاهدمحور امروز به ما پایان سیاست فیلترینگ و ناکارامدی مقابله سخت افزاری با بدحجابی را نشان داده است.

میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی؛ راه‌های پیشگیری از سوختگی

میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی؛ راه‌های پیشگیری از سوختگی
2024-12-17T12:33:59+03:30
سوختگی هر ساله موجب آسیب های جانی و مالی زیادی به مردم می شود و بر اساس آمارها، میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی است.

محقق حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر جزو برترین پژوهشگران کشور قرار گرفت

محقق حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر جزو برترین پژوهشگران کشور قرار گرفت
2024-12-17T12:33:59+03:30
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاتالیستها، فتوکاتالیستها و تصفیه آب و پساب پژوهشگر برتر سال کشور معرفی شد.

سرمایه‌گذاری هلدینگ خلیج فارس در پروژه هوش مصنوعی معاونت علمی

سرمایه‌گذاری هلدینگ خلیج فارس در پروژه هوش مصنوعی معاونت علمی
2024-12-17T12:33:59+03:30
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام آمادگی برای کمک به صنعت پتروشیمی گفت:می‌کوشیم با استفاده از فناوری‌های نوظهور به‌ویژه هوش‌مصنوعی، ضمن افزایش بهره‌و...

مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه ایجاد شود

مشوق‌هایی برای جذب طلاب به حوزه ایجاد شود
2024-12-17T12:33:58+03:30
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به مسئله جذب حوزه‌های علمیه گفت: لازم است مشوق‌ها و جاذبه‌هایی برای جذب طلاب به حوزه‌های علمیه ایجاد شود.

بازنگری در برنامه غنی‌سازی آرد با «آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال

بازنگری در برنامه غنی‌سازی آرد با «آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
2024-12-17T12:20:39+03:30
بازنگری برنامه ملی غنی‌سازی آرد گندم با ریزمغذی های آهن و اسید فولیک در راستای اهداف سند ملی امنیت غذایی و بهبود تغذیه جامعه، اخیرا در وزارت بهداشت کلید خورد...

تعیین مبلغ اضافه کاری پرستاران به کجا رسید؟

تعیین مبلغ اضافه کاری پرستاران به کجا رسید؟
2024-12-17T12:07:18+03:30
رئیس کل سازمان نظام پرستاری، در خصوص تازه ترین تصمیمات برای اصلاح نرخ اضافه کاری پرستاران، توضیحاتی داد.

تحقیقات پایان سیاست فیلترینگ را نشان داده است

تحقیقات پایان سیاست فیلترینگ را نشان داده است
2024-12-17T11:27:20+03:30
وزیر علوم گفت: تحقیقات شاهدمحور امروز به ما پایان سیاست فیلترینگ و ناکارامدی مقابله سخت افزاری با بدحجابی را نشان داده است.

رشته‌ها و پژوهش‌های علوم انسانی باید آسیب شناسی شود

رشته‌ها و پژوهش‌های علوم انسانی باید  آسیب شناسی شود
2024-12-17T10:33:59+03:30
وزیر علوم گفت: علوم انسانی از آسیب در امان نمانده است، رشته ها و پژوهش های علوم انسانی باید آسیب شناسی و متناسب سیاست‌گذاری شود.

برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه علم و صنعت با ارائه بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی

برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه علم و صنعت با ارائه بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی
2024-12-17T10:33:59+03:30
نمایشگاه کار دانشگاه علم و صنعت با حضور بیش از ۴۰ شرکت و نزدیک به ۵۰۰ فرصت شغلی کارآموزی و کارورزی در حوزه‌های مختلف آغاز به کار کرد.

نقش جشنواره فارابی در معرفی نظریه‌های برجسته علوم انسانی

نقش جشنواره فارابی در معرفی نظریه‌های برجسته علوم انسانی
2024-12-17T10:07:19+03:30
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت:جشنوراه بین المللی فارابی ویژه علوم انسانی و اسلامی با اهدافی همچون شناسایی آثار و شخصیت‌های برتر داخلی و خارجی، معرفی نظریه‌های ...

معرفی برگزیدگان جشنواره فارابی؛ اعطای جایزه صلح به استاد آمریکایی

معرفی برگزیدگان جشنواره فارابی؛ اعطای جایزه صلح به استاد آمریکایی
2024-12-17T09:40:42+03:30
برگزیدگان جشنواره فارابی با حضور رئیس جمهور تقدیر شدند.

پهپادهای چینی مجهز به لیزر فلز بر می شوند

پهپادهای چینی مجهز به لیزر فلز بر می شوند
2024-12-17T09:27:19+03:30
گروهی از محققان چینی قابلیت انتشار اشعه های لیزری را که فلز را می برد به پهپادهای کوچک افزوده اند.

دانشگاه‌ها در حل مسائلی مثل آلودگی هوا فعال‌تر باشند

دانشگاه‌ها در حل مسائلی مثل آلودگی هوا فعال‌تر باشند
2024-12-17T09:27:19+03:30
سرپرست دانشگاه تهران با اشاره به نقش دانشگاه‌ها درحل مسائل گفت: اگرچه ما در این حوزه هم اقدامات اساسی را در کشور شاهد بودیم ولی همچنان می‌طلبد که دانشگاه‌ها ...

ثبت‌نام آزمون ورودی جامعه‌الزهرا (س) آغاز شد

ثبت‌نام آزمون ورودی جامعه‌الزهرا (س) آغاز شد
2024-12-17T09:27:19+03:30
مدیر جامعه الزهرا (س) گفت: ثبت‌نام آزمون ورودی جامعه الزهرا (س) به عنوان بزرگ‌ترین حوزه علمیه خواهران جهان تشیع آغاز شد.

برگزیدگان جشنواره فارابی تقدیر شدند

برگزیدگان جشنواره فارابی تقدیر شدند
2024-12-17T09:27:18+03:30
برگزیدگان جشنواره فارابی با حضور رئیس جمهور تقدیر شدند.

کدام دانشجویان می‌توانند در کنکور ۱۴۰۴ ثبت نام کنند

کدام دانشجویان می‌توانند در کنکور ۱۴۰۴ ثبت نام کنند
2024-12-17T08:07:19+03:30
نحوه شرکت دانشجویان در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد. براساس قوانین آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ تنها دو گروه از دانشجویان اجازه ثبت نام دارند.

حال ناخوش توریسم سلامت ایران؛ ارزآوری هر گردشگر معادل ۵۰ بشکه نفت!

حال ناخوش توریسم سلامت ایران؛ ارزآوری هر گردشگر معادل ۵۰ بشکه نفت!
2024-12-17T06:33:59+03:30
رئیس انجمن گردشگری سلامت با مقایسه درآمدهای این حوزه و صنعت نفت تصریح کرد: یک بیمار خارجی که برای دریافت خدمات درمانی به ایران سفر می‌کند، به‌طور متوسط بین ۳...

گلایه معاون وزیر علوم از عملکرد دانشگاه‌ها در استفاده از ظرفیت قانون جهش دانش بنیان

گلایه معاون وزیر علوم از عملکرد دانشگاه‌ها در استفاده از ظرفیت قانون جهش دانش بنیان
2024-12-16T16:00:38+03:30
معاون پژوهشی وزیر علوم با اشاره به ظرفیت قانون جهش تولید گفت: قراردادهای پژوهشی شرکت‌ها با دانشگاه‌ها مشمول مشوق مالیاتی می‌شود و ما نسبت به عملکرد دانشگاه‌ه...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)